Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YalnızEnes

Arkadaşlar drills leri nasıl kazanabilirim?

Birde ben şu drillerde top sürme işini anlamadım.Belirten saniye de omavi yere kadar geliyorum ama hiçbirşey olmuyor. Hatta birseferinde 2 tur birden atmıştım 58 sn içinde ama genede bana puan felan vermedi...

s yaparak geçmen lazım engellerin arasında. muthemel bazılarını atlıyosun. okun kırmızı yanması lazım.

drillsler maç yaptıka geliyor. kazanılmıyor. 10 maçta 1 drills galiba. sezon başında da 10 tane veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

Yahu oyun tek kelime ile mükemmel fakat o kadar çok hatası varki..quick match'ta bile sahada basket atıyorum sayıyı veriyor ama oyun pota altından başlamak yerine basketten sonra çemberin altındaki adama düşüyor ve ona ribaund veriyor falan ? Bi patch çıkmazsa sanırım Nba Live 10'a kapak atıcam napalım

o save sorunu otosave ile ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

quote:

Yahu oyun tek kelime ile mükemmel fakat o kadar çok hatası varki..quick match'ta bile sahada basket atıyorum sayıyı veriyor ama oyun pota altından başlamak yerine basketten sonra çemberin altındaki adama düşüyor ve ona ribaund veriyor falan ? Bi patch çıkmazsa sanırım Nba Live 10'a kapak atıcam napalım

Napıcam şimdi tüm save'leri silmemmi gerekiyor? Silbaştan başlamakmı lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

quote:

Napıcam şimdi tüm save'leri silmemmi gerekiyor? Silbaştan başlamakmı lazım

google dan araştır istersen ben sadece otosave açıksa kapattım ya da kapalıysa açtım sanırım hatırlamıyorum

• otosave acık bende hıcte sorun yasamadım
  • süper oyun ya
  • Practice modunda sorun yok ama quick game veya season denediğimde sahada oyuncular olmuyor hakem ortada öylece bekliyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: budden

Practice modunda sorun yok ama quick game veya season denediğimde sahada oyuncular olmuyor hakem ortada öylece bekliyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu?

ewet dostum aynısını bende yasadım...c/documents and settings........... daki nba 2k10 save dosyasını tamamen sil,,sonra tekrar oyuna gir,,sorun cozulecek
  • Patch çıkmadı mı daha? İnanılmaz buglar var oynanmıyor oyun.
  • patch xbox için çıktı. pc için çıkış tarihi de belli değil. ben de delirmek üzereyim
  • Beyler nba deyim. 18. maçımı bitirdim bucksda. Ama başka takımlarda oynamak için ne yapmam gerekiyor?
  • sezonu bıtırmen ve teklıf alman sanırım bılmıyorum tam olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ησ¢яу

Patch çıkmadı mı daha? İnanılmaz buglar var oynanmıyor oyun.

Sorma. Oyunda birden ekranı ist. bilgileri geliyor gitmiyor. Bazen serbest atışta hakem topu vermiyor. Yan topta hakem oyuncuya bir kere abartısız 6 defa topu atmaya çalıştı oyuncu alamadı. Çok saçma buglar.
  • Şu aralar online oynayanlar var mı? Ben oynayamıyorum. Serverler felan mı bozuldu?
  • quote:

Şu aralar online oynayanlar var mı? Ben oynayamıyorum. Serverler felan mı bozuldu?

Hiç denemedim ama,dün güncelleme yaptı..
    Her takımdan 2-3 oyucunun gücü arttı yada azaldı..

O çok güzel oluyor..
    Server bende açık ki güncelleme geldi..Zaten NBA Today'de hergün yükleniyor..
    Oyun sahte bu arada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

quote:

Şu aralar online oynayanlar var mı? Ben oynayamıyorum. Serverler felan mı bozuldu?

Hiç denemedim ama,dün güncelleme yaptı..
    Her takımdan 2-3 oyucunun gücü arttı yada azaldı..

O çok güzel oluyor..
    Server bende açık ki güncelleme geldi..Zaten NBA Today'de hergün yükleniyor..
    Oyun sahte bu arada..

Online da problem yok zaten. Ama maç yapılmıyor adam gibi. 15fps ile ne zevk kalıyor ne heyecan..
  • online da lagsız maç olmuyor mu gerçekten arkadaşlar
  • slm arkadaşlar...oyunu ps3 te association modda oynuyorum...nba todaydan güncel rosterları yüklüyorum,ama bi türlü association moda kaydedemiyorum...ana sayfada save rosters seçeneği var ama oraya kaydettikten sonra associaion moda atamıyorum bu savei...yardımcı olabilirseniz çok sevinirim....
  • Ya beyler güncelleme felan bende de yapıyor.Ama online lobiye girdiğimde kimse görünmüyor.Listeyi hazırlarlken de normalde 10 sn süren yer 5 dk bekliyor.Sonra hiçbirşey olmuyor

Daha önceden niye olmuyordu acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagamer

slm arkadaşlar...oyunu ps3 te association modda oynuyorum...nba todaydan güncel rosterları yüklüyorum,ama bi türlü association moda kaydedemiyorum...ana sayfada save rosters seçeneği var ama oraya kaydettikten sonra associaion moda atamıyorum bu savei...yardımcı olabilirseniz çok sevinirim....

yeniden başlaman lazım o moda rosterları aktaramıyosun yeniden başlarsan son indirdin rostarla oynarsın
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.