|
NBA 2K21 [ANA KONU] (31. sayfa)
-
-
2k20 de bir arkadaşım benzer sorunu yaşıyordu. Saat 04:30 olduğu için şu an soramam ama kendisine ulaşır ne yaptırdığını sorarım. Unutursam hatırlat dostum bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu yaklaşık 1 haftadır hem kariyer hemde sokak moduna oynuyorum. 85 level bir PF var isteyen ekleyebilir takılırız ( Narki_1881) Kariyer moduna direkt nba de başladığım için mi bilemiyorum ama bonus vc oluyordu 2k20 de bunda hiç denk gelmedi ki 20 - 25 maç olmuştur sanırım. İnsanları tamamen vc almaya mahkum hale getirmişler. Molalar ayrı bir işkence oyuncu sandalyeye oturmak için deli gibi uğraşıyor. Yani bu nasıl düzeltilmez 4 aydır inanılmaz.
Sokak modunda ise bildiğiniz gibi 4 şehir var. Ben alanı genişletmek adına sacmaladiklarini düşünüyorum. Bu kadar büyük olunca da herkes bir tarafa gittiğinden seri bir şekilde maç yapamıyorsunuz. 2k20'de ki kolaylık 21 de yok maalesef. Ben mi bulamadım onuda bilemiyorum ama maçı beklerken saha içinde ısınan kişilerin levellerini göremiyorsunuz. Yani 85 level iken 98-99 level superstar ile oynamak zorunda kalıyorsunuz ve sizi patakliyorlar doğal olarak. Sokak sahalarının zeminleri de çok renkli. Gökkuşağı gibi her saha ve bu hem topu görmekte zorluk çıkartıyor hemde benim gibi renk körü olan insanlarda gözü yoruyor.
Son olarak ise oyuncu yaratmaktan bahsedeceğim. Center da dahil olmak üzere herkes deli gibi üçlük atıyor. Parkta maçlar tamamen üçlük atmak üzerine kurulu. Bu 20'de de vardı ama 21'de herkes üçlük atabilir hale gelmiş ve bu da çok can sıkıyor bana göre. Center adamda çatır çatır üçlük atmasın mesela.
Şimdilik aklıma bunlar geldi. Genel olarak 21'i çok beğendiğimi söyleyemem 20 bana göre oynanabilirliği çok daha güzel ve keyifli bir oyundu ama karakteri geliştirmeye devam edeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir çözümü olduğunu sanmıyorum ama sevinirim hocam. Hata şu 56d85bb8. İngilizce kaynaklara baktım, internet bağlantısıyla alakalı olduğuna dair yorumlar var. Herkes şikayetçi olmuş yenik sayılıyorum diye. En mantıklı öneri şuradaki statik ip önerisi :
https://xboxplay.games/nba-2k21/-how-to-fix-error-code-56d85bb8-10584
Mesela bu arkadaş da 85 sterlin verdiği oyunda bu hatadan isyan etmiş, bilse bizim 600 lira verdiğimizi :)
https://www.reddit.com/r/NBA2k/comments/inutfq/error_code_56d85bb8_i_need_help_please/
Oyunla ilgili yorumlarına da katılıyorum. Dün ilk kez parkta çekişmeli maçlar oynayabildim. İçerideki oyuncuların reytinglerini görememek çok kötü. Telefondan nicklerini bulup bakabiliyorsun ama sen bunu yapana kadar maça giren giriyor zaten. Sahalar çok renkli, gözlerimi yordu. Siyah topla oynadığımız bir maç gölgeden topu görmekte zorlandım. Bir de oyunu almadan önce çok duyduğum kayarak şut olayı var. Herkes buz üstünde kayar gibi yeşil sokuyor.
Bence buildler 2K22'de bu şekilde olmamalı. Offline tarafı çok keyifli bence, adamı geliştirmek güzel. Reklam anlaşmalarında çıkan challengelar başarılı. Bonusları da oradan veriyor zaten. "Su ayakkabıyla 30 sayı at", "Basın toplantısında Kia'yı cümle içinde kullan" tarzı görevler güzel.
-
-
Sağolasın hocam, 100 olma muhabbetini anlayamadım. Ben oda ve modem değiştirdim, düzelmedi :D Kabloya geçtim, aynı. Hattan kaynaklı bir şey olduğunu tahmin ediyorum artık. Yenik saymasa can sıkmaz da yenik sayıyor. Örneğin 97 overall oldun. 97.3'sün. Yenik saydığı için 96.6'ya falan düşürüyor. Oynayıp yenilsen 97.3'ten 97.2'ye düşüyorsun ama oyundan çıkmış gibi algıladığı için çok daha fazla düşüş oluyor. Bunun çaresini şöyle buldum. Sen o maçtan atılınca yenik sayılıyorsun. Senin yerine giren AI karakterinin maçı bitene kadar oyuna tekrar girip başka bir maça girersen overallı kurtarıyorsun :) Maalesef oradan gelen istatistikler yine 0 ama overall 97.3 kalıyor. PS5 ile bile çözülmeyecek bu sorunum belli. Ttnet ile görüşeyim tekrar. Teşekkür ederim, ekledim bu arada.
