Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Magical Zero

quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

Beyler benim onlin'e girmiyor. ''2'' tuşuna bastıktan sonra bir 5 dk arıyor kişileri yukarıda online oyuncuların sayısı yazıyor ama oyuncu listesi bomboş görünüyor.Bu sorunu nasıl aşabilirim?

Bendede öyle sanırım sorun 2kdan

2 aydır böyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ange dechu

my player da oyuncu yaratırken boyunu posunu nerden ayarlayabiliriz?yani mesela ben oyun kurucu yaratıcam.illa 6-3 mü olmak zorunda ben 6-5 ve 190 ibs istiyorum da bunu nasıl yapabiliyoruz?

arkadaşlar bir de başka bi sorunum var.2k10 u xp sp2 ile oynarken ortalama 30 fps alıyodum ama şu an win 7 yüklü bilgisayarda.13 fps den yukarısını göremedim daha.bunu nasıl düzeltebilirim?ya da bu sorunu yaşayan başka kimse de oldu mu
  • Yandaki sistemle bu oyunu herhangi bir ayarda 30fps ile oynayamamam normal mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: msosyopat

sonunda 2ksports'tan iyi bir haber geldi ve pc patch'in çıkacağının kesin olduğunu 1 şubat itibariyle bildirdiler.pc patch çıkmyacağı düşüncesi iyice yayılmaya başlamıştı bunu duyduğumuz iyi oldu. haberde çok uzun sürmeyecek bir zaman diliminde patch'in yayınlanacağını söylüyor. son haftalardaki ölüm sessizliğinden sonraşu haber bile beni sevindirdi..

link verir misin?
  • Linke gerek yok zaten çıkacağı kesindi yamanın.Yeni bir haber değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanboz

Yandaki sistemle bu oyunu herhangi bir ayarda 30fps ile oynayamamam normal mi??

pek normal diil de oyuncu detaylarını bi azalt aga bi de öle dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: balparmak

Linke gerek yok zaten çıkacağı kesindi yamanın.Yeni bir haber değil

yeni haber degil dogru kasımda ocakta cıkacak dediler ve ocakta gelmedi.2k forumlarında dolayısıyla 1 subatta herkes 2k yı haklı olarak topa tuttu.ben dün baktıgım kadarıyla bır resmi acıklama gelmedi ama arkadas demis acıklama yaptılar.onu sordum.cünkü ben yamanın hicbir zaman cıkmayacagı dusuncesındeyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: balparmak

Linke gerek yok zaten çıkacağı kesindi yamanın.Yeni bir haber değil

http://www.moddingway.com/news/988.html

link yukarıda.ayrıca yamanın çıkmama ihtimali varmış ki,başlıkta yamanın çıkışı onaylandı yazıyor. zaten son 2 ayda pc patch için tek satır haber olmaması bu düşünceyi güçlendirmişti.şubat ayındayız tabi ki hala bu rezilliği örtmüş değil çıkacağının duyurulması ama...neyse
  • Arkadaşlar tamda Play-Off'un son maçında oyun sapıttı. Tam maça başlıcam oyundan atıyor. Tek problem kupayı almam için son maça çıkamamam. Sizce sorunu nasıl çözebilirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konix -- 7 Şubat 2010; 10:23:52 >
  • yama çıkmayacak mı şimdi arkadaşlar. bunu takip edebileceğim bir site var mı ?
  • miami deydim sonra 2 maç kötü oynadım miaminin d lig takımına atıldım. şimdi orda performansm gayet iyi güçlüyüm onlara göre ama hala miami geri çağırmadı sizdede böyle bişey oldumu* düşüp tekrar nba ye çıkan
  • O basketbola aşıktı onun adı Uso'du ..

6.7' lik boyuyla bir oyun kurucuya göre uzundu fakat o bunu avantaja çevirmeyi bildi ve aynı zamanda takımlarda aranan oyuncu oldu ..

Küçük yaşta Turkiyede basketbol hayatına başlayan UsO mükemmel performansıyla Lakers'da ilk 5'e çıkmıştı ..

Türkiyede alt yapıda basketbol kariyerine başlayan UsO ileriki zamanlarda training kamp'a katıldı ve Lakers'dan başladı herkes onunda diğer türk basketbolcular gibi tutunamayacağını zannediyorlardı ama o çok çalıştı ve takımla beraber antremanlara çıktı ...

Antremanlarda gösterdiği performansıyla rakipleri Fisher - Farmar gibi arkadaşlarından altta kalmadığını gösterdi ve ilk sezonunda D-Lig'e gitmeden lakers takımıyla nba hayatına başladı artık o NBA'de oynuyordu ve rüya gibiydi fakat hocası ona güvenmiyor 20 dk'lık maçlarda hep 3-4 dk veriyordu ve bir türlü adapte olamıyordu .

