Nextgen versiyonu değil sanırım, bende fiyat çıkıyor. Normal sürümde yüklenebilir yazıyor. |
NBA 2K21 [ANA KONU] (32. sayfa)
-
-
ben bakmadim hocam tlf tarayicisindan baktim -
xbox series s'te nba 2k21 oynayan var mı performans olarak memnun musunuz? bir de park ortamı nasıl acaba yani yeterli online oyuncu var mı? sırf nextgen için ps4'den series s'e geçmeyi düşünüyorum
-
Ben seni geçti sanıyordum hocam, Next Gen biraz üzebilir söyleyeyim :) -
yok hocam ps4 slim devam maalesef koşullar yüzünden :) ne gibi sıkıntılar var hocam? oyunla mı alakalı yoksa xbox series s için mi dedin?
-
Bu myteam de gelen yeni oyunculardan ikişer tane var ve özelikleri aynı.ne farkı var birbirlerinden bilen varmı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun için dedim hocam. Xbox Series S güzel cihaz bence.
My Career Next Gen'de bir acayip olmuş. Offline güzel ama online çıldırtıyor. Herkesin deli gibi hızlı olduğu ve çılgınlar gibi üçlük attığı bir oyuna dönmüş. Bunu da bakarken çok zorlandığın rengarenk sahalarda yapıyorsun. Müthiş bir pota altı oyuncusu mu açtın ? Geçmiş olsun, onda da en ufak kol kaldırma hareketiyle smacı kaçıracaksın :)
Alışmaya çalışıyoruz biz de. Yoksa ben seninle de oynamak isterim. PS5 alırsan beklerim :)
-
çizgi roman gibi olan farklı koleksiyon kilitleyince bir ödül verecek ama oda belli değil diğeri aynı kart ama koleksiyon verdiği şey farklı token yada bir şey vermeyen kart
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekurler, koleksiyon toplamadığım için fark etmiyor bana.belki bilirsin online maçda rakip pota altından çıkarken faulsuz bir şekilde ikili üçlü baskı hangi ayarlar ile yapılıyor
quote:
Orijinalden alıntı: steven_stifflerOyun için dedim hocam. Xbox Series S güzel cihaz bence.
My Career Next Gen'de bir acayip olmuş. Offline güzel ama online çıldırtıyor. Herkesin deli gibi hızlı olduğu ve çılgınlar gibi üçlük attığı bir oyuna dönmüş. Bunu da bakarken çok zorlandığın rengarenk sahalarda yapıyorsun. Müthiş bir pota altı oyuncusu mu açtın ? Geçmiş olsun, onda da en ufak kol kaldırma hareketiyle smacı kaçıracaksın :)
Alışmaya çalışıyoruz biz de. Yoksa ben seninle de oynamak isterim. PS5 alırsan beklerim :)
hocam izlediklerimden anladığım kadarıyla karakter mantığı tamamen değişmiş her karakter her şeyi yapabilir olmuş full green atan glass finisherlar gördüm :) en mantıklısı 6'7 offensive threat gibi duruyor ps5 alabilirsem seve seve hocam fiyatlar biraz uçuk benim için maalesef bekleyip direkt 22'ye de başlayabilirim ona ayar gelebilir belki :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
savunmadayken sol yön tuşuna basın sonra bir defa l2 tuşuna basın full court press olanı seçin ps4 için bu şekilde
Teşekürler
Çok iyi oyuncu değilim ama bu kadro can yakar myteam de
benzer bir kadro da bende var olajuwon yerine jokic alın derin fiyatı da baya düştü diye biliyorum hem savunması iyi hem şutu ve release'i
Myteamse bunkadar abartılı oyunculaela oynamak keuif veriyor mu? Fifa ultimate oynamıştım ama 99luk adamları almak çok zordu. Nba2kde nasıl acaba? Grindlediniz mi yoksa?
Zaten pivotton yana dertliyim.adam seçimimde defans önceliğim.savunma özelliklerine baktığımda olujuwan,jokicden daha yüksek derecede gözüküyor ama oyun içinde fark edebilir dediginiz gibiyse,alıp deneyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koç_hisarlı -- 7 Mart 2021; 21:22:57 >
Steam oyunu 3 günlüğüne ücretsiz oynamaya izin veriyordu. 2 gündür ara ara açıp deniyorum, Humblebundle üzerinden alacağım sonra.
