Şimdi Ara

NBA 2K19 PLAYSTATION ANA KONU |GIANNIS ANTETOKOUNMPO & LEBRON JAMES| 7 EYLÜL 2018 | HOW COULD THEY HAVE KNOWN (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
541
Cevap
5
Favori
30.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabiki hocam tüm karakterler sıfırdan başlıyor... Sadece bir karakterini 95 level yapabilirsen oyun sana 1 karakter oluşturmana izin veriyor 85 level ve ana badgeleri maxlanmış olarak...
  • Mettfrost kullanıcısına yanıt
    Bu millet bu kadar karakteri nasıl oynuyor, nasıl bu kadar boş vakit buluyorlar anlamıyorum :( Eyvallah hocam.
  • Arkadaşlar selam perdeye adam çağırdıktan sonra yönünü nasıl değiştiriyoruz yani ilk çağırdığımızda kendiliğinden sağa geldi ama ben sola geçmesini istiyorum hangi tuşlarla yapıcam ne denediysem olmadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • crysis85 C kullanıcısına yanıt
    Perde tuşuna basılı tutarken R2 hocam...
    Teşekkürler kardeşim

Hocam denedim ama pek başarılı olamadım sanırım perde tuşuna basılı tutarken R2 ye basıp bırakıyormuyuz yoksa ona da mı basılı tutacağız

L3 yada R3 tam anımsıyamadım ama ikisinden birisi bastığın zaman tersi yönüne perde kuruyor R2 ile alakası yok malesef

• Hanımlar (varsa) ve beyler uzun zamandır forumu uzaktan takip ediyorum ama myPark ile ilgili bir girişim yok bir ara nerdeyse redditten arkadaş bulmaya kalkışcaktım. Neyse işin özetine geliyorum; Bir whatsapp grubu kurmak ve Türklerin (bizlerin) bir arada myPark oynaması için elimden geleni yapmak istiyorum.. belki 2k19da sayımız çok olmayacak ama günden güne artacağımıza inancım sonsuz. Tek yapmanız gereken bana özel mesaj ile whatsapp ınızın bağlı olduğu telefonu bildirin sizi hemen gruba ekliyecem ve oynamak istediğiniz anda gruptan aktif olarak arkadaş bulabileceksiniz. Mesaj ve katilimlarinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guest324 -- 19 Mayıs 2019; 2:20:12 >
  • guest324 kullanıcısına yanıt
    Hocam R2 ye basmadan perdeye çağıramıyorsunki ben L3 yada R3 e basılı tuttum olmadı basıp bıraktım olmadı ne yaptıysam olmadı deneyip bilen biri söylesin abi şunu 2 gündür manyak etti beni

dostum L1e basılı tuttuğun zaman perdeye geliyor ve L1e basılı tutarken R3 veya L3e basıyorsun yönünü belirlemek için 15 yıldır oynadığım oyun zaten R2 perde yapmaz sprint yapar

• guest324 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam oldu teşekkürler

• NBA 2K19 MyTEAM: 20th Anniversary Series I & II Super Pack

Aynen, serverler düzelmediği sürece oyundan tat alınmaz. Ayrıca Google Stadiayı en erken 2024' e ülkemize getirse bile geldiğinde internet altyapımız kötü olduğundan yine ve yeniden sıkıntı olacaktır.
  • Arkadaşlar, mycareer modunda oyun hızını artırmanın bir yolu var mı?
    Ana menüdeki ayarlarda oyun hızını artırdığımda antrenman modlarında filan oyun hızlanıyor fakat mycareer de hızlanmıyor.
    Online modda oynarken oyun hızının artırılamıyor olması da olası tabi ama yine de emin olmak istiyorum. Bilgisi olan varsa...
  • Oyun neredeyse bitti, hala şu Amateur-Pro-Elite ve yıldız seviyelerini neye göre verdiklerini çözemedim :)

Galibiyet sayısı en yakın ihtimaldi ama yüzdeye vurunca çok kötü yüzdede olup Pro olanlar var. Ben hala Amateur 1 kaldım. Skill ve yeteneğe göre verseler, Amateur 1 kalacak kadar kötü değilim. Teammate Grade zaten B-, C+ olup Pro olan adamlar var.

