Şimdi Ara

NBA 2K11 (ÇIKTI) (121. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.654
Cevap
0
Favori
145.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diablo12

beyler spiker'i nerden açıyoruz. İlk maçlarda spiker vardı. Şimdi sadece müzik çalıyor maçlarda?

Options'da Presentitaton diye bir şey olmalı oradan.
  • Oyunumun save dosyasına son çıkan rosterı attım [14.05.2011], ama şöyle bir sorunum var. Oyunda sakat olan oyuncular var ve ben arkadaşımla oyunu oynarken bazı oyuncular sakat olduğu için oynamıyor ve bu oyuncuların bazıları yıldız oyuncular olduğu için oyunun zevki kaçıyor. Sakat görünen bu oyuncuları nasıl sakat olmadıkları hâle getirebilirim?
  • Yeni asso açtım. Miami ile fantasy draft. 3. sezonumdayım. Kadrom şöyle:
    İlk 5
    PG - Russel Westbrook- 93
    SG - Eric Gordon - 88
    SF - Micheal Beasley - 86
    PF - JJ Hickson - 81
    C - Enes Kanter - 80(Geçen sezon draft ettim. Overallı 74'tü.)
    Yedekler
    SG - Shannon Brown - 82 (6. Adam rolünde)
    PF - Serge Ibaka - 80 (6. Adam Rolünde)
    PF - Kris Humpries - 76
    SG - Brandon Rush - 74
    PG - Gran Dragic - 73
    PF - Ryan Anderson - 68
    SF - Andres Nocioni - 68
    SG - Kyle Korver - 65

Geçen senelerde şampiyonluk için çok kasmadım. Özellikle ilk sezon Enes'i draft edebilmek için çok kötü oynadım. Sonra 2. sezonumda tamamen simulate ederek power rankingsde 1. oldum. Bu sezon başında Eric Gordon'ı free agentsdan aldım. Bu sene oyuncularım gerçekten iyice gelişti hepsi çok genç,atletik ve şut tehditleri bulunuyor. Bu sene şampiyonluğu hedefliyorum. Overallar hakkında, oyuncuların gelişimleri hakkında sorularınız olursa cevaplandırabilirim.

Not: Hall of fame'de oynuyorum.
    Not 2: Enes Kanter için draft class indirdim. Oyunda potansiyeli A+.
    Not 3: FM konularına benzedi.

• Bu oyunda karşılıklı olarak 2 gamepad ile oynayabilior muyuz? 1 gamepad + klavye ile sorun yok ama 2 gamepad ile oynamayı beceremedik. Bilen varsa acil cvp.
  • Arkadaşlar ilk kez my player ile oyuncu açtım yaklaşık 20 de maç yapmışımdır Sacremento ile fakat başka takıma gitmek için ne yapmam gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Arkadaşlar ilk kez my player ile oyuncu açtım yaklaşık 20 de maç yapmışımdır Sacremento ile fakat başka takıma gitmek için ne yapmam gerekiyor ?

Trade'ini istiyorsun takımdan, hangi menüdendi hatırlayamıyorum açıkçası ama My Career olmalı, biraz kurcala göreceksin zaten. Takasını istediğini belirtiyorsun sadece PAS tuşuna basarak, sonra 3 tane de takım seçiyorsun gitmek istediğin, sana bir güzellik yapmaya çalışıyorlar

@BoyiiiM Mi Abi Evet 2 gamepad ile çok güzel oynanır Takım seçme menüsünde iken iki kolu da çıkart, sonra ayrı ayrı tak, eğer ikisi de çalışıyor ise ikisi farklı taraftaki takımlara hükmedecektir Yani çok basit gibi oldu ama gerçekten basit yani ekstra bir ayarı yok, en olmadı kullanıcı ayarlanan menüye girip oradan eklenen kolları da görebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 29 Mayıs 2011; 19:17:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Knight

quote:

Orijinalden alıntı: craver

quote:

Orijinalden alıntı: 250gr@

Beyler yeni masaüstü bilgisayar alacağımda bana NBA 2K11'i herşey full ayarlar ve en kastıran grafik modları dahil kurduğumda kasmadan 60 fps oynatacak bir sistem önerebilr misiniz?

benim sistem 63 fps ile oynamaya yetiyor. imza kısmında görürsün. kdv indiriminin son günü almıştım 2009 eylülde. hala canavar gibi çalışan müthiş bir sistem tavsiye ederim. 64bit windows 7 işletim sistemi daha performanslı kullanmanı sağlıyor.

