Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar..ben myplayer modunu oynuyorum ve ikinci sezondayım..rookie-sophomore maçına seçildim.bu maçın ikinci çeyreği başladığında yedek oluyorum ve sim tuşuna bastığımda oyun kapanıyor.bu neden olur ve çözümü var mıdır? teşekkürler şimdiden...
  • Selamlar

Ben de 2K10'ime kavuştum sonunda :)
    Çok fazla denemedim ama online mode'a 2 kere girmeyi denedim ikisinde de hata aldım. Bu konuda takılan var mı?
    Bu sırada download vardı o yüzden de bağlanamamış olabilirim :)

psn: mrsna vakit buldukça online oyabilirim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsnaki

Selamlar

Ben de 2K10'ime kavuştum sonunda :)
    Çok fazla denemedim ama online mode'a 2 kere girmeyi denedim ikisinde de hata aldım. Bu konuda takılan var mı?
    Bu sırada download vardı o yüzden de bağlanamamış olabilirim :)

psn: mrsna vakit buldukça online oyabilirim arkadaşlar.

Benimde online mod sorunlu.
  • 15 ocaktayız ya yama ne zaman çıkcak bilen varsa lütfen yazsın ocakta dediler 15 ocağa geldik hala bişe yok 11 çıkcak nerdeyse ..
  • şu yama cıkmadı gitti ya
  • ben ne yaptıysam molaları ve o aradaki görüntüleri geçemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz..bi yerde pas ve crossover tuşlarına,başka bi yerdede pas crossover ve şut tuşlarına bas geçersin dediler ama ölede olmuyo,lütfen yardımcı olun çok sinir bozucu bi durum..
  • yama hakkında bişey bilen yok mu
  • Arkadaşlar oyuncularımın gücü sürekli düşüşte, bunu nasıl önleyebilirim?
  • yok yama daha çıkmaz baya hata var ama napalım en azından nba today le idare ediyoruz
  • nba 2k11 ile cıkaracaklar heralde yamayı
  • Gerçektende ne yamaymış bir türlü çıkmadı gitti... Playstationda geçen gün 2. yamayı indirdim, pc den ses seda yok.
  • myplayer oynarken 2. sezonda oyun takıldı. napmam gerekiyor? play now diyince aynı yerde sabit bekliyor.

bir de simulation maclarının süresini nasıl ayarlayabilirim, bir program vardı onları ayarlayan bilen varmı

• Bir arkadaşın aldığı SS. Çok sakat pozisyon.
  • dün ilk defa online oynayabildim
  • ya ps3 te felan 2.yama geldi ya pc de ilk yama ne zaman çıkacak bileniniz yok mu my player oynamıyorum yamayı bekliyorm...
  • beyler karşınızda enbieyin yeni süpersıtarı fortus magandus

he bi de şöle bişi var

ol sıtara alınmazsam deyvid şıtörn e napmak lazım

• moddingway'de yapılan açıklamada 72 saat içinde xbox patch'inin çıkacağını duyurulmuş. bu açıklamada pc patch ile ilgili tek kelime geçmemiş.moddingway'de pc için patch için çıkmayacak gibi gibi bir öngörü söz konusu.ben d eümidimi kesip oyunu bu şekilde sevmeye çalışmaya karar verdim.yapacak bir şey yok.me kadar bağırıp çağırsak,sinir olsak bir anlamı yok
  • oyunu bu şekilde oynamaya alıştım ben. çıkmasada olur.ancak bu mmola sorununun çözülmesi lazım
  • Arkadaşlar benim oyun bir şekilde güncellendi herşey olmasada bazı şeyler. Ben denverla oynuyorum devamlı önceden jr smith 3 lük tü şimdi dunk olmuşCarmelo 90 olmuş. Jr smith 70. Arfaolo ilk beş e girmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 21 Ocak 2010; 20:01:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Arkadaşlar benim oyun bir şekilde güncellendi herşey olmasada bazı şeyler. Ben denverla oynuyorum devamlı önceden jr smith 3 lük tü şimdi dunk olmuşCarmelo 90 olmuş. Jr smith 70. Arfaolo ilk beş e girmiş

Living roster olayı işte o. Oyuncuların gerçekteki performanslarına göre güncelleniyor devamlı.
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.