Bildirim
NBA 2K10 (ÇIKTI) (86. sayfa)
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
11 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar Play-off lar daha yeni başladı ama ben hala ilk 5 de değilim ne zaman ilk 5 de olabilirm.
Ayrıca maçta rakibin oyuncuları yada ben hariç bizim takımımızdaki oyuncuların asist ilk5sayı ilk 5 gibi istatistikleri gösteriliyorlar ama benimkini göstermiyor. Anca rakipde ilk5 de olacak ki beni göstersin.
Bide transfer olayı varmı. sacramento dan bıktım artık çok kötü bi takım adam akıllı alley- opp yapamıyorum. Takımı resmen ben sırtlıyorum.
Skill'lerden de sorum olacak:
*Shot inside ile Shot close arasında ne fark var.
*Standing Dunk ile Dunk arasında ne fark var.
*Shot off dribble , Shot in traffic , Off hand dribbling, Ball security, Hutsle, Consistency, Emotion Bunlar ne demek yani maçta nasıl yararı olur.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: konix
Arkadaşlar Play-off lar daha yeni başladı ama ben hala ilk 5 de değilim ne zaman ilk 5 de olabilirm.
Ayrıca maçta rakibin oyuncuları yada ben hariç bizim takımımızdaki oyuncuların asist ilk5sayı ilk 5 gibi istatistikleri gösteriliyorlar ama benimkini göstermiyor. Anca rakipde ilk5 de olacak ki beni göstersin.
Bide transfer olayı varmı. sacramento dan bıktım artık çok kötü bi takım adam akıllı alley- opp yapamıyorum. Takımı resmen ben sırtlıyorum.
Skill'lerden de sorum olacak:
*Shot inside ile Shot close arasında ne fark var.
*Standing Dunk ile Dunk arasında ne fark var.
*Shot off dribble , Shot in traffic , Off hand dribbling, Ball security, Hutsle, Consistency, Emotion Bunlar ne demek yani maçta nasıl yararı olur.
İlk 5'e zamanla girersin ben 2. senemde girebildim ilk 5e.
O ilk 5'lere sezon başladıktan sonra NBA'e katıldığın için girmen zor bende girememiştim ilk sene fakat 2. sene şuan sayı kralıyım :))
Transfer sene sonu oluyo takım listesi geliyo seni takımına almak isteyenlerin. Bİrini seçiyosun :))
1. shot inside pota altından atılan şutlardır diye tahmin ediyorum. shoot close ise biraz daha uzak tan atılan şut
2. Standing dunk olduğun yerden zıplayarak smaç vurmak diğeri normal koşarak gelip smaç.
3. koşu halindeyken atılan şut. kalabalığın arasından atılan şut. off handi bilmiyorum. top güvenliği yani topu senden çalma olayı. diğerlerini bilmiyorum :))
-
patch den bir haber var ne zaman çıkcak daha doğrusu çıkacak mıı bilgisi olan varsa lütfenn yazsınn... -
consistency uyum deilde mesela şutlarınızı arka arkaya girmesi yani devamlılık. düşük olursa ardı ardına sokamayabilrsnz -
@shadowz61 , @Trumpeter Swan , @designr
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler..
Artık oyuna devam edebilirim
Bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: Trumpeter Swan
O ilk 5'lere sezon başladıktan sonra NBA'e katıldığın için girmen zor bende girememiştim ilk sene fakat 2. sene şuan sayı kralıyım :))
Transfer sene sonu oluyo takım listesi geliyo seni takımına almak isteyenlerin. Bİrini seçiyosun :))
Şimdi Play-Off'lardayım ilk defa. Bende sayıda 1. olurdum yada asiste 1. olurdum. Sayıda 33 ortalama yap 1. olursun. Asistdede 12 yap 1. olursun. Ama ben birinde 1. olmaktansa ikisindede ilk 5'e girmek istedim tabi ne kadar doğru olur tartişılır Maçın her periyodun 5'er dakika olması çok kötü bu arada..
-
arkadaşlar bu patch çıkıcaktı hani nooldu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ediz_Donmez
arkadaşlar bu patch çıkıcaktı hani nooldu?
Bekliyoruz -
Carlos Boozer da acayip bir düşüş var bi de sonny weems ilk 5 te başlıyor toronto da -
oyuna ilk başladığımdaki my player kariyerim formatta yedeklemeyince uçmuştu, sonra yeni bi tane açtım takım seçiminde büyük yanlış yapıp lakers ı seçmiştim 5 maçıda yaptım ama yeterli görmediler d-league gittim. orda 15 e geldim ve dedim 15 den sonra artık gidemem bi takıma ama 18. maçta üstün performans ile lakers beni aldı 10 günlük imzaladım. inş kalıcı olucam bu arada 15 ten sonra oyunda bug war o yüzden hiç bir takım seçmiyor dedikoduları dönüyordu, bu şans ve performans meselesi galiba. -
2k9'u oynamadım şimdi 2k10 da hıncımı çıkarıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: konix
@shadowz61 , @Trumpeter Swan , @designr
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler..
