Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunu nasıl online oynayacağız? NBA TODAY ekranından Lobby'ye bağlanırken Retriving initial user list yazısından sonra Disconnect oluyorum, çözümünü bilen var mı ?
  • Resmi patch varmı

Bide benim driller neden -1 oldu Maç kazandım sp gelmedi :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 15 Kasım 2009; 16:28:22 >
  • Güzel Oyun..
  • amd 4200+ 2.2 ghz işlemci ve hd 3650 ekran kartı ile bu oyunu oynayabilir miyim?ya da hangi seviyede oynayabilirim?

laptopta p8600 2.4 ghz işlemci ve 9600 gs ekran kartıyla defoult ayralarda oynayabiliodum.

bi de oynun cd sini alcam -korsan tabi-bunu yüklerken nete falan baglanıyo mu.malum kotalı internet.
  • madem online yapıcam diyosun adam akıllı bi şey yapaydın 2k
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Resmi patch varmı

Bide benim driller neden -1 oldu Maç kazandım sp gelmedi :S
  • quote:

amd 4200+ 2.2 ghz işlemci ve hd 3650 ekran kartı ile bu oyunu oynayabilir miyim?ya da hangi seviyede oynayabilirim?

laptopta p8600 2.4 ghz işlemci ve 9600 gs ekran kartıyla defoult ayralarda oynayabiliodum.

bi de oynun cd sini alcam -korsan tabi -bunu yüklerken nete falan baglanıyo mu.malum kotalı internet.
  • arkadaslar oyuna bisey oldu oyunda maça giriyom bi turlu adamlar sahaya cıkmıyor.. bi turlu mac baslamıyor ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermTassle -- 17 Kasım 2009; 20:39:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermTassle

arkadaslar oyuna bisey oldu oyunda maça giriyom bi turlu adamlar sahaya cıkmıyor.. bi turlu mac baslamıyor ne yapmam lazım?

Profilinizi C:\Documents and Settings\Kullanıcı adınız\Application Data\2K Sports\NBA 2K10\Saves dizininden silin ama rosters, settings ve career dosyalarını da yedekleyiniz ne olur ne olmaz. Daha sonra oyuna girip yeni profil açın ve ayarlarınızı tekrardan yapın sonra maça başlayabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: amele mühendis

amd 4200+ 2.2 ghz işlemci ve hd 3650 ekran kartı ile bu oyunu oynayabilir miyim?ya da hangi seviyede oynayabilirim?

bi de oynun cd sini alcam -korsan tabi-bunu yüklerken nete falan baglanıyo mu.malum kotalı internet.

ben amd 2500+ 1.8 işlemci ve hd3650 ile oynuorum, sen hayli hayli oynarsın

• Arkadaşlar sizde de online sorunu varmı ben bir iki gündür hata alıyorum roster vs.. indirmede nba today player progression falan hiç biri için server bağlantısı kuramıyorum bende mi bi sorun var yoksa genel bir durum mu bu?
  • 15 Saat önce 2k forum admini patch in geleceğini söylemiş ama ne zaman yine belli değil :) Ve online oyunlarda bazen servarlar çöküyor aklınızda olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dredd

quote:

Orijinalden alıntı: amele mühendis

ben amd 2500+ 1.8 işlemci ve hd3650 ile oynuorum, sen hayli hayli oynarsın

saol hocam.o zaman maaşı aldıgımda direk cdciye gidim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: DsgnrYgt

D liginden çıktım, Indiana Pacers aldı beni. Kariyerimdeki en iyi bloğu yaptım bu maç.

Bu da bonus olsun, D liginden kalma bir SS.

Çok sağlam olmuş

• fm çıktığının 24 saati geçmeden patch çıkardı bunlar neredeyse 2k11i çıkma zamanı geldi halaa bi patch süremedi..Oyunda o kadar çok bug ve mantık hatası var ki yazmakla bitmez...Yaklaşık 1 aydır elimi sürmüyorum oyuna bu saçma hatalardan dolayı..

Artık iyi oyunu her sene bi adım bi adım geriye götürmek adet haline geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _can84_

fm çıktığının 24 saati geçmeden patch çıkardı bunlar neredeyse 2k11i çıkma zamanı geldi halaa bi patch süremedi..Oyunda o kadar çok bug ve mantık hatası var ki yazmakla bitmez...Yaklaşık 1 aydır elimi sürmüyorum oyuna bu saçma hatalardan dolayı..

Artık iyi oyunu her sene bi adım bi adım geriye götürmek adet haline geldi..

%100 katılıyorum. ayrıca fm veya pes demo çıkartıyor full sürümden 1 ay önce. demonun amacı bu zaten oyunda düzeltilmesi gereken bir şeyler varsa,full sürüm sorunsuz olsun diye. ama 2ksportsun demo adeti pek yok
  • arkadaşlar birşey sormak istiyorum. my player da benim yaptığım maçları dışındaki maçların sürelerini nasıl ayarlayabilirim? ben 5 dk maç yapıyorum ancak diğer maçlar 12 dk oluyor ve bu da ortalamaları etkiliyor. o 12 dk yı nasıl 5 dk yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asl2302

arkadaşlar birşey sormak istiyorum. my player da benim yaptığım maçları dışındaki maçların sürelerini nasıl ayarlayabilirim? ben 5 dk maç yapıyorum ancak diğer maçlar 12 dk oluyor ve bu da ortalamaları etkiliyor. o 12 dk yı nasıl 5 dk yapabilirim?

diğer maçların sürelerini deiştiremezsn sadece kendi oynadığın maçı tsearh prgramını kullanark deiştirrsn

yanlız ben de bişi sorucam
    benim sayı ortalamam 27 gibi bişi ama ben neden istatisliklerde görünmüyorum
    çaylaklara da baktım orda da yokum
    asistlerde de üst sıralarda olmam lazım ama yokum bu neden böle bilen warmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknerdgn -- 20 Kasım 2009; 16:10:48 >
  • sürelerini değiştirememek çok saçma, diğerlerinin ortalaması hep daha yüksek oluyor =(
  • quote:

Orijinalden alıntı: asl2302

sürelerini değiştirememek çok saçma, diğerlerinin ortalaması hep daha yüksek oluyor =(

deştirebilirsin onu da. indir bunu sim quarter lenght cpu süresi oluyor. oyun açıkken alt+tabla programı aç ve değiştir.

http://www.upload.gen.tr/d.php/s7/rt71cq9j/NBA_2K10__40_Trainer_V1.0_By_Binba1028.exe.html
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.