Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de tmac miam de oynuo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ange dechu

ben de tmac miam de oynuo

bendede :))
  • Bu özelliği herkes açsın. T lawson smaç basamıyordu o boyla ama artık basıyor :)
  • Beyler ben şimdi online lig'in birine girdim bugn kurulan. takımımı seçtim ve bir menüde öyle bekliyorum 1 oyuncuya daha ihtiyaç var.Şimdi o oyuncuda gelince maçlar başlayacakmı yoksa belli tarihlerimi var.Nba 2K10da yeniyim ve yeterli bilgiye sahip değilim.Yardımcı olabilecek biri pmden msnini atarsa çok sevinirim.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colossus_ -- 23 Ocak 2010; 14:52:09 >
  • Bana myplayer'staki adam için güzel suratlar bulabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

Beyler ben şimdi online lig'in birine girdim bugn kurulan. takımımı seçtim ve bir menüde öyle bekliyorum 1 oyuncuya daha ihtiyaç var.Şimdi o oyuncuda gelince maçlar başlayacakmı yoksa belli tarihlerimi var.Nba 2K10da yeniyim ve yeterli bilgiye sahip değilim.Yardımcı olabilecek biri pmden msnini atarsa çok sevinirim.Teşekkürler.

O olayı bende cözemedim.Ben su ana kadar kez mac yaptım.O da quick game girdim ranked sekmesinden mac yaptım.Ben ise o ligde 5 gruba girdim ama nasıl cıkacağımı bulamadım.Baska ligede giremiyorum.Suraya bakabilirsin belki yardımcı olur

http://2ksports.com/forums/forumdisplay.php?f=181

• quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

Beyler ben şimdi online lig'in birine girdim bugn kurulan. takımımı seçtim ve bir menüde öyle bekliyorum 1 oyuncuya daha ihtiyaç var.Şimdi o oyuncuda gelince maçlar başlayacakmı yoksa belli tarihlerimi var.Nba 2K10da yeniyim ve yeterli bilgiye sahip değilim.Yardımcı olabilecek biri pmden msnini atarsa çok sevinirim.Teşekkürler.

O olayı bende cözemedim.Ben su ana kadar kez mac yaptım.O da quick game girdim ranked sekmesinden mac yaptım.Ben ise o ligde 5 gruba girdim ama nasıl cıkacağımı bulamadım.Baska ligede giremiyorum.Suraya bakabilirsin belki yardımcı olur

http://2ksports.com/forums/forumdisplay.php?f=181

'ç' harfine bastığında çıkabiliyorsun.
    bendede fikstür ayarlandı odaya tekrar girmek için entera bastım int. yok diyor atıyor ana menüye ama int. var neden oluyor bilmiyorum

• Online sorun var.Patch gelince düzelecek falan yazmıslardı ama patchın da gelceği yok.Sanırım 2k'dan kaynaklanıyor sebep.
  • Merhaba arkadaslar bende 2k9 ve 2k10 oyunu PC'de mevcut.Ama kurulu degil su an. Masaustunde (solda, profilimde yaziyor) gelismis
    bir zamanlarin orta sinifi grafik kartim oldugu icin oyunu kurp oynamistim sonra kaldirmak zorunda kaldim. Ancak, ne 2k9u ne
    de 2k10'u dizustunde denemedim. Simdi bunu yapmak istiyorum.

Sorun su ki dizustunde en kotu donanim grafik karti. Buna ragmen, verim alabilir miyim?

Dizustu ozellikleri-- > amd athlon x2 64 1.9 GHz processor , 128 MB ATI radeon x1200 grafik karti , 2 GB DDR2 667 MHz RAM.
  • quote:

Merhaba arkadaslar bende 2k9 ve 2k10 oyunu PC'de mevcut.Ama kurulu degil su an. Masaustunde (solda, profilimde yaziyor) gelismis
    bir zamanlarin orta sinifi grafik kartim oldugu icin oyunu kurp oynamistim sonra kaldirmak zorunda kaldim. Ancak, ne 2k9u ne
    de 2k10'u dizustunde denemedim. Simdi bunu yapmak istiyorum.

Sorun su ki dizustunde en kotu donanim grafik karti. Buna ragmen, verim alabilir miyim?

Dizustu ozellikleri-- > amd athlon x2 64 1.9 GHz processor , 128 MB ATI radeon x1200 grafik karti , 2 GB DDR2 667 MHz RAM.

x1200 shader model 3.0 destekli değil diye biliyorum ama lowda oynarsınız gibime geliyor
  • my player modunda periyot sürelerini arttırmak istiyorum.
    internetten araştırdım tsearch programını indirdim.
    söylendiği gibi 2k10u ordan da my player modundaki kayıtlı oyunumu açtım daha sonra alt+tab la aşağı aldım oyunu.
    tsearch programını açtım, open process kısmına tıkladım ancak açık programlarda 2k10.exe dosyası görünmüyor bir türlü
    yardımcı olabilirseniz sevinirim 2 saattir uğraşıyorum çözemedim bir türlü
  • ya şöyle bi turnuva çevirelim eğer oyun ilk çıkıtğında ki o lag problemi yoksa ? deneyen varmı yakın zamanda online ı ?
  • biraz resim koyunda sayfa şenlensin
  • Yav oyunun girişi inanılmaz gaz olmuş müzikle spikerin yorumları birleşince. NBA fanları delirir bu oyunun girişinde, 4-5 saat de çıkmaz oyundan. Adamlar iyice yardırmış artık mükemmelliğe ulaşmışlar.

Full detay ss'ler atacağım bi maç yapıyorum bitsin, hoş karelerin slaytlarını gösteriyor oyunun sonunda, oralardan ss atacağım.
  • gerek yok ss ye fln, zaten oyunu oynayan oynadı ss ler paylaşıldı. gelin bi online deneyelim kimse yok mu oynayacak yaf:S
  • gel deniyelim online 1 maç daha atarım cpu ya karşı hep yeniyorum hep yeniyorum sıkıldım artık
  • yapalım da birbirimizi kolay nasıl bulucaz o sorun

• http://www.facebook.com/video/video.php?v=278879822301

Buda benim blok videom can sıkıntısından yapmıştım . Kalitesiz gibi biraz movie maker sağolsun
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.