Bir de Fifa'da nasıl lig-klasman düzeyi varsa(en azından olduğunu iddia ediyorlar, ben ona da pek inanmıyorum) NBA'de de böyle bir yerleştirme olmalı. Amateur adamlarla Elite ve Prolar oynamak istemiyor. Ya da 3 amateur yanyana parka girdiğinde hemen Elite ve Prolar rakip olarak koşuyor. Adamların derdi zaten keyif almak değil, galibiyet sayısı kasmak.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Sorma beni de oyundan soğuttu bu durum. Atlethic finisher karakterim var tek başına iş yapamaz takım oyunu lazım prolar elitler zaten kaçıyor,kalıyoruz amateurlara karşımıza elitler geliyor. Çok salakça olmuş sistem. Atlethic finisher olunca da adam biliyor şut çekemeyeceğimi pota altında bekliyor şutör yoksa beni kilitliyorlar. 2k16 çok daha iyiydi ya bu 19 çok saçma olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris707 -- 28 Mayıs 2019; 9:26:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris707 B kullanıcısına yanıt
    Hocam sen beni ekleyecektin, unuttun herhalde. Akşamları işten sonra 7-9 arası oynuyorum. Haftasonları genelde oynuyorum. İyi anlaşıp ekleştiğim adamlar oldu oyundan ama ikinci-üçüncü kez beraber oynamadık neredeyse. Ben de bağlantıdan dolayı şut konusunda çok girişken değilim, genelde çekiniyorum. Bir de bir şekilde elite ve prolarla oyuna giriyorsun, adamlar pas atmıyor amatörsün diye. 8-10 kez Elit ve Pro yendim, müthiş keyifli oluyor. Gerçekten iyi uyum sağlayıp bir de herhangi bir uzun ve iyi bir şutöre denk gelirsen Elit ve Pro yenebiliyorsun.

2K16 oynamadım ama umarım 2K20 daha iyi olur. Bu sene kariyerde de hikaye yarım kaldı. Yarım kalacağına hiç koymasalarmış keşke o kız arkadaş, Çin ligi, hain sosyal medyacı, eski takım arkadaşı ve Corey Harris mevzusunu.

Siz söyleyince hatırladım hocam unutmuşum :) akşam girebilirsem eklerim. Ben de dediğiniz zamanlarda anca girebiliyorum pek vakit bulamıyorum denk geldikçe oynarız. Şutör karakter de kasıyorum pure shot creator. vc vardı 83 ovr oldu badgelerini kasıyorum fırsat buldukça.

16 da maç yapmak da problem olmuyordu oynadıkça team grade i düşürmedikçe istersen loose fazla olsun yine de parkta en üst ranka erişebiliyordun. Win loose çok önemli değildi. 2020 den umutluyum en azından bu konuda. Çünkü bundan şikayet eden çok kişi gördüm forumlarda. Elite 3 olmak çook zor diyorlar olanlarında hemen hemen hepsi center, ribound ve asist kasa kasa olmuşlar. Benim 40 w 130 L oldu belki toparlanır ama takım bulmak gerek yoksa böyle yerimde sayacağım belli oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris707 -- 29 Mayıs 2019; 14:59:22 >
  • baris707 B kullanıcısına yanıt
    Tamamdır bekliyorum :) Bu dereceler istatistiğe göre mi diyorsun ? Benim skor düşük, belki de o yüzden Amateur ** bile olamadım. 70+ W, 131 L benim de sanırım. İkinci karakter kasmak çok zaman istiyor gibi, yoksa ben de bir Center karakter yapmak istiyorum.
    Anladığım kadarıyla team grade bakıyor ama benim genelde b ve üzeri oluyor en kötü c+ ile bitirmişimdir o da çok az maçta olmuştur. Win lose etki ediyor siyen var etmiyor diyen var. Daha çok win oranı olan pg veya sg pro1 iken daha az win oranı ve maç sayısı olan centerlar pro 3 oluyorlarmış forumlardan okuduğum kadarıyla. Ribound toplayıp asist yapa yapa onların elite olması çok daha kokay diyorlar.

2. Karakter aslında zor evet ama 89-90 olması vc varsa biraz daha kolay ben katiyerde iyi para biriktirdim hiç oyun içi eşya almadım desemmyeridir. O yüzden bişey yapmadan 83 ovr oldu 130 000 vc ile falan. Şimdi vakit buldukça maçlarda badgeleri kasmaya çalışıyorum.

Vc biriktirin bence oynadığınız karakterle 150-160 k olunca ki center kasması en kolay karakterlerden deneyebilirsiniz bence.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.