Şimdi Ara

Nba 2k11 online Hesap (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
13.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anlamıyorsun

Arkadaşlar online maçta kasma sorunu yaşayan arkadaşlar maca girmeden video settings kısmından ''Performance Benchmarking'' i çalıştırsın.Lakers - Boston maçı açılacak hiç bir şeye basmayın.3 dk sonra falan bitiyor.Online maçtaki kasma sorununu azaltıyor.

Çok sağol , işe yaradı.
  • Arkadaşlar birisi bana da alırsa çok sevineceğim nick ve şifre farketmez şimdiden çok teşekkür ederim.
  • Hocam bir hesapta ben alabilirmiyim zahmet olmazsa ?

Nick OFFlee olsun şifreyi yaz kafana göre

Şimdiden Teşekkürler...
  • Merhabalar bende bir hesap alabilirmiyim zahmet olmazsa..

Kullanıcı adı Tears of ice olabilir ya da carpenocdem

Şifre farketmez...

Şimdiden teşekkürler
  • Bir hesapta ben alabilir miyim?
    Kullanıcı adı AHT
    Şifre farketmez

Şimdiden teşekkürler.
  • Merhabalar , birde bana hesap açabilirsen çok makbule geçer.
    Kullanıcı Adı : artest1459 Şifre farketmez ne olursa olsn
  • kardesim bana da kullanıcı adı:erman070 sifre farketmez
    çok hayırlara vesile olursun:9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erman070 -- 30 Ocak 2011; 1:55:20 >
  • PM den ve burdan hesap isteyen tüm arkadaşlara şifreleri gönderilmiştir

Ayrıca ID ve şifreler 4-14 karakter arasında olmalı yoksa kabul etmiyor.
    Örnekteki gibi ;

quote:

Orijinalden alıntı: @h@t

Bir hesapta ben alabilir miyim?
    Kullanıcı adı AHT
    Şifre farketmez

Şimdiden teşekkürler.
  • Tekrar teşekkür ediyorum..Yalnız Multide grafikler neden daha kötü? Bunun bir çözümü yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

Tekrar teşekkür ediyorum..Yalnız Multide grafikler neden daha kötü? Bunun bir çözümü yokmu ?

Yok , Oyunun rahat oynanabilmesi , akıcı olması için otomatik olarak düşüyor ama yine de pek akıcı olmuyor maalesef.Şimdilik ancak bu kadar galiba.
  • Arkadaşlar bana da hesap alabilir misiniz? Kullanıcı adı : sendromkaan şifre: çok kolay olmasın.
  • Merhabalar kardeş , port açmak gerekiyor giriş yapamazsınız demişsin bu port işini nasıl halledicez ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebronnjames

Merhabalar kardeş , port açmak gerekiyor giriş yapamazsınız demişsin bu port işini nasıl halledicez ?

C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K11\Saves
    içindeki config dosyasını not defteri ile açın. Metnin en sonunda bulunan ONLINE_FORWARDED_PORT = yanına sahip olduğunuz geçidi (port) yazınız.

Tam anlamıyla portun nasıl açılacağını bilmiyorsan google'da bulabilirsin. Ama sen yine de bir dene. Geçit açmaya gerek kalmadan belki oyuna girebilirsin. Oyunu engelleyen güvenlik duvarları kullanımdışı olabilir.
  • Beyler banada hsap açabilirmisiniz
    Kullanıcı adı:fatihtr2011 yada fatihzz245 olabilir
    Şifre:farketmez(Pm atarsan sevinirim)
  • Arkadaşlar banada 2 tane hesap açabilirmisiniz ?
    Şimdiden teşekkür ediyorum.
  • Üstad banada sifre alırsan memnun olurum

nick:vandosa
    şifre:farketmez

şimdiden tskler
  • kavaja bana da bi şifre verirsen sevinirim. üyelik adı kb2461 şimdiden teşekkürler..
  • arkadaşlar banada alabilecek varmı lütfen ıd: Newdonis olması yeterli arkadaşlar lütfen
  • Oyuna girdiğimde inanılmaz bir şekilde " lag " oluşuyor bunu nasıl düzeltebiliriz internet hızım 8MBİT olmasına rağmen bu sorunu yaşıyorum üstelik performance benchmark yapamıyorum boston-los.ang. maçına girdigimde hata gibi birşey veriyor ve performance benc. yapmıyor
  • beyler iki saat oldu cevap yok biri lütfen bana da üyelik alabilir mi şifre farketmez ad kb2461..!!!
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.