Şimdi Ara

NBA 2K11 (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.654
Cevap
0
Favori
145.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MP modunu tam anlamıyla halledebilirseler nefis bir oyun olucaktır.
    Ayrıca MJ 23
  • Süper olacak
  • Beyler Miami almak yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

valla 2k10 da çok kişiyi bıktırdı. orijinal alanlar aylarca update bekledi. bence hemen atlamayın orjinaline.. onlarca bug olacaktır.

+1
    Gerçekten adamlar çalışıp çok iyi işler başarıyorlar. Ama şu bugları da bir halletseler tadından yenmez
  • Süper haber. Sağol
  • Umarımki oyun çıktığında geçen seneki gibi frame rate problemleriyle çıkmaz. Konsol versiyonlarında bile vardı.
  • Her zamanki gibi mükemmel olucağına eminim
  • Korsanlar yine online oynayabilecekse hiç çıkmasın ya da beleşe dağıtsınlar.
  • NBA 2K11 - The Greatest is Back
    http://www.youtube.com/watch?v=wjxEHFXRE74

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 22 Temmuz 2010; 23:23:15 >
  • Süper olacak.
  •  NBA 2K11 (ÇIKTI)

NBA 2K11'de Jordan'a Özel Bir Mod

Çoğu basketbol severin gözünde gelmiş geçmiş en büyük yıldızdır Michael Jordan. Böyle bir oyuncunun parlak dönemlerinin tamamını izleyebilenleri çok şanslı buluyorum, çünkü ben ancak sonlarına yetişebildim. Hala Jordan'ı unutamayanlar 2K Sports'un NBA 2K11'i Jordan çerçevesinde hazırlanmasına çok sevindiler. Şimdi ise firmadan Jordan hayranlarını NBA 2K11'i daha bir sıkı beklemelerini sağlayacak bir duyuru geldi.

2K Sports, NBA 2K11 için "The Jordan Challenge" (Jordan mücadelesi) modunu duyurdu. Peki nedir bu "The Jordan Challenge" ? İşte buna bayılacaksınız. Jordan'ın kariyerindeki en efsane 10 farklı müsabakada oyuncular Jordan'ı kontrol ederek, onun bu maçlardaki sergilediği müthiş performansına eşdeğerde bir oyun ortaya çıkarmak zorunda kalıyorlar. Örneğin Jordan'ın son saniyede attığı maç kazandıran mucize şutu atmak veya o unutulmayan smaçlarını gerçekleştirmek gibi...

The Jordan Challenge moduna ek olarak, oyuncular, Chicago Bulls'un NBA tarihindeki çoğu takımı kontrol etme şansına sahip olacaklar, Bulls'un şu senelerdeki takım kadrosu oyunda bulunacak; ‘85-’86, ’89-’90, ’90-’91, ’94-’95, ’95-’96, ’96-’97, ve ’97-’98.

8 Ekim'de çıkışını yapacak olan NBA 2K11'ın bu harika modu için güzel de bir trailer yayınlandı, karşınızda Majesteleri, önünde eğilin :)

Trailer'da burda :
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-NBA_2K11de_Jordana_Ozel_Bir_Mod-7965.htm

İlk mesaj güncellenirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 27 Temmuz 2010; 11:44:24 >

• jordan challenge güzel düşünülmüş.arşivlik bir oyun geliyor
  • Yapılan açıklamaya göre draft combine 2k11 de oyunla birlikte gelecekmiş.
    http://kotaku.com/5596841/draft-combine-included-in-nba-2k11

Ehehe rickamaycry'ın yorumuna koptum
  • Nba 2005ten sonra hiçbir oyun sarmadı beni nba serilerinden.Hala NBA 05 oynuyom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömersal

Nba 2005ten sonra hiçbir oyun sarmadı beni nba serilerinden.Hala NBA 05 oynuyom.
  • quote:

Nba 2005ten sonra hiçbir oyun sarmadı beni nba serilerinden.Hala NBA 05 oynuyom.

Aynen.
  • The Jordan Challenge çok güzel düşünülmüş,geçen sene ki my player mod da bu da,2K işini biliyo.
  • quote:

2K serisini öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

2K11'de favori takımım Miami olacak

LeBron - Wade - Bosh

Kobe 24 ; daima!

+1
  • Nba 2k ile güzel bence. Lakin bugları hızlı çözebilseler süper olacak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.