Şimdi Ara

NBA 2K21 [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
993
Cevap
7
Favori
47.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gidip şu oyun için 3500e xbox 799 a nextgen 2k21 aldım değmezmiş. oyunun %90 ı zaten 6'7 pf. herkes iso yapıyor artık center yada lockdown diye bir şey yok. parklar akşamları hariç boş sabah 11 de kahvaltıyı yapıp 2 el atayım diye giremiyorsunuz. belki başka şehirde maç bulurum diye mapten işaretleyip uzun yolculuğa çıkıyorsunuz.

yeni başlayan birinin parasını söyüşleyelim yeniden build yapsın para harcasın diye herşey düşünülmüş. 2k15den beri park oynuyorum ben bile böyle bir hataya düştüm. close shot sadece post hook u etkiliyormuş yeni öğrendik. adam build açacak verticalım düşükmüş contact dunk alamıyorum diyecek. center açıp perimeter vermeyecek lateral quickness ile bağlantısını öğrenecek. bunları bilerek yazmıyorlar sen sonradan öğrenip yeni build yap diye. kar teması yüzünden de oyun donup duruyor courtlar zaten leş kimse kimseyi göremiyor. olmamış.

• Çok doğru tespitler hocam.

PS5 alamam hemen diye gidip Current Gen aldım. İki kez falan VC aldım, oradaki karakteri kastım. Sanırım 300 civarı maç attım, sıkıldım herkes Next Gen alınca. Aslında Current Gen'de hala oynanabilirmiş. Yüzde 65 civarı win oranıyla bıraktım.

Heyecanla PS5 aldım, ki sadece bu oyun için. Gittim bir daha 540 lira verdim oyunu aldım. Parkta sahalar kör etmesine rağmen ben beceremiyorumdur, adamı geliştireyim diye 3 kez VC aldım. Karakteri kastım, e yine olmuyor. Çünkü herkes yardırıyor, içeriden dışarıdan atıyor herkes. Kimle oynadığını göremiyorsun, adamın pozisyonu bile yazmıyor. Boyu uzun mu değil mi anlamıyorsun bile.

Serverlarda da şöyle bir durum var. Current Gen'de ve önceki oyunlarda birden fazla mahalle vardı. Geçiş yaptın mı anlamı oluyordu. Sanırım az şehir var şu an, hep aynı isimli oyuncuları görüyorum. Örneğin maç oynayan birinin profiline bakayım diyorum. Adamın adı Zebercet. Telefonu açıp Z harfine inene kadar in in bitmiyor. Bir serverda çok fazla oyuncu var. Metro istasyonuna gidip başka şehre geç diyorsun, yine aynı yere atıyor. Başka menüye geçip tekrar City'ye dön diyorsun. Yine aynı yere atıyor. Muhtemelen 2-3 tane sunucu arasında gezdiriyor herkesi. Mor sahalar, kırmızı sahalar 15 dk geziyorsun. Onu bile kaykay alalım, vc harcayalım diye yapmışlar.

Ha görsellik iyi mi ? Harika.

My Team oynamak her şeye rağmen keyifli.

Kariyerde Offline oynamak yeni oyun hissiyatı veriyor.

Ama Park zulüm olmuş.

Zaten çoğu NBA yayıncısı bıraktı demişti Alper Biçen. 2K'in oyunu geliştirmesini takdir ettim ama şehirde oradan oraya gezme olayı bir yerden sonra gerçekten tat kaçırıyor. Sehir tıklım tıklım olmasına rağmen maç bulmakta zorlanıyorsun.

• Merak ettiğim bi soru var arkadaşlar, Yeni çıkacak olan next-gen oyunları xbox one x de oynama şansımız varmı?

ps4 ve ps5 arasındaki fark nasılsa, series s ile one x arasındaki fark aynı değil mi? mesela next-gen sürüm one x ve one s'de de olacak mı? yoksa next gen için gidip series s veya series x mi almak gerekiyor?

