Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowz61

İmza için :

NBA 2K10 (ÇIKTI)

[center][image]https://store.donanimhaber.com/c4/24/b1/c424b1f6c920fe330226cd6704820baf.png[/image][/center]

NBA 2K10 (ÇIKTI)

[center][image]https://store.donanimhaber.com/bc/5e/c8/bc5ec89e71f791ae432c1ea09b795ddb.png[/image][/center]

Altta kalmasın

• Benim adamların saçları felan hep kel afro yaptım ama gözükmüyor low'da oynadığım için mi?
  • arkadaşlar pota dibinde nasıl smaç atcaz hareket filan yaparak sayı atcaz hangi tuşla şut tuşuyla normal atıyorda
  • arkadaşlar 2 tane sorum olacak cevap istiyorum

1.)pes de oyuncuya otomatik pres yapıyorsun X harfi ile nba 2k10 da otomatik pres tuşu yok mu varsa hangi tuş?(ok tuşlarıyla pres yapmak zorunda kalıyorumda...)

2.)nba 2k10 da season yaparken transfer yapılıyor mu?

yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...
  • korsanda online oynanabiliniyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilterler1991

arkadaşlar 2 tane sorum olacak cevap istiyorum

1.)pes de oyuncuya otomatik pres yapıyorsun X harfi ile nba 2k10 da otomatik pres tuşu yok mu varsa hangi tuş?(ok tuşlarıyla pres yapmak zorunda kalıyorumda...)

Bende yarı crossover ile baskı yapabiliyorsun.Ama topu anca bir pivottan alabilirsin.Tabi top çalma yeteneğin 100 felan değilse.Bu arada arkadaşlar bu basketboldur futbol değil.Yani öyle yok ayağa kay,yok pres yap böyle birşey olmaz.Sizi adamı savunacaksınız sadece içeri girmesini engelliyeceksiniz.Top çalmayı fazla düşünmeyin çünkü hep faul olur...
  • quote:

Bi Kere öyle Pres Filan yok ama Post Up tuşuna top rekipteyken basılı tutarsan Daha yi savunma yapıyor ve kısa mesefelerde önünden ayrılmyor

Ayrıca Transfer var

• yaw arkadaşlar oyunda smaç basamadım gitti ayrıca pota altına giremiyorum hiç bi adamın dibine gelince duruyo benim oyuncu katil etti oyun yaa
  • quote:

Season modunda transfer olmaması lazım . Asso.. diye giden bi menü var orda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

yaw arkadaşlar oyunda smaç basamadım gitti ayrıca pota altına giremiyorum hiç bi adamın dibine gelince duruyo benim oyuncu katil etti oyun yaa

hala bulamadım bide my playera başladım 6 maçlık seride c+ yı tutturamayınca galiba d ligine gittim şimdi bu ne oluyor tam olarak acaba ? kaç maç yapıcam burda teklif gelmesinimi bekliycem nba alt ligimidir bu c+ yapmam laızmmı yine burda en azından bilgi verirseniz sevinirim.

bide camerayı nerden ayarlıycam heP sabit kalsın istiyorum her maç değişiyor ve bi daha ayarlamam gerekiyor.

vede my playerda ben oyundan çıkınca simlude ediyor oyun güzel ama space tuşuna basınca bende oyuna otomatikman giriyorum herkestemi böyle ?? yani istediğim an oyundayım

ayrıca patch çıkmadı mı yaa aylardır yoksa çıktımı ??

çok sordum ama anca oyunu alıp oynama fırsatı buldum geçmiş aylarda takip edememiştim hiç forumu oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 21 Şubat 2010; 11:22:48 >

• kamera sorunu icin istedigin kamerayı secip save yap.
    mp playerde space basıp girmen normal beklememek icin onu koymuslar.
    d ligden nba'ye gitmek icin sana verdigi görevleri yapman yeterli
    patch cıkmadı ve %99 cıkmayacak.(pc icin)
  • cevaplar için sağolasın..

ama nerede save edicem maç içindeki camerada yok hocam save bide sürekli hücumdayken offensive bilmemne tournever diyo topu rakibe veriyor tournaver nedir
  • turnover=top kaybı (belki hucum foul yapıyorsundur ondan olabilir)
    options/load-save/save settings yada save game sliders (sen hepsinini savele ) burdan save yapabilirsin

camera da oyunda iken options'a gir orda camera var
  • Bir türlü konsola ayarlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

cevaplar için sağolasın..

ama nerede save edicem maç içindeki camerada yok hocam save bide sürekli hücumdayken offensive bilmemne tournever diyo topu rakibe veriyor tournaver nedir

otomatik kaydetmeyi açarsan.maç esnasında seçtiğin ayarlarda kaydoluyor
  • Arkadaşlar NBA2K10 oyununu orjinal aldım yükledim. oyunu quick match ve diğer bütün modlarını kullanabiliyorum. Fakat ranked maç yapmaya kalktığımda login yapmış olmama rağmen beni disconnect yapıyor. modeminizi ve network kablonuzu kontrol edin diyor. Ama login olmada bi sıkıntı yok.
    Rica etsem yardımcı olur musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: craver

Arkadaşlar NBA2K10 oyununu orjinal aldım yükledim. oyunu quick match ve diğer bütün modlarını kullanabiliyorum. Fakat ranked maç yapmaya kalktığımda login yapmış olmama rağmen beni disconnect yapıyor. modeminizi ve network kablonuzu kontrol edin diyor. Ama login olmada bi sıkıntı yok.

Patch bekliyoruz
  • quote:

Arkadaşlar NBA2K10 oyununu orjinal aldım yükledim. oyunu quick match ve diğer bütün modlarını kullanabiliyorum. Fakat ranked maç yapmaya kalktığımda login yapmış olmama rağmen beni disconnect yapıyor. modeminizi ve network kablonuzu kontrol edin diyor. Ama login olmada bi sıkıntı yok.

keske arastırsaydın.o sorun 2kdan kaynaklanıyor ve düzeltmiyorlarda.o yüzden herkes 2k10'u aldıgına pisman(orjinal olarak).yani online amaclı aldıysan oynayamayacaksın(sözde ocakta patch cıkcaktı)..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

quote:

keske arastırsaydın.o sorun 2kdan kaynaklanıyor ve düzeltmiyorlarda.o yüzden herkes 2k10'u aldıgına pisman(orjinal olarak).yani online amaclı aldıysan oynayamayacaksın(sözde ocakta patch cıkcaktı)..

Çıkmaz daha 2K11 gelcek yakında

• quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

quote:

yapma yaa şimdi bildiğin çözümü yok yani problemin :(( patch fln da çıkmadı mı o kdr araştırdım nette bulamadım, varsa bi link fln koyabilir misiniz ?
    e şimdi çözümü yoksa kopyasını alıp öyle mi oynayacağım online bu nasıl bir olaydır anlamadım gitti.

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.