İlkçağ gamepadi kullanıyorsunuz . Şiddetle gamepadinizi değiştirmenizi tavsiye ediyorum. Xbox Elite 2, Xbox Series, Dualsense 5 bunlardan birini satın alın. Bu 2K25 oyununda Xbox Elite kontrolcümde titreşimi açamadım. Xbox konsolunda titreşimli oynuyordum. Oyunda bu sorun giderilmesi için güncelleme mi bekleyeceğim yoksa PC versiyonlarında titreşim yok muydu bilen varsa cevaplasın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NBA 2K25 PC [ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
Zamanı var 2025 ilk çeyrek muhtemel full setup değişimi yapacağım.rtx 5090.li asus rog Swift Oled PG32UCM 32 İnç monitör... en iyi gamepad o sıralar ne olursa onu alacağım. Oyunu anlamak için yükledim zaten rtx 2080 li laptopla oyunu tüketmek istemiyorum fakat oyun icon çöplüğüne dönmüş sürekli işaretler öğrendim kapadım şimdi sağda ekran çıkıyor onu tut bunu gibi bir o kaldı kurtulamadığım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaaaa -- 7 Eylül 2024; 16:2:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunu en iyi ekran ve gamepadde oynamanız doğru olur. Diğer türlü eski nesil konsol konforunda oyun deneyimi yaşarsınız. Icon kaldırımlarını menüden yapılanlar dışında bilmiyorum. Yukarıda arkadaşımızın dediği gibi modla kaldırılıyordur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Mod olmadan kalkmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sebastos sağolsun mod sitelerini verdi oradan bekliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
myparkta çok fazla hile var mı? ona göre alacağım
-
bu ayarlarla uğraşırken mesela oyuncu defans yapacak toplu rakip oyuncuya yakın olanı seçeyim diyorum basıyorum işlemiyor oyuncu geride kalıyor.hangi ayarı bozmuş olabilirim bunu düzeltmek için?
-
Sorunu çözdüm. Oluşan mod klasörü hatalı oluşmuş silip tekrardan aynı işlemleri yapınca bu sefer oldu. Bilmeyenler için mod oluşturma linkini koyuyorum;
NBA 2K25 PC HOW TO INSTALL MODS | MODS FOLDER | TUTORIAL (youtube.com)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MambaVino -- 8 Eylül 2024; 2:2:51 > -
Maalesef bilemiyorum. Ben forma modu kurmaya çalışıyorum onu beceremedim
-
Merhaba. Oyunu satın alacağım. Siz de oyunu beğendiniz mi? Bir de bu oyunu PC üzerinden oynayanlar için ekip varsa dahil olmak ve oynamak isterim. İyi günler.
-
Dostum merhaba. Ben de oyunu satın almak istiyorum. 2k20' den beri oynamıyorum. Aslında My Park çok oynardım. Sen memnun kaldın mı? Alınsa iyi olur mu? Sen de PC kullanıcısıysan almak istiyorum. Beraber de oynarız. İyi oyunlar.
-
evet hocam ben satın aldım ve fifa 25 - football manager ve nba 25 olarak dönüşümlü oynayacağım. Hafta içi sadece akşamları vakit bulabiliyorum ve çok iddialı sayılmam.
Oyunu çok sevdim. Geçen sene kırılsaydı bu sene bekleyebilirdim bir ay kadar fakat hiç ışık olmadığı için aldım :)
-
Ben de iddialı değilim hocam :))))) Ben de oyunu satın alacağım. Aldığımda sana invite atarım müsaitsen oynarız hocam.
-
Dostum ekle oyunu aldım kodum: 205123358
-
Arkadaşlar şunu nasıl kapatarım ya hangi tuşa aktarılmış bilmiyorum ama gamepad te birkaç tuşa basınca sanki açılıyor istemsizce.dikkati bozuyor bir faydası da yok benim için .
-
NextGen 2K TVyoutubeWatch the exciting game of LeBron James and the '25 Los Angeles Lakers taking on Michael Jordan and the '96 Chicago Bulls Don't forget to LIKE and SUBSCRIBE if you enjoyed the content Enjoy watching NBA 2K25 in Next Gen 4K UHD True-to-Life Gameplay Game: NBA 2K25 Platform: PS5 / Playstation 5 Resolution: 4K / UHD / Ultra HD / 60FPS #nba #nba2k25 #nba2k25gameplay #ps5 #ps5gameplay #lalakers #lakers #lebronjames #anthonydavis #chicagobulls #bulls #michaeljordan #airjordan #scottiepippen #dennisrodman POWERED BY ProPLAY Bring your game to life with ProPLAY, immersive technology that directly translates NBA footage into engaging gameplay. Get up close and personal with your favorite NBA superstars and immerse yourself in clutch moments, as ProPLAY powers the most authentic NBA experience to date. COMPETE IN THE CITY The City is the ultimate proving ground; hit the park for some competitive streetball fun and compete at various new venues. Pay homage to legends of the game in MyCAREER as you eclipse their milestone achievements and usher in the greatest dynasty basketball has ever seen. Let your talents shine in a bustling City and etch your name among the greats. BUILD YOUR DYNASTY Build a dynasty that transcends eras and redefine what it means to be the best as a General Manager in MyNBA. Explore the unique challenges that come with overseeing an NBA front office and cherish the ultimate reward of winning a championship, or multiple. Choose from six Eras, including an all-new Era, and become the next mastermind to change the game forever. YOUR MyTEAM, YOUR WAY Competition thrives in MyTEAM. Challenge rival lineups with your all-time MyTEAM roster, and clash with other elite players in the weekly King of the Court. Go head-to-head and showcase why you deserve to be crowned the best of the best in this exclusive event. Collect new cards, master the fundamentals, and earn great rewards. The goal is winning, but where will you start? BECOME A WNBA LEGEND Strive for G.O.A.T. status in The W and create legendary moments throughout the course of your career. Honor all-time players past and present as you ascend to the highest tier and etch your name in the record books. Lead the next generation of WNBA stars and take on world-class talent in The W Online.https://www.youtube.com/watch?v=47lEnXvpsyA
Şu oyunu şöyle oynayamadım tertemiz ekranda hiçbir kısayol şu mu çıkmadan.kapatıyorum herşeyi en son şu matchup ekranı kaldı.
-
Videoda cpu-vs-cpu oynatılıyor. oyuncunun oynadığı ekrana taktiksel öğelerin gelmemesi nba2k gibi yarı simülasyon bir oyun için imkansız gibi bir şey.
-
-
4070ti mevcut ama ultra ayarlarda yarisi kullaniyor 2kda ,kartin islemciye inanikmaz yük biniyor, optimizasyonu baya kötü birde oyunun renkleri bana soluk geldi ayarlarda boyle bir secenek falan mi var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X