Şimdi Ara

NBA 2K10 My Player modu kariyer hikayeleriniz (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
0
Favori
53.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi beyler cevap bekliyorummm saouto save nasıl kalkarr.
  • 2. sezondayım geçen sezon 76ers forması giyiyordum. Playoff ilk turunda Orlando'ya 4-3 elendim. Şampiyon ise Spurs oldu. Yılın çaylağı ödülünü aldım. Spurs'den teklif aldım. Şuan Spurs için ter akıtıyorum
     NBA 2K10 My Player modu kariyer hikayeleriniz
  • [simage]
    [/simage]
  • [simage]
    [/simage]
  • SF yim 54 rating im var şut stilim D.Wade ama şut stili ne seçmeliyim medium 86 3PT 82 ratingleri ama hiç atmasa daha iyi boşu boşuna yüzdesini düşürüyo neler yapmalıyım iyi şut atması için?
  • en iyi atabildiğin şut stilini seçebilrisin deneme yapmak için shootaround kısmını kullan..
  • işte d.wade kullandım al thornton kullandım mace kullandım ama ya mediumu yada 3 lükten birini çok kötü atıyor kötü atıyordan kastım da adamın FG% si 44 3PT% si 23 çok berbat atıyor ama her maç 24 30 35 sayı falan atıyorum
  • 2-3 tane baslangic deneyiminden sonra asil kariyerime basladim. Ilk maclarda direk A+ aldim Miami ile hazirlik kampina ciktim onlardanda A+ aldim.Direk Miami ile nba e gittim. Miamide 7. macimda ilk 5 e yukseldim ama sonra ilginc bir sekilde tekrar beni benche koydu yaklasik 25. macta tekrar ilk 5 e ciktim suan 80 maci bitirdim ozamandan beri ilk 5 deyim. Tekrar ilk 5 e ciktiktan sonra periyot suresinin arttirildigini gordum ve 8 dk ayarladim. O gunden itibaren 25. macimda 16 kusur olan sayi ortalamami 38.4 yaptim suan ligde sayi kraliyim asist ortalamam 8.9 Rebound ortalamam 4.3 bu biraz kotu kaldi suan mac basina 7-8 rebound aliyorum ama fazla artmiyor. Sayi ortalamami cogu macda 60-50-70 atarak yukselttim. Bu sayilari atarken tabiki bencil oynamadim, mac basina en azindan 8 asist yaptim. MAc basina yaklasik 4-5 top caliyorum. Top bizim adamdayken tab ile double team calip top calma tusuna basarsaniz daha rahat bir sekilde top calabilirsiniz. Miamiyi dipten aldim suan ligde 3. yuz. Ilk yilimda All star ve rookie macina ciktim yaklasik 8 kere haftanin oyuncusu 2 kere ayin oyuncusu secildim. Skill pointlerde suan pass, ball security, ball handle ve off hand dribllingi 99 a tamamladim diger ozellilerimde gerekli olanlar 70-80 lerde. Lig icin olan mvp avardslarda lebronun altinda 2. ciyim lig basindan beri oynuyor olsam 1. olurdum. Bu arada wild Chamber... in 100 sayilik rekorunu 110 sayiyla kirdim bir maci 12 dk da oynarak Playofflari kazanip mvp odulunu almak istiyorum milestones larin cogunu yaptim nerdeyse hepsini. Suan itibariyle 3000 kusur sayi attim ilk yilimda bakalim nolocak. Suan imagehacks de bir sorun var resimleri upload edemiyorum ama yakinda gelecek. Kazandigimiz her macda macin adami oluyorum. Mac basina 1800 skill points aliyorum tabi genelde kazanamadigimiz maclarda 1600e dusuyor.Veya birsey olursada 1 objectivei yapamassam. Kisacasi oyunda baya pro oldum artik cok zevk vermiyor. Daha ilk periyodun 5 dksi bitmeden A+ oluyorum. Hayirlisi ile su sezon bitsin mvp odulunu alayim yuzugude takayim onumuzdeki sezonda oynayip oynamayacagima karar vericem.

