Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burda adamıma A aldıracam diye kendi okul notlarım F olcak

Şaka bir yana harika bir oyunmuş, D-lig de A almanın püf noktaları nedir? Defanstan çok kritik şeyler çıkabiliyor sanırım? Ama varmı faydalı önerilerde bulunacak birileri
  • Hani 1 hafta sonra yama çıkıyodu 2 hafta oldu yama yok Yamasız da oynayasım gelmiyor oyunu
  • Oyunu pas istemeden oynuyormuşum.
    Ortalama 18 sayı atıyordum, pas istemeye başlayınca her maç 40 sayı atmaya başladım 6 dakikalık periyotlarda
  • Yerinde pas istemek gerçekten performansı çok arttırıyor..
  • D liginden çıktım, Indiana Pacers aldı beni. Kariyerimdeki en iyi bloğu yaptım bu maç.

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

NBA 2K10 (ÇIKTI)

Bu da bonus olsun, D liginden kalma bir SS.

NBA 2K10 (ÇIKTI)

• bende nash'e benzer bir blok yapmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearless

Yahu şu patch bi çıkmadı gitti. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Yama hakkında son bilgiler...

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-NBA_2K10a_Yama_Geliyor-2394.htm
  • Benim bi sorunum var sizde öyle oldumu acaba ??

Sorun şu ki myplayer modda sezon bitti ve playofflarda oynuyorum.herşeygüzel fakat.Attığım sayılar geriye doğru oluyor.Mesela kariyer sayı toplamım 1414 ken son maçta 40 küsür sayı attığım için 1370 lere gelmiş.

Kariyer steal de 100 top çalmayı tamamlamışım completed yazıyor fakat. 97'ye düşmüş :) garip değil mi?
  • bu my playerdaki yapay zeka vs. çok kötü yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

quote:

Orijinalden alıntı: Fearless

Yahu şu patch bi çıkmadı gitti. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Yama hakkında son bilgiler...

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-NBA_2K10a_Yama_Geliyor-2394.htm

pc ıcın daha yamanın tarıhı net degıl yanı...

• Belki orda yazan kaç sayı gerektiğidir?

quote:

Orijinalden alıntı: alpozge

Benim bi sorunum var sizde öyle oldumu acaba ??

Sorun şu ki myplayer modda sezon bitti ve playofflarda oynuyorum.herşeygüzel fakat.Attığım sayılar geriye doğru oluyor.Mesela kariyer sayı toplamım 1414 ken son maçta 40 küsür sayı attığım için 1370 lere gelmiş.

Kariyer steal de 100 top çalmayı tamamlamışım completed yazıyor fakat. 97'ye düşmüş :) garip değil mi?
  • arkadaşlar bu oyunun demosu çıktımı çıktıysa nereden indirebilirim?
  • oyunun full versiyonu çıktı
  • bu arada my player oynıyan arkadaşlar ben normaldir diye ağırlığı ve boyu değiştirmemiştim meğerse değilmiş
    değiştirdim şimdi daha iyi performans gösteriyorum tabi career i de değiştirmem gerekti sizde deniyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknerdgn -- 7 Kasım 2009; 14:12:27 >
  • ya sey sorucam mılesstoneler var ya onları nba maçlarındamı uygulayınca puan alıyoruz antereman maçlarında double double yapıyorum herhangı bır ek puan gelmıyor. mesela? nba e gırıncemı geçerlı onlar ?yoksa bendemı bır sorun var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwyanewadecns

ya sey sorucam mılesstoneler var ya onları nba maçlarındamı uygulayınca puan alıyoruz antereman maçlarında double double yapıyorum herhangı bır ek puan gelmıyor. mesela? nba e gırıncemı geçerlı onlar ?yoksa bendemı bır sorun var :D

evett nba de
  • Ben Online lige giriyorum waitin for schedule generiaton yazıyor başlaması için ne kadar beklemem gerekiyor
  • PC PATCH
  • Arkadaşlar drills leri nasıl kazanabilirim?

Birde ben şu drillerde top sürme işini anlamadım.Belirten saniye de omavi yere kadar geliyorum ama hiçbirşey olmuyor. Hatta birseferinde 2 tur birden atmıştım 58 sn içinde ama genede bana puan felan vermedi...
  • Yahu oyun tek kelime ile mükemmel fakat o kadar çok hatası varki..quick match'ta bile sahada basket atıyorum sayıyı veriyor ama oyun pota altından başlamak yerine basketten sonra çemberin altındaki adama düşüyor ve ona ribaund veriyor falan ? Bi patch çıkmazsa sanırım Nba Live 10'a kapak atıcam napalım
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.