Şimdi Ara

Nba 2k11 online Hesap (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
13.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1mpossible şifreyi uydurabilisin. :)
  • Tamam arkadaşlar biraz sabrederseniz geliyoor

Geldi ... Hadi hayırlı olsun . PM leri kontrol edin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaVaJa -- 22 Ocak 2011; 21:07:48 >
  • Uzun süredir foruma giremiyordum.Pm atanlar kusura bakmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Ufuk -- 24 Ocak 2011; 11:43:25 >
  • Arkadaşlar bana da lazım. Arkadaşımla beraber online hesap alabilsek online oynayacağız. Bu yüzden 2 tane hesaba ihtiyacım var. yuvaz_13 ve issos333 kullanıcı adlarıyla alabilirseniz çok sevinirim valla.
  • banada arkadaşımla oynamak için 2 hesap lazım biri mertonur biride madscream olursa sevinirim şifreleri 12345 tarzı bişey olursa güzel olur şimdiden sağolun
  • realizeyes11 şifre fark etmez

unreal11 şifre yine fark etmez

Alabilirsen çok sevinirim
  • kardeş allah rızası için banada alırmısın

kullanıcı adı şifre farketmez pm göndermen yeterli kardeşm
  • ya beyler lutfen banada kullanıcı adı prowler123 şifre farketmez pmden yollarmısınız ufukcum lütfen
  • Banada bir tane alabilirseniz çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı adı: sero34

şifre: farketmez
  • merhaba öncelikle , nba 2k11 için kaç gündür online hesap arıyorum , eğer açabilirsen çok makbule geçer

kullanıcı adı : Sametnba12

şifre: farketmez istediğini koyabilirsin

şimdiden uğraştığın açtığın ve gönderdiğin için teşekkür ederim , hayırlı günler .
  • Online hesap alan arkadaşlar ligimize bekleriz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_46282751/tm.htm
  • Öncelikle iyi akşamlar.Hesap alabilecek biri banada alabilirse çok sevinirim.Kullanıcı adı veya şifre farketmez.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anlamıyorsun

Öncelikle iyi akşamlar.Hesap alabilecek biri banada alabilirse çok sevinirim.Kullanıcı adı veya şifre farketmez.Teşekkürler.

PM ile gönderdim.
  • Banada alırsanız sevinirim
  • banada bi hesap alabilirmisin? Kullanıcı adı:halil42 şifre farketmez teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ally_snare

Banada alırsanız sevinirim

PM ile gönderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil_42

banada bi hesap alabilirmisin? Kullanıcı adı:halil42 şifre farketmez teşekkürler

istediğin kullanıcı adı kullanımda , sanırım hesabını açmışsın ya da bu isimle başkası açmış.
    Eğer sen açmadıysan başka bir kullanıcı adı söyle öyle açalım.

Ayrıca hala hesap bekleyen , alamayanlar varsa özel mesajla belirtirlerse yarın müsait bi zamanda halletmeye çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaVaJa -- 28 Ocak 2011; 0:56:59 >
  • Arkadaşlar geçit ( port ) açmayı unutmayın. Yoksa giriş yapamazsınız.

Ayrıca karşı tarafla bağlantı kurulduğu anda kasmaya başlıyor , karşı taraf tamamen yeşil olmasına rağmen. İnternet hızım 8 mbit ve bilgisayar gayet iyi. Ayarları düşürüp denedim , yine aynı durumla karşılaştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaVaJa
    quote:

Orijinalden alıntı: halil_42

banada bi hesap alabilirmisin? Kullanıcı adı:halil42 şifre farketmez teşekkürler

istediğin kullanıcı adı kullanımda , sanırım hesabını açmışsın ya da bu isimle başkası açmış.
    Eğer sen açmadıysan başka bir kullanıcı adı söyle öyle açalım.

Ayrıca hala hesap bekleyen , alamayanlar varsa özel mesajla belirtirlerse yarın müsait bi zamanda halletmeye çalışırım.

farketmez o zaman herhangi bi kullanıcı adı ve sifre olur, pm atarsın, teşekkürler..
  • Arkadaşlar online maçta kasma sorunu yaşayan arkadaşlar maca girmeden video settings kısmından ''Performance Benchmarking'' i çalıştırsın.Lakers - Boston maçı açılacak hiç bir şeye basmayın.3 dk sonra falan bitiyor.Online maçtaki kasma sorununu azaltıyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.