8 dk lik ceyreklerden bazi istatistikler
    az once oynadigim son macim: 7 top calma ile kariyer rekorumu kirdim.

Genelde bir macdan aldigim skill pointler:

Tekrardan ilk 5 e ciktigim ilk mac daha Nba deki 25. macim falan bu suan cok rahat 50 sayi 25 asist gibi istatistikler yakalayabilirim.

Daha fazla ss alma geregi duymadim, bi kac tane daha var ama onlarda onun gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 12 Aralık 2009; 5:02:08 >

• Sezonu nasıl kısaltabiliriz?
  • Bir kaç karekterden sonra asıl karekteri açtım.Utah Jazz ile antremanlara katıldım iyi performans sergileyemediğim için bir alt lige Los Angeles ın takımına gittim.25 maça çıktım takımın en skorer ismi oldum.25 maç sonunda Nets 10 günlük kontrat yaptım.İlk maçta 12 sayı 7 asist 3 ribaund ile oynayıp ikinci maçta ilk beşe yerleştim.Nets de oynamaya başladıktan sonra 4 maç üst üste kazandık.Zannedersem Nets de kalıcı olurum.Bu arada SG olarak oynuyorum.Çeyrekeri 5 dk olarak oynuyorum.
  • Ben de oyunu yeni aldıktan sonra bu modu görüp hemen başlayayım dedim.Bir all-around point guard yarattım.İlk başta Golden State'in yaz kampına katıldım ama oyuna alışana kadar pek başarılı olamadan Utah Flash takımına postalandım.Orada da ilk maçlarım pek başarılı değildi.Zaten kurallar,puan alma sistemi,oyun vs. baya zorladı beni.Daha sonra oyuna alıştım ve ortalamaları yükseltmeye başladım. 16. maçtan sonra New Orleans Hornets takımı beni direk aldı,hiç kabul eder misin,kontrat falan olmadı.Direk formayı üstümde gördüm :)) Burada da 10-12 maç kadar oynadım.Ortalamalarım da gayet iyi..27 sayı,6 asist,2 ribaund falan ve B+ ile oynuyorum,overall şu anda 48..Ancak Hornets'ı kimseye tavsiye etmem.Takımda center oyuncu olmadığı ve pf'ların da defansta çok güçlü olmadığından boyalı bölgeye gelen hemen bütün toplar sayı oluyor.Zaten beni oynatmak için Chris Paul da sg bölgesine geldiğinden o da gerçek performansını gösteremiyor.Bir de maçlar çok fazla,bir sezonu bitirmek imkansız gibi bişey.zaten maçları da 8 dk kadar ayarladım ama maçlar sanki hiç bitmeyecekmiş gibi duruyo.Keşke bi simulate seçeneği konsaymış..En azından istemediğimiz maçları oynamazdık ama rating düşük gelirdi PES'te olduğu gibi..Şu ana kadar bu mod hoşuma gitti ama ilerde bi patch çıkarılıp daha da oynanabilir kılınmalı..

• Arkadaşlar bana kim yardımcı olur acaba ?

ben my player başlıyorum fakat her maç D falan alıyorum arkadaların hepsi A ve B alıyorlar.

birde başlarken boyu ve kiloyu nasıl seçmeliyiz ? özellikleri ne yapmalıyız

oyuncu kurarken nelere dikkat etmeyliyiz tecrübeli arkadaş yardım edebilir mi acaba ?
  • selam arkadaşlar benim bi sorum olacak my player modda maç yaparken, benim oyunda olmadığım kenarda oturduğum sürede çok fazla sayı oluyor bunu düzeltmenin bir yolu varmı?

oynamadığım zamanda ribaunt tuşuna basarak çabuk geçmesini sağlıyorum maçları 10 dakikalık yapıyorum. ben oyunda değilken maçta 7-8 dakika geçtiğinde 40-45 sayı atıyor iki takım birden buda maçların anormal skorlarla bitmesine neden oluyor. sizde de böyle oluyormu? bunu düzeltmenin bir yolu varmı?

