< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NBA 2K25 PC [ANA KONU] (4. sayfa)

-
-
Nba'i aktif takip eden biri olarak steamde indirimde görünce heves edip aldım ama asla oynayamıyorum, kontrollerinin bu kadar zor olmasını beklemiyordum. Fifa mesela ne kadar kolay, bunda adamlar çok ağır hareket ediyor asla savunma falan yapamıyorum, savunma tuşuna basınca direkt faul oluyor, adam değiştirme de bir garip, nasıl öğrenicez bakalım. Fifa'da dribling tuşunu bunda bir garip yapmışlar bazen şut atıyor bazen fake atıyor. Step back 3 falan nasıl yapıcaz acaba, dümdüz potaya koşmaya çalışıyorum. Daha önce 2k hiç oynamamıştım nba live oynamıştım o hiç bu kadar zor gelmemişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 10 Şubat 2025; 21:29:6 > -
Savunmada tackle tuşunu pas arası yapmaya çalışarak kullanın. direk rakibe değil de elindeki topa odaklanın yani. özellikle elinden çıkardığı anda tackle tuşuna basıp denk getirmeye çalışın. Ayrıca sağ analog tuşuna da alışmanızı öneririm mutlaka. sağ analoğu kullandıkça alışacaksınız oyuncunuz kollarıyla pas yollarını falan kapatabilecek rakibin atışını potaya atışını zorlaştıracak. gerekmedikçe de savunma anında tuşlara abanmayın bırakın yapay zeka savunma yapmaya çalışsın. Bazen çok etkili olabiliyorlar kendi hallerine bırakınca ama sürekli adam değiştirip müdahale tuşuna abanınca yerlerini kaybediyorlar. böyle olunca da rakip güle oynaya potaya asılabiliyor. kısacası sakince, sabırlı, zamanlamaya önem verip, gereksiz tuşa basmadan sağ analoğu da kullanarak savunma yaparsanız zamanla alıştığınızı göreceksiniz.
-
Sağ analog tuşunu asla kullanamıyorum, hele atak yaparken topla skill fake falan yapmak istiyorum ama onun yerine gidip şut atıyor. Savunmada da denedim daha kötü oldu. Bir de ara sahneler geçmek bilmiyor, bir de devre arasına girince stüdyoya geçiyor, tüm tuşlara basıyorum geçmiyor zorla izletiyor biraz.
-
MyPlayer'da oynuyorum bu dediğin devre arası filan geçemeyince sinir bozucu oluyor ya
-
Arkaşlar selam tekrar, oyunda bir kendimce bir build yapayım dedim başladım 75 Overall oldu ama nette biraz gezince badgeler vs öğrendikçe çok doğru attribute dağıtmadığımı gördüm bunu resetleme şansı vs var mı?
Ayrıca sıfırdan bir build yapsam VC kasmak yine zor olacak en kolay para vermeden nasıl VC kasılır? VC kasmadan keyif alınamaz mı?
teşekkür ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X