-
quote:
Orijinalden alıntı: steven_stiffler
Selamlar, benzer bir sorunla geldim ben de. Ttnet kullanan var mı diyecektim.
2K19’dan beri Park’a girerken bazı maçlardan atma sorunu yaşıyorum. Pek çok araştırma yaptım, sorun kaydı açtım. Maalesef net bir çözümü yok. PS4 sattım, PS5 aldım, Next Gen’de de bu akşam aynı hatayı aldım. 4 farklı oyun, 2 farklı konsol, aynı hata. Sorun cihazda sanıyordum. Hesabımda değilse eğer Ttnet kaynaklı olduğunu düşünüyorum maalesef.
Port açma vs denemeye değer mi ? Bilen var mı ? Maçtan atılmak değil ama istatistiğin önemli olduğu bir oyunda yenik sayılmak ve istatistiklerin 0 alınması canımı sıkıyor.Ben de superonline kullaniyorum aynı sorun bende de var. Geçen yıl bu zamanlar başladı sorun durup dururken. Ilk baslarda daha beterdi zar zor baglanıyodu server'a. Şu an sadece 2 maç ard arda girmeme sorunu var.
Myteam'de de benzer sorun var. Orda da belli bi süre sonra oyuncu kartlarında resimler görünmüyor, o sırada maça girmek isteyince rakibe bağlanırken yüzde 70de kaliyor oyunu kapatmak zorunda kalıyorsun mağlup sayıyor. Maça girmeyip menude biraz bekleyince oyuncu kartlarindaki resimler geliyor o zaman maça baglanirken sorun olmuyor. Saçma bi sorun, modem de degiştirdim, portta açtım, evi de değiştirdim bişey değişmedi
Cgnat havuzu falan diyorlar care statik ip almak herhalde ama emin değilim. O kadar para veriyoruz internete bi de statip ip parası mı vereceğiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: steven_stiffler
Selamlar, benzer bir sorunla geldim ben de. Ttnet kullanan var mı diyecektim.
2K19’dan beri Park’a girerken bazı maçlardan atma sorunu yaşıyorum. Pek çok araştırma yaptım, sorun kaydı açtım. Maalesef net bir çözümü yok. PS4 sattım, PS5 aldım, Next Gen’de de bu akşam aynı hatayı aldım. 4 farklı oyun, 2 farklı konsol, aynı hata. Sorun cihazda sanıyordum. Hesabımda değilse eğer Ttnet kaynaklı olduğunu düşünüyorum maalesef.
Port açma vs denemeye değer mi ? Bilen var mı ? Maçtan atılmak değil ama istatistiğin önemli olduğu bir oyunda yenik sayılmak ve istatistiklerin 0 alınması canımı sıkıyor.kesinlikle internet ve port alakalı. çok fazla yaşıyordum bu sorunu vdsl ttnet kullanırken. vodafone redbox alır almaz denedim. oyunun başlaması uzun sürünce %100 atıyordu. artık uzun sürse de başlıyor
-
Seninki daha kötüymüş hocam, bende sadece Park’ta sorun var.
İkinize de yorumlarınız için teşekkür ederim.
Park’ta maç kazanmak ve oyuncu bulmakta zorlanıyorum. Pro 1 olduğum için yanına girdiğim adamlar çıkıyor ya da pas vermiyor. Burada bir takım çıkaramaz mıyız acaba ? Keyiften çok eziyet şu haliyle. -
19 tele ye düşmesini bekliyorum. ... .... .... .... .....htdhasfg
-
-
Gamepasse geldi hadi iyisin :)
-
Gamepass e geldiyse psn de de sağlam indirim yoldadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 3 Mart 2021; 18:9:51 > -
indirime girdi zaten.next gen olmayan std sürüm 139 tl
-
Ben nextgen için demiştim, bu xbox ta gamepass e gelen nextgen değil mi, aynı nextgen görseli.
-
xbox ı bilmiyorum.fakat görseldeki resim ps4 deki next gen olmayan std sürümün resmi ile aynı.Lillard var.
next sürümde zion var kapakta.
-
Hayır yanlışınız var yukarıda sosyal medya paylaşımı xbox game pass gelen sürüm görseli playstation da da nexgen görseli. Yalnız yukarıdaki paylaşım yanıltıcı olabilir, lastgen veriyor olabilirler. Resmi hesap değil galiba o paylaşımı yapan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 3 Mart 2021; 19:11:4 >
-
Bende bekliyorum ama bu sene olmayacak gibi. Next gen muhabbetine indirim bile yapmıyorlar...quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A19 tele ye düşmesini bekliyorum. ... .... .... .... .....htdhasfg
-
Xbox'da ücretsiz olduğna göre playstationda ne zaman 3 dolara iner ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 4 Mart 2021; 11:17:44 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X