Şöyle bir sorun var ki oyunu sanki sadece serinin müdavimleri için çıkarmışlar gibi. FIFA oynuyordum spor oyunlarından, maçlara başlamadan önce ya da oyuncu yetiştirirken çeşitli antrenmanlar oluyor, tuş kombinasyonlarına ya da oynanışa bayağı alışıyor insan o şekilde. 2K21'de bir takım alıp offline sezon gibi bir şey oynamayı düşünüyorum ama sırf öğreneyim diye My Career kısmına girdim, antrenman falan yok lambur lumbur maçlara çıktık Rookie ayarlarda oynadığım için FIFA gibi oynuyorum maçları kazanıyoruz falan ama pek de kendimi geliştiremiyorum bu şekilde.
Freestyle'a girdim, tek başıma şut çalışması yapabiliyorum sadece(Onda da ya elinden geç çıkardın diyor ya erken, oraları karıştırmayalım ) Bu kısma 10 kere girince ya da 10 tane maç yapınca başka çalışmalar da yapabiliyoruz diye okumuştum ama o kadar girip çıkmışımdır, bir değişiklik yok
Özetle tek yapabileceğim kullanılan tuşları öğrenip(Xbox 360 kullanıyorum) bunları maç içerisinde denemek midir? Antrenman yapabileceğim gizli bir menü falan yok mu?
Edit: Benim gibi aranan olursa Play Now-2KU altında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 8 Mart 2021; 2:55:41 >
-
Arayan olmaz hocam, kimse girip bakmıyor bile antrenman menüsüne :) Kariyer özelinde soruyorsan eğer kariyerde bir takıma gidince her maç sonrası antrenmana girmen gerekiyor. Girmezsen takım kimyan düşer. Girip sana verilen hareketleri yaparak oyuncunu geliştiriyorsun. Belli bir yerden sonra ne çalışacağını sen seçiyorsun. Her maç sonrası 4 hareket yapman gerekir. Bazı antrenmanlarda takım antrenmanı oluyor 4 hareket + takımın antrenmanı.
Bir yerden sonra sıkıyor bu. Zaten rozetler fullenince girmiyorum ben.
-
Yok, 2KU menüsünü soruyordum, o işimi görecek
Kariyer bayağı oynadım, yeni draftlara girdim, Sacramento Kings'e gittim belki canımız ciğerimiz Bogdan hala oradadır diye NBA'de canıma okurlar bu ne yaptığını bilmez tıfıl halimle deyip orada bıraktım oyunu Doğru anladıysam bundan sonra başlayacak o bahsettiğin antrenmanlar, az daha oynasam görecekmişim
2.13'lük bir Vesely yapmaya çalışıyorum, ne kadar zor o boyda her şeyden yapmak Ayaklarım da O'ndan daha yavaş, onun için de ekstra zorlanıyorum tabi. Neyse, öğrenmeye devam. Sinematikleri falan görünce ulan spor oyununda klişe hikaye çaksanız ne olacak diye kızdım ama onları da izliyorum sonuna kadar
-
Ben de Sacramento'ya geçtim bu sene ilk kez :) Her yıl değişik takımlarda oynamayı seviyorum. Bogdanovic Atlanta'da bu sene, ben onun yerine oynuyorum zaten. Sacramento'nun kadrosu güzel. Formaları da gayet güzel, keyif alıyorum ben de. Hikayeyi Current Gen'de oynadığım için direkt geçtim.
Bu sene Park çok zor maalesef. Center açmak çok mantıklı değil gibi. Herkes PF ile oynuyor ve deli gibi üçlük sokuyor. İçeriden dışarıdan etkili ve hızlı herkes. Eşleşmelerde karşımdaki adam çok iyi üçlük atıyor diye dışarıdan savunmaya kalkıyorum, bu sefer hızla içeri girip bitiriyor. Bu sene galibiyet yüzdesine çok takılmayıp geçiş yılı olarak kabul edeceğim galiba.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X