• Next gen parktan keyif alamadım açıkçası o nedenle iki gündür my team oynuyorum. Bu modu da daha önce oynamadım hiç acemisiyim. Upgrade Lebron kartım vardı onu full upgrade edip 94 yaptım; Iverson'u 89 yaptım şimdi Kobe kartını kasıyorum. Token birikiyor, 20k'ya dayandı my team puanları ama bunları nerede nasıl kullanmak mantıklı henüz tam çözemedim. Yeni başlayanlar için var mı öneri nasıl ilerlemek mantıklı?

• Arkadaslar oyunun PS4 versiyonu var. 1-2 gune PS5 aliyorum aksilik olmazsa. Oyunun versiyonunu yukseltme gibi bir sey var mi store'da ücreti ile?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koç_hisarlı K kullanıcısına yanıt

hocam tüm takımı smother oynatacaksınız zaten uzununuzun interior defansı +85 olsun ribaundları da +85 olsun yeterli en az gold clamps varsa bir de tamamdır zaten defans için fazlasına ihtiyacınız yok uzun için uzunlarda şu an fark yaratan şey şut ve speed + speed with ball bu konuda jokici tek geçerim dirk de gayet iyi ama releaseni pek beğenmedim ben jokicle alışınca bir ayakkabı + koç + dimer olan oyuncudan pas alımıyla beraber +99'la üçlük bulabiliyorsunuz çok rahat release'i durant ve carter gibi oyunculardan bile daha rahat geldi bana mesela deneyin derim mutlaka hızlı olması ve speed with ball özelliğinin de yüksek olması sayesinde speed boost ile potaya aniden gidip giannis etkisi verebiliyorsunuz ayrıca

• Frank Slade kullanıcısına yanıt

Hocam benim önerim sezon görevlerini yap. Oradan da güzel kartlar geliyor. Hem XP kastıkça değişik paketler de veriyor. Bu akşam şansa iki paket kaptım. 94 Abdul Jabbar ile 95 Penny Hardaway verdi.

@C-TRanger maalesef yeniden alman gerekecek hocam.

• hazır myteam konuşuluyor bi kadroları görelim o zaman NBA 2K21 [ANA KONU] 

NBA 2K21 [ANA KONU]

doncic ve durant için mt alımı yapmıştım fakat diğerleri konusunda biraz şansım yaver gitti özellikle carter konusunda cumartesi sabaha doğru 4 gibi serverlar patladığında 1 saat inat edip zar zor myteam'e girdiğimde 110k gibi saçma bir fiyata almıştım o gece herkes büyük vurgun/yedi NBA 2K21 [ANA KONU] 

oynadığım süreç boyunca birkaç oyuncu önerisinde bulunabilirim bu arada oyunun ortalama düzeyde en iyi pg kartı pd lonzo ball bütçeniz yetiyorsa kaçırmayın derim bütçeniz var ise en iyi pg kartı ise şu an galaxy opal doncic şut oyununu çok oynamıyorsanız pd ben simmons denenebilir driving layup ve dunk konusunda resmen buglı bir kart tek eksisi şut atamıyor oluşu daha uygun fiyatlarda diamond bob sura veya ametyhs jarett jack olabilir başlangıç seviyesi olarak

sg pozisyonu için şu an fiyatı ne bilmiyorum ama bence en temiz kart pd zach lavine (96 ovr moments) ben 290k alıp 386k gibi saçma bir fiyata satmıştım bütçenize göre oraya galaxy opal t-mac veya carter da gelebilir (dark matter jordan demiyorum bile zaten oyunun en iyi kartı şu an o), düşük bütçeli pg'lerden birini alıp bütçenizi sg için doncic'e de ayırabilirsiniz düşük bütçe ve başlangıç seviyesi olarak diamond terrence ross idealdir

sf pozisyonunda sg için söylediklerim geçerli fakat buna ek olarak kesinlikle fakir kawhi leonard'ı olan pd malik sealy'i diyorum 30k bandında gidiyor sanırım emin değilim gözü kapalı alın derim bütçeniz varsa zaten alternatif çok ama size'ı daha iyi bir oyuncu olması avantajlı olur galaxy opal t-mac, durant, paul george, lebron james idealdir

