Bildirim
NBA 2K11 (ÇIKTI) (127. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
paran varsa x360 gamepad al yoksa chillstream al. 1.5 yıldır kullanıyorum çok memnunum.nerdeyse her oyunda kullanıyorum bazen fpslerde bile. -
Kendime bir sezon açtım orada oynuyorum da trade çok kolay olmuş, hatta saçma olmuş. Chauncey Billups karşılığında Chris Paul, hadi bunu geçtim Arron Afflalo karşılığında Durant'i aldım.(sırf deneme amaçlı buna kalkıştım, oldu ). Eski oyunlarda böyle değildi, trade yapayım derken anam ağlardı. Acaba ayarlarda falan bi hata mı yaptımda böyle oldu? Var mı bilgisi olan?
-
quote:
Orijinalden alıntı: tembelist
Kendime bir sezon açtım orada oynuyorum da trade çok kolay olmuş, hatta saçma olmuş. Chauncey Billups karşılığında Chris Paul, hadi bunu geçtim Arron Afflalo karşılığında Durant'i aldım.(sırf deneme amaçlı buna kalkıştım, oldu). Eski oyunlarda böyle değildi, trade yapayım derken anam ağlardı. Acaba ayarlarda falan bi hata mı yaptımda böyle oldu? Var mı bilgisi olan?
Trade override açık muhtemelen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EHLiNeT
quote:
Orijinalden alıntı: tembelist
Kendime bir sezon açtım orada oynuyorum da trade çok kolay olmuş, hatta saçma olmuş. Chauncey Billups karşılığında Chris Paul, hadi bunu geçtim Arron Afflalo karşılığında Durant'i aldım.(sırf deneme amaçlı buna kalkıştım, oldu). Eski oyunlarda böyle değildi, trade yapayım derken anam ağlardı. Acaba ayarlarda falan bi hata mı yaptımda böyle oldu? Var mı bilgisi olan?
Trade override açık muhtemelen
association moda girerken onu sen seçiyorsunda sezonaçarken sormadı onu. daha sonra ayarlarda da göremedim böyle bir seçenek. association modu mu oynasam acep?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darth hede -- 16 Temmuz 2011; 20:52:19 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: designr
paran varsa x360 gamepad al yoksa chillstream al. 1.5 yıldır kullanıyorum çok memnunum.nerdeyse her oyunda kullanıyorum bazen fpslerde bile.
Katılıyorum. Bende cir yıldır kullanıyorum chillstream'i tüm oyunlar otomatik olarak tanıyor. Tuş ayarlama derdi falan yok -
Bu konuyla ilgili epey video izledim youtube'da. Gel gor ki fast-break'a cikiyorum da karsi takimin savunmasi benden daha hizli bir sekilde geri donuyor.
Deniyorum deniyorum klasik alleyoop yapiyor. Videolarda izledigim gibi, panyadan yapabilmek icin acaba SLIDERS'da daha neleri degistirmem
gerekiyor?
Bir de takim arkadasimin benim pesimden gelmesini[TRAIL] nasil saglarim?
Ek soru : Ben rookie seviyesinde oynayinca ezip geciyorum. Fakat proda oynamak isteyince de sinirden deli oluyorum. Atislarimin neredeyse hicbiri
isabet etmemeye basliyor. O nedenle fark yiyorum daha macin basinda. Hata nerede? -
@Usak_Efesi ben kaç yıldır NBA 2K serisi oynuyorum yaptığım alley oop sayısı 10'u geçmez o ayrı bir yetenek yapmak.
Half Of Fame'de oynuyorum şutların daha isabetli olması için hızlı koşma tuşundan elini çek tam şut tuşuna bastığın anda aynı anda bas daha isabetli giriyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Usak_Efesi
Bu konuyla ilgili epey video izledim youtube'da. Gel gor ki fast-break'a cikiyorum da karsi takimin savunmasi benden daha hizli bir sekilde geri donuyor.
Deniyorum deniyorum klasik alleyoop yapiyor. Videolarda izledigim gibi, panyadan yapabilmek icin acaba SLIDERS'da daha neleri degistirmem
gerekiyor?
Bir de takim arkadasimin benim pesimden gelmesini[TRAIL] nasil saglarim?
