Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yama çıktı steam sağolsun indirdi kurdu.Ama ne değişikler var bilmiyorum changelog yayınlanmadı daha
  • dikkat ettinizmi bilmiyorum ama cadılar bayramında aralarda hayalet sesleri felan geliyo aralardaki skor tablosunda balkabağı felan vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thunde®

quote:

Orijinalden alıntı: Trumpeter Swan

quote:

Orijinalden alıntı: Thunde®

Arkadaşlar my playerda "(d)sim till subbid in" yazısı çıkıyor ne demek veya nasıl yapılır ?Kurcaladım ama bulamadım?

(D) tuşuna basarsan senin oyuncun oyuna girene kadar simule eder :) o tuşa bastıktan sonra "pas" tuşuna bas oyuna girersin

Sağol:) Ama bi zararı yok dimi oyuncuma

Zararı yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: balparmak

Yama çıktı steam sağolsun indirdi kurdu.Ama ne değişikler var bilmiyorum changelog yayınlanmadı daha

NBA 2K10 PC için yama çıktı mı? Resmi site dahil hiç bir yerde yok?
  • Ben de bulamadım hiçbir yerde yamayı. Çıksa 2k'nın forumunda duyururlardı heralde...
  • steam bazen kendi serverına bağlanma programını günceller, arkadaş NBA 2K10 u güncelledi zannetmiş olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadocx

dikkat ettinizmi bilmiyorum ama cadılar bayramında aralarda hayalet sesleri felan geliyo aralardaki skor tablosunda balkabağı felan vardı

Evet..
    Online Roster ile birlikte cadılar bayramı logosu ve skorboard uda inmiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

V-synch açık 60 FPS'de sabit oynatabilen bir sisteme sahibim ama 60 fps oynarken oyun akıcı değil titriyor resmen, atlaya atlaya ilerlediği çok bariz ama fps olarak sorun gözükmüyor, başına bu durum gelen var mı?

Evet var bendede oluyor, oyunda bi hata var malesef konsol versiyonuda dahil.

Anlaşılan bizim gözler çok hassas baksana başka kimseyi rahatsız etmiyormuş demek ki bu sorun...
  • He dün kurduk sanki steam i.Başka bir oyunmuş güncellenen yanlış görmüşüm pardon.

quote:

Orijinalden alıntı: regist

steam bazen kendi serverına bağlanma programını günceller, arkadaş NBA 2K10 u güncelledi zannetmiş olabilir...
  • gamepadle internette online maç yapabilenler yazabilirmi buraya=?
  • Arkadaşlar Association mode da sorun mu var.takım seçiyorum her şey yapıyorum maça çıkıyorum kendi takımımdan 1 oyuncu karşı takımdan 1 oyuncu oluyor.ve hangimiz sayı yapsa oyundan atıyor yada.
  • Şu an server lar mı sorunlu, yoksa orjinal olmadığı içinmi online oynayamıyorum, 2k nın siteside iyileştirme çalışmaları için kapalı,
    Bu konuda bilgisi olan?

Edit: An itibariyle düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 2 Kasım 2009; 22:23:36 >
  • beyler şimdi geçen sene pc de game pad ile oynayanlar için bir tuş yaması yapmışlardı icon pas da A B C yerine kare,üçgen,X çıkıyordu ps gibi texmod ile çalışan bir yamaydı bu sene de var mı acaba öyle bir şey avrsa bana ilaç gibi gelir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nutellax

beyler şimdi geçen sene pc de game pad ile oynayanlar için bir tuş yaması yapmışlardı icon pas da A B C yerine kare,üçgen,X çıkıyordu ps gibi texmod ile çalışan bir yamaydı bu sene de var mı acaba öyle bir şey avrsa bana ilaç gibi gelir ?

ps ve xbox için olanı
    http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=125&t=69467
    grafik olarak güzel ama ikili oyun ikonlarını unutmuşlar, onlarda 1,2,3 vs yazıyor bunun dışında kullanışlı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regist -- 2 Kasım 2009; 23:13:59 >

• Arkadaşlar ben bir sürü slider ayarı indirdim ama hiç gerçek değerlerde oynayamıyorum şutlarım hiç girmediği gibi rakipler yüzde seksenlerle falan oynuyor hep fark yiyorum çok kolayda da oynamak istemiyorum gerçekçi ayarları nasıl yapmalıyım veya siz hangi ayarlarla oynuyorsunuz hangi ayarları kurmalıyım?
  • oyuna basit bir Türk Milli Takımı eklemesi yaptım bende sorun yok ama 2kshareye yüklerken hata veriyor.

arkadaşlar bir test edebilir misiniz şu dosyayı sizde bir hata verecek mi?
    http://www.load2all.com/files/95F49B94B/12DevAdamTURKIYE.rar.html

rar dosyası Documents and Settings\kullanıcı adınız\Application Data\2K Sports\NBA 2K10\Saves klasörüne çıkarılacak, oyuna girip Load menüsünden "12DevAdam" rosterı yüklenecek...

• Arkadaşlar ben tuşları kendime göre ayarladım kaç kere ama maçtan çıktığımda tekrar eski haline dönüyor. Nasıl Tuşları kayıt edicem?

• Arkadşlar bende bu sorun var association mode da ve diğer modlarda.ayrıca hangimiz sayı yapsak oyundan atıyor hiç bir hata vermeden ??
  • 2k rulez.
  • Yahu şu patch bi çıkmadı gitti. Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.