Artık oyuna devam edebilirim
Bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: Trumpeter Swan
Şimdi Play-Off'lardayım ilk defa. Bende sayıda 1. olurdum yada asiste 1. olurdum. Sayıda 33 ortalama yap 1. olursun. Asistdede 12 yap 1. olursun. Ama ben birinde 1. olmaktansa ikisindede ilk 5'e girmek istedim tabi ne kadar doğru olur tartişılır Maçın her periyodun 5'er dakika olması çok kötü bu arada..
Tsearch programı ile süreleri ayarlayabilirsiniz.
1. "tsearch" programını indirin.
http://www.timsvault.com/cheattools/tsearch.htm
2. Oyunu açın ve MyPlayer Modunuza kayıt dosyanızı açarak giriş yapın.
3. "tsearch" programını açın
4. "Open process" bölümünden "Nba2k10" u seçin
5. "Add new cheat" butonuna basıp "Address" bölümüne "5443ABC" değerini girin.
6. Eklenen cheat in value değeri oynayacağınız maç süresini göstermektedir. Bu 5 değerini örneğin 15 yaparak 15er dakikalık çeyreklerle maç yapabilirsiniz.
* Düzenlemeniz sadece o myplayer save dosyanızı etkiler
* Diğer ekstra address değerleri ise şöyle
MyPlayer CPU Sim suresi : 5443AC0
MyPlayer Zorluk Seviyesi: 54439C4
-
Beyler benim onlin'e girmiyor. ''2'' tuşuna bastıktan sonra bir 5 dk arıyor kişileri yukarıda online oyuncuların sayısı yazıyor ama oyuncu listesi bomboş görünüyor.Bu sorunu nasıl aşabilirim? -
quote:
Orijinalden alıntı: Harekât
Beyler benim onlin'e girmiyor. ''2'' tuşuna bastıktan sonra bir 5 dk arıyor kişileri yukarıda online oyuncuların sayısı yazıyor ama oyuncu listesi bomboş görünüyor.Bu sorunu nasıl aşabilirim?
Bendede aynı . Çözümünü bilen varmı acaba ? -
sonunda 2ksports'tan iyi bir haber geldi ve pc patch'in çıkacağının kesin olduğunu 1 şubat itibariyle bildirdiler.pc patch çıkmyacağı düşüncesi iyice yayılmaya başlamıştı bunu duyduğumuz iyi oldu. haberde çok uzun sürmeyecek bir zaman diliminde patch'in yayınlanacağını söylüyor. son haftalardaki ölüm sessizliğinden sonraşu haber bile beni sevindirdi.. -
quote:
Orijinalden alıntı: msosyopat
sonunda 2ksports'tan iyi bir haber geldi ve pc patch'in çıkacağının kesin olduğunu 1 şubat itibariyle bildirdiler.pc patch çıkmyacağı düşüncesi iyice yayılmaya başlamıştı bunu duyduğumuz iyi oldu. haberde çok uzun sürmeyecek bir zaman diliminde patch'in yayınlanacağını söylüyor. son haftalardaki ölüm sessizliğinden sonraşu haber bile beni sevindirdi..
Oh çok çok iyi haber -
Bende 26 maç sonunda nba e gitmiştim.Oyunda bir sürü bug olduğu su götürmez gerçek.Mesela maç yaparken oyunda olduğum sürede ilk yarı biterse ikinci yarı saha değişiyor(normal olarak)Ama bench de ilk yarıyı tamamlayıp ikinci yarıya başlarsam aynı sahaya hücum etmeye devam ediyorum.Bide şöyle bir şey var mesela yaz kampından sonra golden state le antrenmanlara başladım beğenmediler sioux falls a gönderdiler.Bu takım minnesota ve charlotte nin takımı başka burada 7 maç oynadıktan sonra nets e gittim.Anlamadığım olay minnesota ya da charlotte ye gitmem gerekmez mi.Nbdl nin kurallarını bilmediğimden dolayı biraz kafam karıştı ya da golden state beni kendi takımına yollamaması acaba bunlar birer bug mı yoksa bu işiş yolu yordamı bu mudur. -
my player da oyuncu yaratırken boyunu posunu nerden ayarlayabiliriz?yani mesela ben oyun kurucu yaratıcam.illa 6-3 mü olmak zorunda ben 6-5 ve 190 ibs istiyorum da bunu nasıl yapabiliyoruz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Harekât
Beyler benim onlin'e girmiyor. ''2'' tuşuna bastıktan sonra bir 5 dk arıyor kişileri yukarıda online oyuncuların sayısı yazıyor ama oyuncu listesi bomboş görünüyor.Bu sorunu nasıl aşabilirim?
Bendede öyle sanırım sorun 2kdan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X