Ek soru : Ben rookie seviyesinde oynayinca ezip geciyorum. Fakat proda oynamak isteyince de sinirden deli oluyorum. Atislarimin neredeyse hicbiri
isabet etmemeye basliyor. O nedenle fark yiyorum daha macin basinda. Hata nerede?
Oyunu her ne kadar övsekte hala bir ton hatası var oyunun. (özellikle MP modunda)
Trail için sen bir şey yapamıyorsun ama sen savunduğunun adamın elinden topu düşürürsen arkandada takım arkadaşın varsa takım arkadaşın alıyor topu diğer adamda arkadan takip ediyor o şekilde ben 3 kere falan yapabildim. Slider'lardan Steal'ı ayarlayarak deneyebilirsin.
Diğer soruna gelirsek, Rookie zaten inanılmaz kolay ben onda oynadığımda ilk çeyrek (12 dk oynuyorum) 50+ sayı atıyorum.
Pro yine kolay ben Superstar'da oynuyorum şuan, eğer yüksek seviyede oynuyorsanız hücüm seti çizmelisiniz free takılıp sayı atmanız çok zor (yada post oyunlarını iyi oynamalısınız ki buda zaman alıyor, ben post oyunlarımı 2 ayda mükemmel dereceye getirdim. bi Nowitzki bile olsa bende her türlü sayı bulurum nowitzki'yle mesela).
Aslında alley-oop da çok kolay onun için yine çizilmiş hucüm setleri var, adam potaya doğru koşu yapıyor sizde görüp atıyorsunuz pası zaten.
-
beyler yeni bi My Player kariyaeri baslattim,SG olarak.Atlanta Hawks tarafindan draft edildim,once summer circuit oynadiktan sonra,NBA D-League gonderdiler beni..Orada simdiye kadar 3 mac oynadim.
Periyot sureleri ne kadar olmali ? bende 3 dakika..
Bu 'screen' yapmak nedir,ne ise yarar ?
ve onerebileceginiz daha birkac sey bekliyorum..
Iyi Gunler -
Grafikler felan 10 numara -
quote:
Orijinalden alıntı: Janičari
beyler yeni bi My Player kariyaeri baslattim,SG olarak.Atlanta Hawks tarafindan draft edildim,once summer circuit oynadiktan sonra,NBA D-League gonderdiler beni..Orada simdiye kadar 3 mac oynadim.
Periyot sureleri ne kadar olmali ? bende 3 dakika..
Bu 'screen' yapmak nedir,ne ise yarar ?
ve onerebileceginiz daha birkac sey bekliyorum..
Iyi Gunler
Periyot süresi bence 5 ideal.
Screen ise perde yapmak oluyor. Yani top senin adamındayken karşısındaki savunma adamının yanına gelip sabit duruyorsun, böylece senin adamının (oyun kurucun, vs.) daha rahat geçmesini sağlıyorsun. Basitçe bu. Tuşu hangisi hatırlamıyorum. -
Pro cok sacma olmus. Ya da cidden ben salagim. Rakip ne kadar savunmaya calissam da neredeyse kiciyla bile sokacak basketi. Lakin benimkiler
ikinmayla zor giriyor. "Run plays"i devreye soksam bile faydasi olmuyor. Pota altinda box out manyagi yapiyorlar beni. Rookie de cok kolay.
Hem her ne hikmetse hala panyadan alleyoop yapamiyorum. Bazen alleyoopu smacla bile tamamlamadigi oluyor gayet olagan durum varken.
Yardim? -
@usakli, ayni sekilde bende her mac savundugum oyuncu(lar) iceriye girip basiyorlar :(
Bi de ben bir macta 2 kerede olmak uzere 4 serbest atis attim,fakat hicbiri isabetli olmadi ? nasil atmam gerekiyor ?
Bi de yeni baslayanalar icin ve My Player oynadfiigm onerilerinizi bekliyorum,
"Run plays" ne demek,hangi kamera acisiyla oynamaliyim v.s
Iyi gunler... -
quote:
Pro cok sacma olmus. Ya da cidden ben salagim. Rakip ne kadar savunmaya calissam da neredeyse kiciyla bile sokacak basketi. Lakin benimkiler
ikinmayla zor giriyor. "Run plays"i devreye soksam bile faydasi olmuyor. Pota altinda box out manyagi yapiyorlar beni. Rookie de cok kolay.
