Oyuna girdiğimde inanılmaz bir şekilde " lag " oluşuyor bunu nasıl düzeltebiliriz internet hızım 8MBİT olmasına rağmen bu sorunu yaşıyorum üstelik performance benchmark yapamıyorum boston-los.ang. maçına girdigimde hata gibi birşey veriyor ve performance benc. yapmıyor
Maç başlayınca hiçbir tuşa dokunma 2-3 dakika sonra benchmark bitiyor zaten
quote:
Orijinalden alıntı: highflyer_61
beyler iki saat oldu cevap yok biri lütfen bana da üyelik alabilir mi şifre farketmez ad kb2461..!!!
Bekleyen herkese gönderildi.
quote:
Orijinalden alıntı: l3bron
quote:
Orijinalden alıntı: lebronnjames
Oyuna girdiğimde inanılmaz bir şekilde " lag " oluşuyor bunu nasıl düzeltebiliriz internet hızım 8MBİT olmasına rağmen bu sorunu yaşıyorum üstelik performance benchmark yapamıyorum boston-los.ang. maçına girdigimde hata gibi birşey veriyor ve performance benc. yapmıyor
Maç başlayınca hiçbir tuşa dokunma 2-3 dakika sonra benchmark bitiyor zaten
MAÇ BAŞLAMIYOR Kİ MAÇ BAŞLASA BEKLİCEM MAÇ BAŞLAMADAN SALON U GÖRÜYOM SONRA UYARI VERİYO OK A BASIYORUM BENC.DEN CIKIYOR YARDIM EDEBİLECEK VARMI ACABA LTF ? İNANILMAZ LAG VAR
2K11'de online'a girmek için önceden hesap mı almak gerekiyor?Başka bir şeye gerek var mı?
beyler oynamak isteyen gelsin nick kb2461 yabancılarla oynanmıyo hep kasıyo gelin türk türk oynayalım..:D
Oyunda ismim "carpenocdem" oynayacak arkadaşlar varsa oynayabiliriz..
Beyler banada hesap alabilecek var mı acaba id:berk1511 pw:farketmez
şimdiden teşekkürler
arkadaşlar ben oyunda yeniyim de bi iki sıkıntım var serbest atış sokamıyorum hava topuna da zıplayamıyorum nasıl yapıcam
Ben de online hesap istiyorum mümkünse
id: Vincredible25 pw: farketmez
Teşekkürler..
bi hesap da bana alabilir misiniz arkadaşlar size zahmet..
id: barlass ya da barlasuu pw:farketmez
arkadaşlar çok ugraştım ama 2k10 inene kdr geçmedi BANA DA ALIRSANIZ ÇOK İYİ OLUR BİRİNİZİ Kullanıcı Adı : Osmuse Şifre: Siz bilirsiniz ama nooolur yapın ya
banada alırmısın nooolur sana ulaşmaya çalısıom hesap bana lazm Kullancıı ad : Osmuse şifre farketmez kafayı yiycem ltfen al
lütfen biri banada alsın nick:farketmez şifre:farketmez