Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: #3th3Answ3r

arkadaşlar selamlar;kullanıcı adımda türkçe karakter olmamasına rağmen oyunda hiçbir şeyi save liyemiyorum,bir de kayıt defterinden oyunun kayıt yerinin değiştirilmesi söylenmiş,bu nasıl oluyor acaba?(kayıt defteri registry editor oluyordu sanırım doğru mudur?)
    -------sorun çözülmüştür------

nasıl çözdünüz?
  • msosyopat teşekkürler hocam...

Arkadaşlar my player de zorluk seviyesini şu tsearch programı ile ayarlayayım dedim de hiçbir farkı olmadı,oyuna girince gene 4 yaptığım rakam 1 e düşüyor.Ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 10 Ocak 2010; 14:47:26 >
  • oyun sağlam olmuş
  • oyunu steamdan aldım ama birtürlü online oynayamadım.nasıl yapacagım orjinal hesabı olanlar yardımcı oluversin
  • Arkadaşlar benim maçlarımda 50 sayı atılabiliyor takımlar (MyPlayer) Fakat başka maçların skorları 100 küsür. Böylece asist de ilk 5 girmek çok zorlaşıyor ki ben buna rağmen ilk 5 e girdim. Ayrıca sağ aşağıda All-Star a girdiğime dair yazı çık ve sonra seçilmeme karşın bana puan verildi. Millstoneden galiba yada herneyse.. Ama malesef All-starda oynayamadım. Acaba en yakın ne zaman oynayabilirm All-starda. Birde oyunun süresi bence diğer maçlardaki skorlara göre çok yetersiz bunun bir çözümü varmı?
  • nası oyun agalar bu ya.31.8 pts 7.3 rpg 14.8 apg fg% .513

seviyem de A+ 4 maç oynandı hala draft edilmedim ya.daha ne yapmam lazım?
     NBA 2K10 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ange dechu -- 11 Ocak 2010; 1:45:27 >
  • ya beyler ben bu oyuna yeni başladım da,smaç nasıl yapılır bilmiyorum yardım edecek varmı ? araştırdım koşma tuşu+şut(shoot+turbo) denmiş ayarladım fakat hook atıyorum öyle olunca bomboş pota altında smaç basamıyorum..nasıl yapacağız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: konix

Arkadaşlar benim maçlarımda 50 sayı atılabiliyor takımlar (MyPlayer) Fakat başka maçların skorları 100 küsür. Böylece asist de ilk 5 girmek çok zorlaşıyor ki ben buna rağmen ilk 5 e girdim. Ayrıca sağ aşağıda All-Star a girdiğime dair yazı çık ve sonra seçilmeme karşın bana puan verildi. Millstoneden galiba yada herneyse.. Ama malesef All-starda oynayamadım. Acaba en yakın ne zaman oynayabilirm All-starda. Birde oyunun süresi bence diğer maçlardaki skorlara göre çok yetersiz bunun bir çözümü varmı?

var. bazı ayarları yapabildiğin ufak bi hile dosyası var. nette bulursun. orda ayarlayabiliyosun
  • Beyler online oynayamıyorum ya ben çok kıl oldum.Güvenlik ayarları felan kapalı da genede oynanmıyor.
  • Bu oyunu ps3 te ve pc de oynuyorum pc de 5850 ati var full hd aa açık oynuyorum aynı tv de ama bir şeyler eksik gibi geliyordu hep 1 haftadır kafa yoruyorum, renkler daha canlı ps3 versiyonu cıvıl cıvıl sanki en az 2 katı animasyon var , cok daha fantastik hareketler yapılıyor,seyirciler, oyuncular her bir şey daha güzel ps3 te, pc de grafikler çok daha net olsada ps3 teki oyun cok daha güzel görünüyor tırtıklı mırtıklı falan ama çok ilginç mesela pes 2010 pc versiyonu ps3 e göre 2 kat daha güzel ama nba 2k10 değil. Benim fikrim pc versiyonunda çok kısma var animasyon renk derinliği vs. unuttum birde ps3 te parkeler formalar cok daha gerçek gözüküyor ışıklandırmalar.
    full ayarda oynuyorum pc de dediğim gibi. Alttakileri pc ile yapamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filips -- 12 Ocak 2010; 1:26:06 >

• ya doğru düzgün smaç yapamıyorum bendemi sorun war oyun normaldede böylemi bide aleyop da yapamıyorum he yeri gelmişken oyunu yeni yükledim oyun adına cıkan update felan warmı kurmam gereken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ange dechu

nası oyun agalar bu ya.31.8 pts 7.3 rpg 14.8 apg fg% .513

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

Ya arkadaşım benim neden istatistiklerim az. ki ben çoğu maçta a+ alıyorum. ve maçların yarısından çoğundanda da maçın adamı seçiliyorum. Asist sıralamasında ise 5.yim. 5. olabilmek için verdiğim emeği anlatamam. malum maç 5 dk. siz nasıl düzeltiyorsunuz bunu. çünkü diğer maçlarda 100 küsür sayılar atılıyor. bizim maçlarda ise 50 küsür.

• İndirmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: konix

quote:

Orijinalden alıntı: ange dechu

nası oyun agalar bu ya.31.8 pts 7.3 rpg 14.8 apg fg% .513

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

Ya arkadaşım benim neden istatistiklerim az. ki ben çoğu maçta a+ alıyorum. ve maçların yarısından çoğundanda da maçın adamı seçiliyorum. Asist sıralamasında ise 5.yim. 5. olabilmek için verdiğim emeği anlatamam. malum maç 5 dk. siz nasıl düzeltiyorsunuz bunu. çünkü diğer maçlarda 100 küsür sayılar atılıyor. bizim maçlarda ise 50 küsür.

NBA 2K10 +40 Trainer'i indir.Oradan zorluk seviyesini,dk yı bilgisayarın dk sını felan ayarlayabilirsin.

• beyler yama çıktı mı ?
  • 2009 mükemmel yav. pek basket sevmesem de ara sıra oyuyorum.
  • oyun 1dakika çok akıcı oynadıktan sonra aniden aşırı derecede yavaşlıyor arkadaşlar sebebi nedir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bratka -- 14 Ocak 2010; 0:46:35 >
  • hayatımda ilk defa basketbol oynuyacağım bakalım sarıyor mu? eğer sarıyorsa her sene fifa pc ye nextgen çıksın diye beklememe gerek kalmaz birde pes gibi insanı oynarken deli etmiyorsa artık her sene pesi bekler gibi nba ide bekleriz 1 haftaya kadar indiriyorum bakalım nasıl oyun
  • en son 2001 oynamıştım hey gidi günler hey
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

beyler yama çıktı mı ?

Hayır bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.