pf pozisyonu için önceliğiniz cornerdan iyi şut atabilen bir oyuncu olmalı bence orası için en iyi kart tabi ki dark matter zion williamson fakat şu an bütçeniz varsa galaxy opal durant ideal kartlardan birisi sert savunma ve daha çok post oyununa yönelecekseniz galaxy opal anthony davis kullanabilirsiniz biraz daha düşük bütçe için pd carmelo anthony işinizi görecektir az bütçeniz varsa eğer ayrıca başlangıç seviyesi için pf pozisyonunda amethys michael porter jr ve diamond kirilenkoyu kaçırmayın derim kirilenko için ayrı bir parantez açayım hücumda wide open harici pek işinizi görmez ama takımın tüm savunma ihtiyacını karşılar

c pozisyonu için bana göre oyunun en iyi kartı şu an galaxy opal jokic hem çok iyi bir şutör hem iyi bir savunmacı hem de iyi bir atletizmi var neredeyse bir guard kadar dribbling yapabiliyor ve speed + speed with ball özellikleri çok yüksek birebir pozisyonlarda karşısındaki ağır uzunu speed boost ile geçip güçlü bir şekilde potaya gidebiliyor wide open şut kaçırmıyor ayrıca HoF dimer'ı var daha ne olsun bunun harici diğer galaxy opal kartları önermiyorum bu tamamen kişisel görüşüm tabi ki bir daha ortalama bütçeye inersek c pozisyonu için pd porzingis ve demarcus cousins önerebilirim porzingis iyi bir şutör 7'3 boyuyla çok iyi contest verebiliyor fakat savunmada kırılgan ve duracağı yeri bilmiyor bazen deli edebiliyor cousins alışırsanız wide open güzel şut atar ve iyi bir savunmacıdır kısacası bu iki oyuncu da üzmez 70-80k bandında gidiyor ikisi de bunların haricinde ise eğer 4 şutörlü bir takım kurdum pota altım dominant olsun diyorsanız direkt pd antetokounmpo alın derim hem iyi bir savunmacı hem de hızı ve potaya speed boost yaparak yapacağınız dribblingleri kesebilecek bir uzun yok oyunda onun da tek eksi yönü üçlük atamıyor olması tabi eğer üçlük de atsın diyorsanız bahsettiğim gibi galaxy opal jokic alabilirsiniz şu an piyasa değerini bilmiyorum fakat daha uygun değerlere başlangıç seviyesi olarak amethys dino radja alabilirsiniz birçok pd hatta galaxy opal karttan daha çok iş yapıyor

bunlar haricinde rewards ödülü olarak verilen çok iyi oyuncular var geçen sezon verilen pd jack marin ve dischinger buna bir örnek kadronuzda varsa ve gözünüzden kaçırdıysanız alın direkt oynatın vintage oyuncu diye burun kıvırmayın çok acayip işler yapıyorlar bu sezon ki rewards ödüllerinden don ohl ve antawn jamison da eğer alabilirseniz mutlaka kullanmanız gereken oyunculardan

son olarak yukarıda görselini paylaştığım kadronun güncel değeri 1.2m - 1.3m mt falan aklınızda bir fikir olsun diye belirtiyorum bunu da ps4 platformu currentgen olduğunu da belirteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelNaja -- 9 Mart 2021; 1:43:26 >

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt

hangi menüde oluyor hocam onlar? single triple threatte takılıyordum ben de.

• Frank Slade kullanıcısına yanıt
    En baştaki menüde Sezon görevleri var. Orada bu sezon bolca xp veren görev var. Oradaki xpleri toplayarak seviye atla. Mesela single triple oynayacaksan da oradaki görevlere göre oyna. Sadece Lebron ile bir sürü xp kazanırsın. Seviye atladıkça verdiği ödüller var, onları alsan bile tek başına keyifle oynayacak takım çıkarırsın. Buddy Hield kovalıyorum ben de, 28. Seviye olması lazım.

