Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • michael jordan yaması indirm ve bulls a transfer ettim.ama 23 numarayı giyemiyo.emekli olmuş formalar için çözüm önerisi olan var mı millet?
  • save dosyaları nereye kaydoluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 22 Kasım 2009; 21:05:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

save dosyaları nereye kaydoluyor ?

işletim sistemi ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

save dosyaları nereye kaydoluyor ?

işletim sistemi ne

Xp Sp3
  • application settings klasörü içinde 2k10-saves
  • arkadaşlar oyun masaüstüne atıyo sorun nerde acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

application settings klasörü içinde 2k10-saves

Teşekkür ettim Format atacamda yedek aliyim dedim
  • auto save off yapacagım ama optionsta bulamadım.Nerede?
  • kesin yazılmıştır ama aradım bulamadım
    my player a girince masaüstüne atıyor nedendir acaba???
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracy

kesin yazılmıştır ama aradım bulamadım
    my player a girince masaüstüne atıyor nedendir acaba???

İlk oynadığım da bende de öyle olmuştu.Ama oyuncumu sadece mevkisini türünü ve saçını felan ayarladığımda,yani aksesuarlar,ayakkabılar dövmeler vs ayarlamadığımda atmıyordu.4-5 maç böyle devam ettim sonra ayrı ayrı saveleyip oyuncumu editledim ve hiçbir sorun kalmadı.Biliyorum çok saçma gelecek ama benim böyle düzeldi.

Bu arada arkadaşlar ben grafik ayarlarını not defterinden ayarladım artık online oynayamıyorum.Var mı benim gibi bir sorun yaşayan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

auto save off yapacagım ama optionsta bulamadım.Nerede?

• Adamı iyice soğuttular oyundan! Haftaya patch çıkıyor dediler e hani nerde??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearless

Adamı iyice soğuttular oyundan! Haftaya patch çıkıyor dediler e hani nerde??

Vallahi hocam ya 1 aydır patch bekliyorum ha çıktı ha çıkıcak diyolar
  • Association modunda oyuncularımın ortalamaları hep aşşağı doğru yani düşüşte bunu nasıl düzeltebilirim
  • Arkadaşlar oyunda myplayer save dosyamı başka bilgisayarda açmayı deniyorum. Sorun veriyor. Yükleyemiyor. Ne yapmalıyım.
  • yama bekleyen PC kullanıcılarına kötü haber, 2k nın bir nevi basın sözcüsü olan Ronnie PC yamasının, XBOX ve PS3 için çıkacak 2. yama ile beraber yayınlanacağını açıkladı.
    2011den önce yayınlanması zormuş, ama erkene alınma durumu da varmış.

ayrıca yamadan fazla da birşey beklemeyin, oyunu yeni bir oyun haline getirecek hali yok, oyunun şu anki halinden zevk alamıyorsanız, yamalı halinde de değişen fazla bir şey olmayacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: regist

yama bekleyen PC kullanıcılarına kötü haber, 2k nın bir nevi basın sözcüsü olan Ronnie PC yamasının, XBOX ve PS3 için çıkacak 2. yama ile beraber yayınlanacağını açıkladı.

ayrıca yamadan fazla da birşey beklemeyin, oyunu yeni bir oyun haline getirecek hali yok, oyunun şu anki halinden zevk alamıyorsanız, yamalı halinde de değişen fazla bir şey olmayacak...

• yazım hatası 2010 olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Orijinalden alıntı: regist

yama bekleyen PC kullanıcılarına kötü haber, 2k nın bir nevi basın sözcüsü olan Ronnie PC yamasının, XBOX ve PS3 için çıkacak 2. yama ile beraber yayınlanacağını açıkladı.

yamadan çok fazla bir şey beklemiyorum, çok fazla bir şeyin özellikle milyar para vererek oluşturduğum sistemde bile zaman zaman titreme yapma sorunu ( yarı sahadan geçişlerde) geçmeyecek bunu da biliyorum. ama en azından faul hakkı dolmadan serbest atış atma veya üç sayı çizgisinden yapılan atış halindeki faullerde 3 değil de 2 atış kullanma hatasını düzeltirler..

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.