Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

intel chipset 4500 ekran kartı bu oyunu kaldırır mı acaba?

notebook ekran kartları sıralamasında bu ekran kartını ati 1300 den daha iyi bir sıraya koymuşlar. ati 1300 de bu oyun için min. gereksinim olarak belirtilmiş.

fikri olan paylaşabilir mi?

not: diğer başlığı işgalden dolayı özür...
  • ya arkadaşlar ben my player mod da 2. sezona geldim şimdi maçlarda beni eskisi kadar oynatmıyo ve maçlar sürekli 130 140larda bitiyo bunu nasıl düzeltebilirim bi yardım edebilirmisiniz acil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknerdgn -- 27 Aralık 2009; 10:59:58 >
  • Asso mod'ta oyunun kralı andre Iguodala bildiğin uçuyor adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

Ya beyler güncelleme felan bende de yapıyor.Ama online lobiye girdiğimde kimse görünmüyor.Listeyi hazırlarlken de normalde 10 sn süren yer 5 dk bekliyor.Sonra hiçbirşey olmuyor

Daha önceden niye olmuyordu acaba...

• quote:

Orijinalden alıntı: rapdega

ps2 de oyun mu oynanır next gen deilki ps2 ile pc arasındaki nba de çağ var resmen ama ben sorunu cevaplim ps2 deki nba de alley up yok diye biliyorum MY PLAYER DE YAMASIZ 2.SEZONDA ATIYOR OYUNDAN VE SEN FİNALDEYİM DİORSUN HANGİ ZORLUKTA OYNUYORSUN SÜPERSTAR HALL OF FAME HANGİSİ YOK SA ROOKİE Mİ

Final bitmeden Sezon bitmezki Nba'i takip ediyormusun ?
  • Bugün 1 ocak herkese iyi yıllar bu yama ne zaman çıkacak bilgisi olanlar yazın bişeyler lütfen!!!
  • Arkadaşlar birisi bana C:\Documents and Settings\**\Application Data\2K Sports\NBA 2K10 deki ''Cache'' klasörünü upload edebilirmi? Online e girememenin nedeninin bu klasörden kaynaklandığını düşünmekteyim...
  • 22 aralık tarihli güncelleme:

NBA 2K10 Upcoming Official Patch News;

Ronnie from 2K Sports just informed that we should expect that no later than January 4th, 2K Sports will give us some details about the second patch for NBA 2K10 on XBOX 360 and PS3. It will address several areas users have raised concerns about, including some of the online modes and My Player... We expect that by the same time we can have details about the NBA 2K10 PC Patch too.

xbox ve ps3 için 2. patchin yenilikleri açıklanırken pc için de 1. patch'in detayları açıklanacak diyor en geç 4 ocakta. bugün 3 ocak.yarına kadar bir açıklama olacağını sanmıyorum ama bu tam bir rezalet. ben sırf bu oyun için bilgisayarıma 400 lira harcadım. ve sonuç: oyunda takım halinde 4 faul varken serbest atış oluyor. top hakemin elindeyken oyun donup kalıyor. zaman zaman titremeler oluyor. ve oyun çıkalı 3 ay oldu, pc kullanıcılraının günahı nedir bu kadar umursamazlık olur mu ya? burda kabahat biraz da ea sports veya diğer firmaların adamların rakibi yok herkes mecbur bu oyuna. ne diyeyim koyun gibi güdlüyoruz 2ksports tarafından.

• http://2ksports.com/forums/showthread.php?t=249974

Buradaki açıklamaya göre bir iyi bir de kötü haber var gibi.İyi haber Pc patch, ps3 ve xbox için çıkacak olan 2. patchin bir kombinasyonu yani 2. patchi de kapsayacak kötü haber şubata kadar beklemeyin diyor patchi.Sanırım 2K Admin Ron bunu kastetmiş.
    Az birşey daha kassak 2K11 gelecek neredeyse yuh be.
  • arkadaşlar selamlar;kullanıcı adımda türkçe karakter olmamasına rağmen oyunda hiçbir şeyi save liyemiyorum,bir de kayıt defterinden oyunun kayıt yerinin değiştirilmesi söylenmiş,bu nasıl oluyor acaba?(kayıt defteri registry editor oluyordu sanırım doğru mudur?)
    -------sorun çözülmüştür------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #3th3Answ3r -- 4 Ocak 2010; 23:48:39 >
  • Arkadaşlar oyun bende fena şekilde kasıyor..

Neden olabilir acaba.. Patch falan mı yüklemek lazım.. Belki sistem yetmiyordur diye test ediyim dedim sonucda bişey yok aynen şöyle ;

fakat oyuna girdiğimde felaket bi kasma var neden acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

Arkadaşlar oyun bende fena şekilde kasıyor..

Neden olabilir acaba.. Patch falan mı yüklemek lazım.. Belki sistem yetmiyordur diye test ediyim dedim sonucda bişey yok aynen şöyle ;

/>

sisteminiz nedir yazar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: msosyopat

quote:

/>

Amd 3800+ X2
    2 GB Ram
    x1650 ekran kartı
    370 gb boş alan

• quote:

quote:

quote:

/>

Amd 3800+ X2
    2 GB Ram
    x1650 ekran kartı
    370 gb boş alan

sisteminiz oyun için yetersiz maalesef bu yüzden kasıyor. daha düşük ayarlarla oynamayı deneyin.özellikle player detaili düşürün ve bench'i kapatın. seyirci detayını da düşürün.farkettirecektir

• quote:

sisteminiz oyun için yetersiz maalesef bu yüzden kasıyor. daha düşük ayarlarla oynamayı deneyin.özellikle player detaili düşürün ve bench'i kapatın. seyirci detayını da düşürün.farkettirecektir

Hadi ya

2009'u çok rahat bi şekilde oynuyordum.. orda da pass deynce yüklemiştim.. of off low'a indirecem maalesef
  • quote:

quote:

Hadi ya

2009'u çok rahat bi şekilde oynuyordum.. orda da pass deynce yüklemiştim.. of off low'a indirecem maalesef

oyunun config dosyasından işlemciniz için uygun olan değerleri girerek de performans artışı sağlayabilirsiniz daha önce yapmadıysanız eğer google'a " nba 2k10 CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 " yazıp aratın. çıkan sonuçlarda hem nasıl yapılacağını kolayca bulabilirsiniz hem de birkaç alternatif değer deneyerek en verimli hangisiyse deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

Hadi ya

oyunun config dosyasından işlemciniz için uygun olan değerleri girerek de performans artışı sağlayabilirsiniz daha önce yapmadıysanız eğer google'a " nba 2k10 CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 " yazıp aratın. çıkan sonuçlarda hem nasıl yapılacağını kolayca bulabilirsiniz hem de birkaç alternatif değer deneyerek en verimli hangisiyse deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsiniz

çok teşekkür ederim. İlgili konuyu buldum config dosyasına bakacagım. ;)

• quote:

Arkadaşlar birisi bana C:\Documents and Settings\**\Application Data\2K Sports\NBA 2K10 deki ''Cache'' klasörünü upload edebilirmi? Online e girememenin nedeninin bu klasörden kaynaklandığını düşünmekteyim...

• quote:

quote:

Arkadaşlar birisi bana C:\Documents and Settings\**\Application Data\2K Sports\NBA 2K10 deki ''Cache'' klasörünü upload edebilirmi? Online e girememenin nedeninin bu klasörden kaynaklandığını düşünmekteyim...

http://www.mediafire.com/?emt3kxtmoxl buyrun

• arkadaşlar oyunda şöyle bi bug var bende. bunu nası düzeltebilirim ?

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.