Hocam bu devirde DDR2 Ram'ler mi kaldı. Ayrıca kullandığın ekran kartıda maksimum 2 yıl dayanır. Birtek işlemci iyi. Benim sistem sanırım işlemci dışında seninkinden daha iyi full ayarlarda 30 fps alıyorum anca. Sen nasıl 63 alıyorsun o sistemle hayret ettim.

kardeş msja cwp verecekken banlanmışsın o yüzden arada bir bakıodum gelmişsin tekrar. şimdi bilgisayar parçaları hakkında ne kadar bilgin var bilmiyorum ama benim sistemde aldığım fps sana komik gelmiş. doğrudur bilmeyene laf etmeyiz. benchmark yaparken print screen görüntüsü alırken hep siyah ekran olarak paste yaptı. üşenmedim seni aydınlatmak için fotoğrafını çekip remi küçültüp buraya ekliyorum. 63 değil bu sefer 61 fps olmuş 63'e çıktığında yakalayamadım. onu da istersen yüklerim bi ara. Ufak bi bilgi DDR2 DDR3 seni yanıltmasın. benim RAM kingston ın oyuncular için özel soğutmalı(KHX8500D2K2/4G). İşlemcim zaten phenom 4 çekirdek. ekran kartı desen hatrı sayılır DDR5 256mbit 1GB iyi bir ekran kartı. full hd 2ms tepkimeli lg monitör ve 64bit windows 7 işletim sisteminde hayli hayli bu fpsyi alırsın. o yüzden bilgisayar parçaları nedir ne değildir öğren birine bişey yazacakken.

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Arkadaşlar ilk kez my player ile oyuncu açtım yaklaşık 20 de maç yapmışımdır Sacremento ile fakat başka takıma gitmek için ne yapmam gerekiyor ?

Trade'ini istiyorsun takımdan, hangi menüdendi hatırlayamıyorum açıkçası ama My Career olmalı, biraz kurcala göreceksin zaten. Takasını istediğini belirtiyorsun sadece PAS tuşuna basarak, sonra 3 tane de takım seçiyorsun gitmek istediğin, sana bir güzellik yapmaya çalışıyorlar

Tamamdır

• Miami'yi ilk sıraya koymuştum. Sağolsunlar aldılar beni
  • NBA 2K12'nin ilk reklamı yayınlandı. Görüntüler 2K11'den.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bill Russell

NBA 2K12'nin ilk reklamı yayınlandı. Görüntüler 2K11'den.

Greatest will be back with vengeance ne alaka anlamadım. Savaş oyunu mu olacak nedir.

• O blok neydi öyle
  • My Player'ı bir süredir oynuyorum. Günde 1-2 maç yapıyorum 10 dk.dan, şu an 2 sezonda All-Star maçlarını yeni bitirdim. Benim şöyle bir sorum olacaktı; skill pointslerde çoğu özelliğimi 70 yaptım, ama hâlâ çok fazla boxa takılıyorum ve seçtiğim layup paketini oyuncum uygulamıyorum. Layup 90, vertical 70, quickness 70. Bunlar etkilidir diye düşünmüştüm, Air jordan paketini kullanıyorum, ama hiçbir nimetini göremedim diyebilirim, bu layup paketindeki hareketleri nasıl yapabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Q7_1903

My Player'ı bir süredir oynuyorum. Günde 1-2 maç yapıyorum 10 dk.dan, şu an 2 sezonda All-Star maçlarını yeni bitirdim. Benim şöyle bir sorum olacaktı; skill pointslerde çoğu özelliğimi 70 yaptım, ama hâlâ çok fazla boxa takılıyorum ve seçtiğim layup paketini oyuncum uygulamıyorum. Layup 90, vertical 70, quickness 70. Bunlar etkilidir diye düşünmüştüm, Air jordan paketini kullanıyorum, ama hiçbir nimetini göremedim diyebilirim, bu layup paketindeki hareketleri nasıl yapabiliriz?

O paketler daha çok double clutch ta işe yarıyor. Ama shot stickleri kullanarakta değişik turnikeler bırakabilirsin aynı smaçta olduğu gibi.
  • Double cluch hareketleri nasıl yapabilirim peki? buna ek olarak ben shoot stickleri çok rahat kullanamıyorum bu yüzden klasik şut tuşunu kullanıyorum bu şekilde o hareketleri nasıl kullanabilirim. Son olarak önceki mesajda da sorduğum gibi boxtan nasıl kolaylıkla kurtulabilirim bunun için artırmam gereken bir özellik var mı? Şimdiden yardimlariniz için teşekkürler.
  • quote:

Bu ne ya nişan alarak pas atma olayı olursa bok gibi olur oyun.

Edit: Gördüm Move içinmiş be. Oha rahatladım resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 8 Haziran 2011; 22:33:20 >

• sony bayağı bir ıkınıyor, move için. ama ne kadar uğraşırlarsa o kadar batıyorlar. ne saçma bir sistemdir o
  • 2K 11den oynanış olarak bi fark göremedim ben...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Knight

quote:

Bu ne ya nişan alarak pas atma olayı olursa bok gibi olur oyun.

Edit: Gördüm Move içinmiş be. Oha rahatladım resmen.

Aynı korku sürecinden geçmişiz ben de controller'ı görünce ohh dedim

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.