Tamamdır yarın bakacağım, sağolasın.

• DelNaja kullanıcısına yanıt
    Resim gözükmüyor ama benim elimdeki en yüksek reytingli oyuncuları paylaşayım. Online oynayamıyorum bu arada, gecikme olunca adamlar ikiye katlıyor. Sadece TT Online oynayabiliyorum, Current Gen’de maç kazanıyordum ama Next Gen’de hiç kazanamadım. Dün akşam biri orta sahadan 7 tane üçlük atarak yendi beni hatta. Next Gen böyle bir oyun olmuş, sadece şut. Normalde 7/7 attığım adamlarla Onlineda şut sokamıyorum. Jack Marin hariç. JR Smith harici kimseyi almadım, onu da çok sevdiğim için MT verip aldım.

NBA 2K21 [ANA KONU]

• Myteam e yeni başlamış biri olarak ne önerirsiniz arkadaşlar??
  • Yukarıda da yazdım aslında. İlk olarak sezon görevlerine bakın, zaten bu sezon başladıysanız size LeBron veriyor. Evolution bir kart, geliştirebiliyorsunuz. Ayrıca LeBron temalı görevler güzel XP veriyor.

Mesela Triple Threat Offline oynuyorsunuz. Elinizde 3 tane çok iyi kart var. Bunlarla oynamak istiyorsunuz. Ama günlük, haftalık, özel görevlerde şöyle bir görev var. "76ers oyuncusuyla 3 üçlük at - 300 xp. Center ile 5 ribaund al, 400 XP" vs. Bu TT Offline maçları oynarken 76ers en iyi üçlük atan adamınızı oynatıp o görevi yapın. Böyle böyle seviye atlıyorsunuz. Seviye atladıkça size paket veriyor, oyuncu veriyor. Bu sezon güzel oyuncular var yine. DeQuan Cook'u alırsınız çok çabuk, onun görevlerini yaparsınız. Joe Harris alırsınız, onun görevlerini yaparsınız. Böyle böyle seviye atlar ve kadroyu genişletirsiniz.

Bir de her gün oynamasanız da giriş yapın, günlük giriş ödülünü veriyor. 7 gün girerseniz Cuma ayrıca bir çark çeviriyorsunuz,o çarkta çok iyi oyuncular olabiliyor.

Bir de 2K21 My Team Locker Codes diye arattığınızda Locker Code veren siteler gelir. Oradaki kodları oyunda Ekstra kısmında Locker Codes yerine girin. Oradan da ödüller veriyor.

ben de sadece tt online giriyorum hocam unlimited pek sevmiyorum daha doğrusu ben bu oyunu 5v5 oynamayı sevmiyorum parktan gelen bir alışkanlık sanırım gecikme olayı bu oyunun zaten en büyük problemi o yüzden belli saatler dışında yaklaşmıyorum bile oyunun yanına resmin de görünmediğini söylemişsin kadromda hepsi galaxy opal olan doncic - vince carter - t-mac - kevin durant - jokic var ve gecikmeye denk geldiğim saatlerde en zayıf kadro bile beni yenebiliyor gecikmeyi sadece şut atarken değil oyuncuyu hareket ettirirken de yaşıyorum çünkü gerçekten çok sinir bozucu bir olay

Bilgisayardan açınca gördüm kadroyu hocam. Sadece 3v3 ile yapıldıysa çok iyi kadro zaten.

Bu arada MyTeam'de yeni arkadaşlar için aktif kodları paylaşayım. 2 tanesini ben de kullanmadım. Ekstra menüsünden Locker Codes alanına girilecek.

NBA 2K21 [ANA KONU]

en son 2k19 da oynamıştım full opal kartlar vardı takımda ama oynanış keyifsizdi tuş delayı vardı geç işliyordu tuşlar bu sorun hala devam ediyor mu ?

• adjustik kullanıcısına yanıt

delay olayı internetle hatta direkt ping ile alakalı hocam internetin yoğun kullanıldığı saatlerde var maalesef böyle bir sorun

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.