Şimdi Ara

NBA 2K19 PLAYSTATION ANA KONU |GIANNIS ANTETOKOUNMPO & LEBRON JAMES| 7 EYLÜL 2018 | HOW COULD THEY HAVE KNOWN (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
5
Favori
30.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mypark girmek isteyen arkadaşlar varsa playmaker shotcreater 90 overall ve pure sharp 89 overall var badgeleri ikisininde full oynamak isteyenler

psn:Enver1325 ekleyebilirler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NBA 2K19 - NBA Finals Sizzle | PS4

• Enver788 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ben oyunu dün aldım. Ps plus üyeliğim var ama mylegaue online kısmına tıklamama rağmen açılmıyor, normal online kısmına girince de takım seçtikten sonra eşleşme kısmına geçmiyor. Çözümü nasıldır lütfen açıklar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Bu millet bu kadar karakteri nasıl oynuyor, nasıl bu kadar boş vakit buluyorlar anlamıyorum :( Eyvallah hocam.
    Oyunu ilk çıkar çıkmaz zaman alırsan Lvl daha hızlı geçiyorsun sonraki update’lerde zorlaştırıyor lvl atlatmayı...
    tabi bunun bir diğer nedeni sen kısa süre içinde level yükseltiyorsun ve oyunu ilk başta alıp level kasmayan ortalıklar da dolaşan amatör karakterler de ekmeğine yağ sürüyor..🕺🏾
    Aylar sonra indirimli fiyattan alıyorsun, mypark dışında alıyorsan sorun değil ama mypark için alıyorsan çok iyi bir oyuncu da olsan bizim zamanın da üstünden geçtiğimiz adamlar sonraa 🙂 (bu arada bende şu karakter var bu karakter var onla geleyim diyenler ile hiç oynanmıyor maalesef.overall’den daha önemli olan HOF badge yapmadığın yarım yamalak karakterler açacağına bir tane düzgün emek verdiğin karakter açarsın onun üzerine yoğunlaşırsın sonra çok sıkılırsan bi tane daha aç (:
    1’den 5’e kadar açmayın allah aşkına..) zaten vc kıtlığı var bir tane karaktere zor yetiyor 🏀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 6 Haziran 2019; 17:39:16 >

• Xbox da 3$ a satılıyor suan ilginç

• https://blog.us.playstation.com/2019/06/06/days-of-play-deals-hit-playstation-store/

Days of Play'de Ps4 için de aynı fiyata inecekmiş. Oyunu almak isteyenlere duyurulur

• NBA 2K19 MyTEAM: Throwback Playoff Moments Super Packs

-----

NBA 2K19 MyTEAM: Kobe Bryant Signature Series Packs

• Oyun USA PSN'de 3 Dolar. Paypal USA hesabı ile alınabiliyor.
  • Buzmavili kullanıcısına yanıt
    Oyunu ilk indirimde almıştım, malum pahalı. Amateur 1’de bitireceğiz muhtemelen. Ben de ikinci karakter yapabilir miyim acaba diye bu akşam bir center açtım ama tüm vcleri gömmek işime gelmedi. Uzun oyuncu olunca parkta daha kolay oynayacak adam bulunuyor sanki. Bu arada o karakteri siyahi yapayım dedim, asıl karakterim de siyaha dönmüş. Garip hatalar... Bence de bir karakter üzerinde yoğunlaşmakta fayda var ama seneye ne olursa olsun açacağım karakterin özelliklerini baştan çok çalışacağım. Bir de hemen parka girmemek lazım.

• Bildiğiniz güzel logo ve takım yaması var mı, Türkiye için. Sanırım online olarak oyundan yapılabiliyor

• Nba 2K18 oynuyordum bayadır bugün 2k19 geçtim,ayarlarımı yaptım fakat hala zor geliyor oyun özellikle rakip savunmayı geçmek imkansız gibi 2k18 göre.
    Sizin ayarlarınız nasıl,savunmayı nasıl geçiyorsunuz baya zormuş?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar basketboldan zerre anlamayan her donanim olucusu gibi bende oregon eyaletinden (haritada yerini bilmem) bir hesap acip aldim oyunu boyle eklerseniz bisiler yapabiliriz falan

psn id : MuskulPresident ( )

Mortal kombat X icinde ekleyebilirsiniz saglam oynarim ayrica rainbow six siege almayida dusunuyorum onda da takiliriz

• Arkadaşlar denemek için açtığım karakteri sildim sanarken yanlışlıkla 90 overall karakteri sildim geri alma şansım var mı bilgisi olan varsa söylerse çok sevinirim gitti tüm emek

• radko kullanıcısına yanıt
    Nba 2K19 daki en büyük farklılıklardan biri savumadaki yapay zekanın gelişmiş olması. Nba2K18 deki gibi hızlı bir oyuncu ile savunmayı yarıp,aşmak gibi bir durum yok.Oyun çok daha zor.
    Daha çok taktiğe,kollektif oyun anlayışına önem vermeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 9 Haziran 2019; 14:22:29 >
  • Anladım ne kadar ayarlardan gücümü yükseltsemde 2k18 gibi rahat savunmayı geçemem yani☹️
    Sinir bozucu oluyor belli bi süre sonra ve bu yüzden pek beğenemedim ben,iyiki 3$ aldım fazla para versen baya üzülürmüşüm.

Nba 2k20'da ne gibi farklılıklar olucak acaba sızıntılar yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 9 Haziran 2019; 14:31:41 >
  • TrRoar kullanıcısına yanıt
    Hocam save dosyaların duruyor olabilir depolama- kayıtlı oyun verileri kıamında tarihlere göre vardır oradan kontrol edebilirsin emin değilim ama çözümü olabilir. Ayrıca plus varsa heapta cloud a save alıyor plus a kayıtlı oyun verilerine de bakarak o tarihteki veriyi yükle düzelir bence

• Oyun içinde hız sorunu var sanırım oyun hızını yükselttim ama hala yavaş ilerliyor adam?

• İngilizcem yok oyunu oynamayı nerden öğrenebilirim YouTube da pek video göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Anladım ne kadar ayarlardan gücümü yükseltsemde 2k18 gibi rahat savunmayı geçemem yani☹️
    Sinir bozucu oluyor belli bi süre sonra ve bu yüzden pek beğenemedim ben,iyiki 3$ aldım fazla para versen baya üzülürmüşüm.

Nba 2k20'da ne gibi farklılıklar olucak acaba sızıntılar yokmu?
    Ben oyunu half of fame oynuyorum genelde herşey son period’a kalıyor daha zor olabilirdi bence bu kişiden kişiye değişiyor bu oyunun aşığı olan çok fazla insan var hocam gerçekçi olmasını istiyoruz doğal olarak.. Nba live tam sizlik oyuncunun içinden bile geçebilirsiniz 🙂🎮

• Arkadaşlar MyCareer oynuyorum nasıl karakterimi geliştiricem bu altın paralarla olacak iş değil hoca oyuna sokmuyor bir halt yapamıyorum sinirden 20 maç oynamışken gittim hepsini playofflara kadar simüle ettim...

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.