Şimdi Ara

NBA 2K11 (ÇIKTI) (123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.654
Cevap
0
Favori
145.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bende Nba 2k11 satin alacagim bu hafta icinde..Ama orjinal olmayacak..Klavye ile oynanir mi ? yoksa illede joystick almalimiyim..
    oyunun Turkce yamasi var mi ?
    Ve diger tavsiyeeriniz nelerdir..
    Tesekkurler.
  • Klavye ile oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janičari

Arkadaslar bende Nba 2k11 satin alacagim bu hafta icinde..Ama orjinal olmayacak..Klavye ile oynanir mi ? yoksa illede joystick almalimiyim..
    oyunun Turkce yamasi var mi ?
    Ve diger tavsiyeeriniz nelerdir..
    Tesekkurler.

Klavyeyle tabiki oynarsın ama her hareketi yapman çok zor olur , yoksa onun haricinde fazla bişi değişmez
  • indir internetten bak keyfine
  • my playerda şu coaching i kapamak mümkünmüdür arkadaşlar bana hiç oyun çizilmiyor hücum rib. dan çıkartıyoruz ekmeğimizi
  • Hickson fena bir tekme yiyor

NBA 2K11 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Ufuk -- 15 Haziran 2011; 22:48:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

my playerda şu coaching i kapamak mümkünmüdür arkadaşlar bana hiç oyun çizilmiyor hücum rib. dan çıkartıyoruz ekmeğimizi

Bende kapalıydı sanırım pas isteyince veriyorlardı genellikle , olmazsada alçak post pozisyonu alıp pas iste verirler topu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AloneAssassin -- 15 Haziran 2011; 23:13:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssasin

quote:

my playerda şu coaching i kapamak mümkünmüdür arkadaşlar bana hiç oyun çizilmiyor hücum rib. dan çıkartıyoruz ekmeğimizi

Bende kapalıydı sanırım pas isteyince veriyorlardı genellikle , olmazsada alçak post pozisyonu alıp pas iste verirler topu

yok çizilen seti illa bitirmek zorundasın yoksa pas vermiyolar oyun kurucu elinde bekletiyor ayrıca hiçbirşekilde kapanmıyor heryeri kurcaladım perdeci kalıcaz bu gidişle

• Dallas'a Jordan, Bird, Malone ve Iverson'ı getirdim. En zor modda season yaptım. Bakalım nolacak
  • quote:

Şöyle bir yolu var;

1-)http://www.timsvault.com/cheattools/tsearch.htm indirilir.
    2-)http://www.sendspace.com/file/h4ebg6 indirilir.
    3-) Oyun açılır.
    4-) TSearch'ün Open Process bölümünden nba2k11.exe seçilir.
    5-) Sağdaki tablonun üzerindeki dosya butonundan playcalling.cht dosyası açılır.
    6-) NBA 2K11'den My Player'daki kayıtlı oyuna girilir.
    7-) TSearch üzerinden açılacak özellik 1, kapanacak özellik 0 yapılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesberado

indir internetten bak keyfine

nereden indirebilirim ? zorrent v.s varsa pm lutfen
  • Quick play yaptığımda sadece bir kişi oynayabiliyorum, neden? Ben bütün kişilerle oynamak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_seko

Quick play yaptığımda sadece bir kişi oynayabiliyorum, neden? Ben bütün kişilerle oynamak istiyorum.

Menüden Options'a gir, oradan My Controller'a gir. Daha sonra gelen ekrandan Controller Settings'e gir ve ilk sırayı none yap.
  • My player modda sg olarak boyunuzu en uzun olarak ayarlayın maç başına 10 rebound ile oynarsınız hem de skorer olduğunuzdan her maç double double garanti
  • quote:

Orijinalden alıntı: the gamers

My player modda sg olarak boyunuzu en uzun olarak ayarlayın maç başına 10 rebound ile oynarsınız hem de skorer olduğunuzdan her maç double double garanti

bu durumun şöyle bir handikabı var. eğer pozisyonuna göre uzun bir oyuncu yaparsan, o pozisyonda oynatacak olacağın daha kısa bir oyuncu daha fazla skill point kazanacaktır. uzun vadede niye bu kadar az skill point alıyorum bu istatstikler ve oyunla dersen cevabı, oyuncunun diğerlerine göre boyca avantajlı olmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi craver -- 17 Haziran 2011; 21:18:25 >
  • 2k12 ile hafiften bilgiler var mı?
  • Kayıtlı oyunumu load yaptığımda oyun hiçbir hata vermeden kapanıyor.Neden acaba.Varmı bir çözümü.
  • My Player'da 3.sezonumu yaşarken en zor moda ayarladım hiç bir faul atışı girmemeye başladı.
  • Arkadaş my player modunda oynuyorum Orlando'dayım. Fakat adam gibi maç kazanamıyoruz çok sinir oluyorum. Bir tek ben oynuyorum Howard'ın hiç bir yırtıcılığı yok pota altında smaç bastığnı görmedim şimdiye kadar. Oyundada çok hatalar var 2 yamayıda yükledim. 2k11 neden böyle ya ?
    Birde şutör oynayan arkadaşların oyunda daha iyi hareketler yapmak için verecekleri tavsiyeler var sa çok iyi olur :)
  • Gentry çok sinirlendi adama, zor tuttum valla kavga çıkacaktı

NBA 2K11 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air_jersey15 -- 26 Haziran 2011; 13:36:31 >
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.