Zaman geçtikçe ilk 5'te oynama umutları tükeniyordu fakat o yılmadı ve 12 sayı geride olduğu bir maçta hocası zaten maçı kaybettik diye düşündüğü için UsO'yu sahaya sürdü farkı fakat o imkansızı yaptı ve takımını uzatmalara taşıdı fakat takımı uzatmalarda yenildi ..

Takımı yenildi fakat UsO gösterdiği performanstan sonra daha fazla görev yapmaya başladı ve sezondaki 12. maçından sonra ilk 5'te oynamaya başladı ...

Şu an UsO takımıyla 24 maç oynadı 24.8 sayı , 3.4 riband 5.2 asist ve 2.8 top çalma yüzdesiyle oynuyor ...( şu zaman ayarını yapsam bırakın 24 sayıyı 40 lara ulaşırım ...)

Şu anki hedefi All-Star Rookie'ye seçilmek ve bunun için çok çalışıyor ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Üsooo

O basketbola aşıktı onun adı Uso'du ..

6.7' lik boyuyla bir oyun kurucuya göre uzundu fakat o bunu avantaja çevirmeyi bildi ve aynı zamanda takımlarda aranan oyuncu oldu ..

Küçük yaşta Turkiyede basketbol hayatına başlayan UsO mükemmel performansıyla Lakers'da ilk 5'e çıkmıştı ..

Türkiyede alt yapıda basketbol kariyerine başlayan UsO ileriki zamanlarda training kamp'a katıldı ve Lakers'dan başladı herkes onunda diğer türk basketbolcular gibi tutunamayacağını zannediyorlardı ama o çok çalıştı ve takımla beraber antremanlara çıktı ...

Antremanlarda gösterdiği performansıyla rakipleri Fisher - Farmar gibi arkadaşlarından altta kalmadığını gösterdi ve ilk sezonunda D-Lig'e gitmeden lakers takımıyla nba hayatına başladı artık o NBA'de oynuyordu ve rüya gibiydi fakat hocası ona güvenmiyor 20 dk'lık maçlarda hep 3-4 dk veriyordu ve bir türlü adapte olamıyordu .

Zaman geçtikçe ilk 5'te oynama umutları tükeniyordu fakat o yılmadı ve 12 sayı geride olduğu bir maçta hocası zaten maçı kaybettik diye düşündüğü için UsO'yu sahaya sürdü farkı fakat o imkansızı yaptı ve takımını uzatmalara taşıdı fakat takımı uzatmalarda yenildi ..

Takımı yenildi fakat UsO gösterdiği performanstan sonra daha fazla görev yapmaya başladı ve sezondaki 12. maçından sonra ilk 5'te oynamaya başladı ...

Şu an UsO takımıyla 24 maç oynadı 24.8 sayı , 3.4 riband 5.2 asist ve 2.8 top çalma yüzdesiyle oynuyor ...( şu zaman ayarını yapsam bırakın 24 sayıyı 40 lara ulaşırım ...)

Şu anki hedefi All-Star Rookie'ye seçilmek ve bunun için çok çalışıyor ..

NBA 2K10 Multi Trainer V1.0

Bu trainer ile süreyi, oyun zorluğu seviyesini vs. ayarlayabilirsin. Google'da arat bulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yt1990

Bu trainer ile süreyi, oyun zorluğu seviyesini vs. ayarlayabilirsin. Google'da arat bulursun.

tsearch ile süreyi ayarladım 10 dk'lık yaptım ilk maçımda Triple-Double yaptım 10 dk fazla gitti 7 dk'lık yaptım şimdide ...

ayrıca oyun hangi seviye ile başlıyor bana kolay geldi de ..
  • arkadaşlar patch çıkmadımı hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üsooo

quote:

Orijinalden alıntı: yt1990

tsearch ile süreyi ayarladım 10 dk'lık yaptım ilk maçımda Triple-Double yaptım 10 dk fazla gitti 7 dk'lık yaptım şimdide ...

ayrıca oyun hangi seviye ile başlıyor bana kolay geldi de ..

seviye 1 ile oynuyorsun oyunu.Onuda traninerle hallet,seviye 1 de oynanabilirlik çok kötü açıkçası.Her attığımız sayı oluyor...

• İmza için :

NBA 2K10 (ÇIKTI)

[center][image]https://store.donanimhaber.com/c4/24/b1/c424b1f6c920fe330226cd6704820baf.png[/image][/center]

NBA 2K10 (ÇIKTI)

[center][image]https://store.donanimhaber.com/bc/5e/c8/bc5ec89e71f791ae432c1ea09b795ddb.png[/image][/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 12 Şubat 2010; 22:31:20 >

• Hala online oynayamıyorum.Çok kıl oldum bu işe.
  • patch bu gidişle çıkmayacak.
  • 2011'i orjinal alan kafamı öpeceğim.Aldık noldu,online oynanmıyor,yama gelmedi 4-5ay sonra 11 çıkacak zaten,onu geçtim korsan alanlardan hiçbir farkımız yok,2k süper iş yani cidden.
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.