Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah doğrudur bu haber bu kadar sabrettik 1 ay daha sabrederiz ne olucak.Umarım haber doğrudur.Çok sevindim valla.Oyunu orjinal aldım hiçbir özelliğinden yararlanamdım daha.3'lük yarışması,samç yarışması,teke tek,practise yapmaktan sıkıldım yeter yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraynba -- 18 Aralık 2009; 20:36:57 >
  • Sistem gereksinimleri nedir? Bilgisayarım kaldırır mı?
    Intel P4 2.40 Ghz CPU
    1.50 GB RAM
    nVidia GeForce FX5200 128 MB Ekran Kartı

• Ram ii de işlemci ve ekran kartın çok kötü pc in kaldırmaz nba 2k10 u maalesef:(
  • NBA 2K10 Jersey(Forma) Editorü V 1.1 Çıktı!

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 Jersey(Forma) Editorü ile nba 2k10'a kendi çizdiğiniz formları ekleyebilir oyun içindeki formaları düzenleyebilir ve yeni forma numaraları ekleybilirsiniz!

Kullanımı çok kolay ve harika bir editör!

Editörü İndirmek İçin Tıklayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcus83 -- 21 Aralık 2009; 20:35:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rapdega

Ram ii de işlemci ve ekran kartın çok kötü pc in kaldırmaz nba 2k10 u maalesef:(

Zaten PS2 versiyonunu 2 haftadır oynuyorum fakat Alley-oop yapamıyorum.
  • 82 maç bitti play off bitti 20 dk dan şuan nba finaldeyim patch hala çıkmadı çıksa daha ne yapacağım ben boşa.
  • ps2 de oyun mu oynanır next gen deilki ps2 ile pc arasındaki nba de çağ var resmen ama ben sorunu cevaplim ps2 deki nba de alley up yok diye biliyorum MY PLAYER DE YAMASIZ 2.SEZONDA ATIYOR OYUNDAN VE SEN FİNALDEYİM DİORSUN HANGİ ZORLUKTA OYNUYORSUN SÜPERSTAR HALL OF FAME HANGİSİ YOK SA ROOKİE Mİ
  • çok bug var
    geçen playoff yaptım final maçında son 2 dk kala takıldı oyun hakem bi türlü topu atmadı kaç tane mola aldım yok
  • oyun superde gerceksi bir slider bulan varmı sıralı 3luk atıyolar bana :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmurcu2k2

oyun superde gerceksi bir slider bulan varmı sıralı 3luk atıyolar bana :-)

kendi slider ayarlarını yapman daha doğru.kimisi bol skorlu maçlar seviyor, kimisi gerçekçi olsun diyor.
    ben en sonunda kendi ayarlarımı yaptım.En gerçekçisi oldu.rakip ve sen ortalama % 30-40 arası 3'lük atıyorsun.bazen artıyor ama abartılmadan.nasıl aktarılır bilmiyorum.söylerseniz aktarırım.
  • Eğer sliderların gerçekçi ise Saves klasöründe Game Sliders.SLD isimli dosyayı bizimle paylaşırsan sevinirim....
  • beyler online oynamak için ne yapmamız lazım?
  • http://rapid-share.com/files/324859315/Game_Sliders.SLD.html

aradaki tireyi kaldırın.
    umarım beğenirsiniz.12 dakikalık çeyreklerde maç başına 100 sayı +-5 civarı rakamlar elde edebiliyorsunu.blok ortalaması 5 civarı
    2 sayı yüzdesi %40-50
    3 sayı %30-40
    lay-up 40
  • quote:

Orijinalden alıntı: avbaris

http://rapid-share.com/files/324859315/Game_Sliders.SLD.html

aradaki tireyi kaldırın.
    umarım beğenirsiniz.12 dakikalık çeyreklerde maç başına 100 sayı +-5 civarı rakamlar elde edebiliyorsunu.blok ortalaması 5 civarı
    2 sayı yüzdesi %40-50
    3 sayı %30-40
    lay-up 40

Eyvallah kardeş sağolasın
  • quote:

aradaki tireyi kaldırın.
    2 sayı yüzdesi %40-50
    3 sayı %30-40
    lay-up 40

Kardeş yanlış dosyayı paylaştın bu otomatik kaydedilen slider ayarları.Bunda herşey 50 seviyesinde.Sen artık farklı olarak hangi isimle kaydettiysen .SLD uzantılı o dosyayı paylaşman lazım yani atıyorum avbaris.SLD dosyasını bu paylaştıkların zaten oyunun kendi hazır gelen ayarlar...

• yama daha çıkmadı sanırım artık onu da nba 2k11le birlikte çıkartırlar...Hiç bu kadar vurdumduymaz bir oyun yapım şirketi görmemiştim..

Allahtan bunlar yama çıkartacak da bizde oynıcaz gafletine düşmedim de oyunu çoktan pc'den sildim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciga75

quote:

aradaki tireyi kaldırın.
    2 sayı yüzdesi %40-50
    3 sayı %30-40
    lay-up 40

Kardeş yanlış dosyayı paylaştın bu otomatik kaydedilen slider ayarları.Bunda herşey 50 seviyesinde.Sen artık farklı olarak hangi isimle kaydettiysen .SLD uzantılı o dosyayı paylaşman lazım yani atıyorum avbaris.SLD dosyasını bu paylaştıkların zaten oyunun kendi hazır gelen ayarlar...

bütün klasörleri araştırmama rağmen bunun haricinde slider dosyası bulamadım.sadece bu var.isterseniz save klasörünü göndereyim.

• http://2ksports.com/forums/showthread.php?t=249974

2.patch geliyor biz daha 1.yi bekliyoruz, hay sizin yapacagınız patchin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ciga75

quote:

aradaki tireyi kaldırın.
    2 sayı yüzdesi %40-50
    3 sayı %30-40
    lay-up 40

bütün klasörleri araştırmama rağmen bunun haricinde slider dosyası bulamadım.sadece bu var.isterseniz save klasörünü göndereyim.

Zahmet olmasa rica edeyim slider aramakan denemekten canım cıktı bi kafama uygun bulamadım arkadaş...

• Oyun steamda çok ucuzladı ilgilenlere duyurulur.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.