Hem her ne hikmetse hala panyadan alleyoop yapamiyorum. Bazen alleyoopu smacla bile tamamlamadigi oluyor gayet olagan durum varken.
Yardim?
İşte oyunun bir çok eksiğinin olduğunu heryerde söyledim MP modu oynanmayacak kadar berbat durumda. Örneğin zorluğu Hall of Fame yaparsanız, takımınız bok gibi oynuyor önüne gelene yeniliyor sanki slider'lar değişiyor gibi. Adamlar takır takır üçlük sokuyor. Takım arkadaşlarımızın yapay zekası 0'a düşüyor. Ben Lakers'ta oynarken Kobe'nin bir maçta 20 sayıyı geçtiğini görmüyordum mesela. Basın konferansı olayı güzel düşünülmüş ama sıkıcı. Takas olayı çok saçma...
Genel olarak bakarsak Menü tasarımı çok kötü ve karışık. Ayarların kaydedilmeme sorunu var. Gamepad'le oynarken ayakkabıların açılmama durumu var (en azından bende öyle)
Sonuç olarak, oynanabilirlik ve grafik dışında bakarsak NBA 2K11 berbat bi oyun, ama başka seçenek olmadığı için güzel görünüyor. Pes ve Fifa gibi bi durum olsa arada, eminim bu söylediklerim herkesin dilinde olurdu. Nba Live'da bunlar yok şunlar yok derdi herkes. Umarım 2K12'de düzelir, artık sıkıcı bi hal aldı çünkü.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ghost Knight
quote:
Yardim?
İşte oyunun bir çok eksiğinin olduğunu heryerde söyledim MP modu oynanmayacak kadar berbat durumda. Örneğin zorluğu Hall of Fame yaparsanız, takımınız bok gibi oynuyor önüne gelene yeniliyor sanki slider'lar değişiyor gibi. Adamlar takır takır üçlük sokuyor. Takım arkadaşlarımızın yapay zekası 0'a düşüyor. Ben Lakers'ta oynarken Kobe'nin bir maçta 20 sayıyı geçtiğini görmüyordum mesela. Basın konferansı olayı güzel düşünülmüş ama sıkıcı. Takas olayı çok saçma...
Genel olarak bakarsak Menü tasarımı çok kötü ve karışık. Ayarların kaydedilmeme sorunu var. Gamepad'le oynarken ayakkabıların açılmama durumu var (en azından bende öyle)
Sonuç olarak, oynanabilirlik ve grafik dışında bakarsak NBA 2K11 berbat bi oyun, ama başka seçenek olmadığı için güzel görünüyor. Pes ve Fifa gibi bi durum olsa arada, eminim bu söylediklerim herkesin dilinde olurdu. Nba Live'da bunlar yok şunlar yok derdi herkes. Umarım 2K12'de düzelir, artık sıkıcı bi hal aldı çünkü.
Arkadaşlar siz daha alışamadınız galiba çünkü ben hile yapmadan My Player'i Half of Fame modunda oynuyorum evet şutları daha iyi sokuyorlar fakat o kadar da değil abartı yok yani pek fazla.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 2K
quote:
quote:
Yardim?
Arkadaşlar siz daha alışamadınız galiba çünkü ben hile yapmadan My Player'i Half of Fame modunda oynuyorum evet şutları daha iyi sokuyorlar fakat o kadar da değil abartı yok yani pek fazla.
Ben oyunda gayet iyiyim SuperStar'da oynuyorum. Ama hall of fame harbi abartı bence, çileden çıkıyorum. Ne kobe ne lebron sayı atamıyor. Bu MP'de böyle ama normal maçta rahat.
-
Bence olayın Hall Of Fame ile alakası yok. Her şey slider'da bitiyor. Sim slider'ı seçince şutlar girmiyor, default slider'da ise her şut giriyor. Ortası yok. -
2K12 ile ilgili haberler varmı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: 2K
quote:
quote:
Yardim?
nah abartı yok cpu şut kaçırmıyor nerdeyse
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X