şimdiden teşekkürler.
  • valla daha 57 rating li olabildim ama medium shot 88, layup 90 ,dunk 60, 3PT shot 86 stamina 99, speed 60 yaptım her kazandığımız maç maçın adamı oluyorum kevin garnettli paul pierce lı ray allen lı kadroda yani celtics teyim paul pierce ın yerini aldım oda takımdan ayrıldı bide 2 -3 şut kaçırınca morali bozuluyor heralde herifin hiç şut atamaz turnike atamaz hale geliyor bunun içinde menthal den falan bişey artırmam gerekiyor mu mesela kobe yoruluyor yani altında gatorade işareti çıkıyor 4-5 şut kaçırıyor ama maç sonu gelince takır takır şut sokuyor bende maç sonu getiremiyorum bomboş olmama rağmen bazen çembere değmiyor shot ratinglerim de yukarda yazdığım gibiler neden acaba?
  • arkadaşlar benim ßi sorunum var, myplayer mod'da nba d league'indeyim 20 maç oldu team great var A+ kazandığımız hemen hemen tüm maçlarda maçın oyuncusu seçiliyorum + league'deki en degerli 2. oyuncuyum ama bi türlü nba'den davet gelmiyor.
    görevleri hemen hemen hepsini yapıyorum, son 10 maçtır hep A+ aldım, acaba diyorum bug tarzında bişeymi oldu ?
  • Oyuna sacremento kings kampında başladım PF olarak burdan eçildim Sacremento da 1 sezon oynadım yılın çaylağı, çaylak maçı MVP si ve normal All-Star maçı MVP si seçildim Playoff larda karşıma çıkan takımların hepsini süpürdüm ve bir ahaki sezon Lakers a geçtim burdada 35 sayı ortalamasıyla All-Star hafta sonuna geldim çaylak maçında yeniden MVP seçildim normal All-Star maçında ilk beştim ama sakat olduğum için hiç oynatmadı daha sonra sakatlığımdan dolayı Lakers da yaklaık 10 maç kaçırdım bunun üzerine Lakers beni D-League yolladı çıldıracak gibi oldum.Burada sezonu bitirdim 3. sezona başladım ma başı 0 sayı ortalamasıyla oynuyorum NBA ye ne zaman dönerim çıldıracakmış gibi oluyorumbilili arkadaşlar bir yardım ederse çok makbule geçer.(Bu arada hile kullandığım içn o kadar başarı yakaladım.)[/b]
  • bnm kariyer rekoru 12sayı 22 asist 14 top çalma.ama baya oldu o maçı oynayalı o yüzden koyamam.yaptığım en heyecan verici istatistik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***conqueror

selam arkadaşlar benim bi sorum olacak my player modda maç yaparken, benim oyunda olmadığım kenarda oturduğum sürede çok fazla sayı oluyor bunu düzeltmenin bir yolu varmı?

oynamadığım zamanda ribaunt tuşuna basarak çabuk geçmesini sağlıyorum maçları 10 dakikalık yapıyorum. ben oyunda değilken maçta 7-8 dakika geçtiğinde 40-45 sayı atıyor iki takım birden buda maçların anormal skorlarla bitmesine neden oluyor. sizde de böyle oluyormu? bunu düzeltmenin bir yolu varmı?

şimdiden teşekkürler.

Aynen.
  • Kariyer rekorum.

• 61 overall li oyuncum 30.8 sayı ortalamsıyla lig sayı kralıyım lebron 30.2 ortalamayla oynuyor kariyer rekorum 63 ama şu maçlarda verilen SP yi nasıl 700 800 yapıyorsunuz öğrenebilirmiyim neler yapmam gerekli ben taş çatlasın 380 SP alıyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.