Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: regist

yama bekleyen PC kullanıcılarına kötü haber, 2k nın bir nevi basın sözcüsü olan Ronnie PC yamasının, XBOX ve PS3 için çıkacak 2. yama ile beraber yayınlanacağını açıkladı.
    2011den önce yayınlanması zormuş, ama erkene alınma durumu da varmış.

ayrıca yamadan fazla da birşey beklemeyin, oyunu yeni bir oyun haline getirecek hali yok, oyunun şu anki halinden zevk alamıyorsanız, yamalı halinde de değişen fazla bir şey olmayacak...

Yeni bir oyun beklemiyoruz tabiki ama birçok hatanın giderileceği de aşikar...
  • Ocaktan önce yama çıkmıcakmış ronnie öyle diyo
  • slmlar..oyuncular ozel layup larını nasıl yapıyorz..hangı tus kombınasyonları..mesela kobenın özel lay up ı olan pump fake and shot u nasıl yapıyorz??sımdıden tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: theboss78

slmlar..oyuncular ozel layup larını nasıl yapıyorz..hangı tus kombınasyonları..mesela kobenın özel lay up ı olan pump fake and shot u nasıl yapıyorz??sımdıden tşkler

bir sorum daha olacak,,oyun ıcınde living rosterı acma yada kapama gıbı bı secenek varmı?
  • 28 kasım roster'ı yayınlanmış ama ersan hâlâ 55 reytingde. e yuh artık adam her maç inanılmaz performans sergiliyor, ilk 5'i kaptı ama 2k cıların daha haberi yok...
  • quote:

28 kasım roster'ı yayınlanmış ama ersan hâlâ 55 reytingde. e yuh artık adam her maç inanılmaz performans sergiliyor, ilk 5'i kaptı ama 2k cıların daha haberi yok...

aynen yaa bugun guncellemeyı yaptım heyecanla dırek ersana baktım hala tık,,adamın ne yapması lazım daha anlamıyorm..genel istatıstıklerde takımının en cok ribant alanı en cok 2 . blokcusu ve sayı olarakta 3. sırada..hatta jennıngs gibi bencil bir guard deilde daha pasor bı guardla oynasa sayı olarak daha 1. sıraya bıle gelebılır...2k sportsu kınıyorm...daha ne yapması gerek ersanın..son macta 20 sayı 16 ribantla oynadı..bırcok mactada double double yapıyor..ve herbir istatıstısıtıgı kendı cabasıyla tastan sökup alıyor adeta...yazık gercekten...suan hedo 76 memo 72 overaldaysa ersanın en az 75 lerde olması gerekır..onu gectım 65 70 arası olsa yıne yeter...ayrıca atıs stılıde hıc benzemıyor

• my player da 2. sezona geçerken oyundan atıyor çözüm nedir ?
  • arkadaşlar yanlışlıkla ayarlarla oynarken oyuncuların stamine çubuğunu kaybettim yani yorulup yorulmadıklarını göremiyorum o çubuğun tekrar çıkması için ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theboss78

quote:

28 kasım roster'ı yayınlanmış ama ersan hâlâ 55 reytingde. e yuh artık adam her maç inanılmaz performans sergiliyor, ilk 5'i kaptı ama 2k cıların daha haberi yok...

aynen yaa bugun guncellemeyı yaptım heyecanla dırek ersana baktım hala tık,,adamın ne yapması lazım daha anlamıyorm..genel istatıstıklerde takımının en cok ribant alanı en cok 2 . blokcusu ve sayı olarakta 3. sırada..hatta jennıngs gibi bencil bir guard deilde daha pasor bı guardla oynasa sayı olarak daha 1. sıraya bıle gelebılır...2k sportsu kınıyorm...daha ne yapması gerek ersanın..son macta 20 sayı 16 ribantla oynadı..bırcok mactada double double yapıyor..ve herbir istatıstısıtıgı kendı cabasıyla tastan sökup alıyor adeta...yazık gercekten...suan hedo 76 memo 72 overaldaysa ersanın en az 75 lerde olması gerekır..onu gectım 65 70 arası olsa yıne yeter...ayrıca atıs stılıde hıc benzemıyor

En fazla gelişen de B.jennings.Adam kaçlardan 77 e çıktı.

Ha birde arkadaşlar nedense bu smaç paketlerinde bir yanlışlık var.Mesela shaqın smaç yeteneği 68 lerde felan olduğu için kendi smaç paketini kullanamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 2 Aralık 2009; 20:37:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

my player da 2. sezona geçerken oyundan atıyor çözüm nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

Yahu oyun tek kelime ile mükemmel fakat o kadar çok hatası varki..quick match'ta bile sahada basket atıyorum sayıyı veriyor ama oyun pota altından başlamak yerine basketten sonra çemberin altındaki adama düşüyor ve ona ribaund veriyor falan ? Bi patch çıkmazsa sanırım Nba Live 10'a kapak atıcam napalım

o save sorunu otosave ile ilgili

Napıcam şimdi tüm save'leri silmemmi gerekiyor? Silbaştan başlamakmı lazım

cozumu cok basit basta ben de debelenmistim onda. yapacagin sey manual save yapmamak.
    hani oyunda load/save secenegi var ya ana menude, oraya GIRME
    cunku oyun autosave yapiyor

• patch çıkmadımı hala bu oyun için.4850 ile oynuyorum.en düşük 40 fps almama rağmen oyun bazen kasıyor
  • Kadro güncellemesi olayı nedir nasıl yapabilirim orjinal oyun gerketiriyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Kadro güncellemesi olayı nedir nasıl yapabilirim orjinal oyun gerketiriyormu ?

hallettim güzelmiş

fakat ;

Donanımhaber2 crewine girdim - / Team Up / My crew buna giriyorum

Şu hatayı veriyor oyunun başlangıç ekranına atıyor neden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 10 Aralık 2009; 20:31:41 >
  • Arkadaşlar ben bu grafik olayları ile oynadım şimdi online oynayamıyorum.Yardım edebilirmisiniz? (Oyun içinden değil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: msosyopat

quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

yama bekleyen PC kullanıcılarına kötü haber, 2k nın bir nevi basın sözcüsü olan Ronnie PC yamasının, XBOX ve PS3 için çıkacak 2. yama ile beraber yayınlanacağını açıkladı.
    2011den önce yayınlanması zormuş, ama erkene alınma durumu da varmış.

ayrıca yamadan fazla da birşey beklemeyin, oyunu yeni bir oyun haline getirecek hali yok, oyunun şu anki halinden zevk alamıyorsanız, yamalı halinde de değişen fazla bir şey olmayacak...

yamadan çok fazla bir şey beklemiyorum, çok fazla bir şeyin özellikle milyar para vererek oluşturduğum sistemde bile zaman zaman titreme yapma sorunu ( yarı sahadan geçişlerde) geçmeyecek bunu da biliyorum. ama en azından faul hakkı dolmadan serbest atış atma veya üç sayı çizgisinden yapılan atış halindeki faullerde 3 değil de 2 atış kullanma hatasını düzeltirler..

Gerçektende o yarı sahayı geçerken titreme, takılma, oyuncuların ışınlanma problemlerinin hangileri düzelecek merak ediyorum, yarı saha olayı geçen sürümde de vardı ve patchle geçmemişti. Oyunu birçok pcde deneme şansım oldu, en güncel ekran kartlı sistemde bile var bu sorunlar, konsol versiyonunda hataların bir çoğu giderilmiş bu arada, herhalde en iyisi bu oyunu konsolda oynamak gibime geliyor.

• imzamdaki laptopa sahibim..

Modern warfare 2 bütün ayarlar full hiç kasılmadan oynayıp bitirdim ama NBA 2k 2010 indirdim kurarken zaten port oldu..

setup exeyi çalıştırmak istediğimde framework 1.1 mi ne onu yüklemek gerekir dedi onu yükledik ok sorunlu olsada windows 7 yüklemeyi başardı. oyuna da girdim fakat oynarken deli gibi sabit bir şekilde kasılarak oynuyor yani fps sabit ama oyun yavaş sanki donarak devam ediyor.

Yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba ?

Benchmark teste fps 33-34 arası çıktı ayrıca.
  • pc için yama ne zaman geliyor bilenininz var mı artık my player oynamak istiyorum ama yama yı bekliyorum oyun çıkalı 2.5 ay oldu oyun hata dolu bence nba 2k10 da yamayı geciktirmekle hata yapıyor fanlarını kaybetcek YAMA HAKKINDA BİLGİNİZ VARSA BEKLİYORUM CEVAPLARINIZI PC İÇİN
  • ocakın ortasında çıkacakmış. Az kaldı biraz daha bekliyeceğiz artık
  • ocağın ortası mı az mı kaldı resmen bir ay var resmen sen nerden öğrendin bu haberi
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.