Şimdi Ara

NBA 2K25 [PS5 / PS4 ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
13
Favori
3.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Myteam için mt vardır almak isteyen yazabilir

• Selamlar.5 kisilik ekibimiz var 2015 ten beri duzenli oynayan. 1 arkadas işi gereği hergun katilamayabiliyor.yaslar 38 ustu platform ps5. efendi saygili iyi duzeyde oyuncu varsa ozel msj atabilir ekibe katabiliriz.
  • babusstv kullanıcısına yanıt

hocam selam 40 dk maç yapmayı seviyorsanız sizi hanedan ligimize bekleriz

• Her sene NBA 2K başlığında beni görürsünüz. İlk günden başlar Nisan-Mayıs dönemine kadar oynarım. Bu sene 2K25 çok övülüyor ve abartılıyor. Oyun offline oynayan için iyi, online oynayan için maalesef kötü.

Ödüller genel olarak çok dandik. Hiç hesap yapmadan Battle Pass de almıştım. Bugün sezon bitmeden 40 level oldum. 40 level ödülü “Badge Elevator +2” Bundan ne anlarsınız? Herhangi bir rozetinizi +2 arttırabilirsiniz. Daha önceki oyunlarda da 39 level ödülü olarak +1 badge puanı veriyordu. Bu sene rozet sistemi değişti. Maksimum ödül olarak verdiği Badge Elevator hiçbir boka yaramıyor arkadaşlar. Mevcut bir rozetinizi +2 arttırabiliyorsunuz evet. Maksimum altın oluyorsa, o an bronz ise uğraşmadan altına çekiyorsunuz. Ama o da ne? Rozetler fullendiyse maksimum ödül hiçbir işe yaramıyor. Yahu 40 level olacak kadar oynayan adam zaten rozetleri fullemiş oluyor. Oyun sana diyor ki; “git yeni bir build yap. 85-90 overalla kadar para harca. Rozetlerden birinde bu +2 Badge Elevator ödülünü kullan”

Bu çok büyük bir rezillik maalesef. Ha her sezon +2 Badge artışı olsa, her rozet legendary seviyesine çıkar. Çok mantıksız olur. Eyvallah. Ama 40 level ödülü bir halta yaramayınca daha saçma oluyor. O zaman başka bir şey ver. Epey hevesim kaçtı maalesef.

Oyunun 1,5 aydır çözülmeyen lag sorununa değinmiyorum. Takımın yoksa parkta kolay kolay maça girememene değinmiyorum.

• NBA 2K25 - Season 2 Official Trailer | PS5 Games

PlayStationyoutube
    Tip off Season 2 with Jamal Murray! Earn new MyTEAM rewards on the way to level 40 and show out in the City. #ps5 #ps5games
    https://www.youtube.com/watch?v=yXkJpPVk3Vg
  • PC konusu ölü, o yüzden bu konuya da yazmak istedim.

Bende pazartesi %30 indirim ile standart edition almıştım. Henüz fazla oynayamamıştım. %50 indirimi duyunca iade ettim tekrar alırım diye. Ama bu %50 indirim dediğine turnuva sürümü demişler. Steam'de altında bir detay da göremedim. Offline modlar falan eksikse hiç bulaşmayayım. Bilen bir arkadaş aydınlatabilirse memnun olurum.
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

Turnuva sürümü ne demek bilmiyorum, link ya da görsel gösterir misiniz?

Normalde oyunun Standart Edition, All Star Edition ve Hall of Fame Edition versiyonları var. Hepsinde de her mod var. Versiyonlar sadece oyun içi paket, oyun için para, hızlı ilerlemeye yönelik xp, tişört, ayakkabı gibi şeyler içeriyor.

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt

Merhaba,

store.steampowered.com
    NBA 2K25 Steam'de %50 İndirimli
    https://store.steampowered.com/app/2878980/NBA_2K25/?l=turkish
    Bunu ilk defa gördüm, zaten yeni çıkmış. Ben offline modların olmamasına ihtimal vermiyorum. Sanki kampanyalı bir paket yapmışlar. Bu arada NBA her zaman internet bağlantısı ister, bilginiz olsun.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt

İnternet bağlantısı istesin sorun yok, benim offline modlar tam var mıdan kastım play now modu olsun, bir takım alıp offline sezon oynayabilmek olsun, standart sürümdeki tüm takımların yer alması olsun bunlar. Çok garip 2K'nın store'unda bile bu sürüm gözükmüyor. Biraz daha araştırayım ben, belki konuda da alıp deneyen bir kullanıcı görür yanıt verir. 11 kasıma kadar indirim devam ediyormuş. Vakit var iyice emin olunca alayım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 31 Ekim 2024; 18:51:35 >

ben de sizin gibi araştırdım. Normal oyun dahil. Tek farkı +35k VC ve içerikte yer alanları veriyor olması. Benim düşüncem bu oyuna bu para verilir mi verilmez mi onu bilmiyorum. Ne park oynarım ne sezon. Tek beni çeken şey my career o kadar. fikirlerinizi merak ediyorum 1.5k ya bu oyun alınır mı ?

• Wınchester kullanıcısına yanıt

Valla bu sene next gen getirdiler. grafikleri önceden güzeldi şimdi daha da muazzam. Ben geçenlerde standart edition aldım o da %30 indirimdeydi. Sonra bu sürümü görünce %50 indirimli iade ettim. Eğer standart oyun dahilse bu sürüme yani tam oyunsa alayım. Seviyorum basketbol oyunlarını. Bütün sene oyalıyor.

• Oyun yüzde 50 indirime girince alayım dedim. Normalde sağ analog ile şut atarım. Bu sene değişik bir sistem getirmişler. Sağ analoğu ileri itince oyuncu önce stepback gibi bi hareket yapıp öyle atıyor, bunu kapatmanın yolu yok mu direkt kareye basıyormuş gibi şut atsın 24-23 teki gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toytonum

Oyun yüzde 50 indirime girince alayım dedim. Normalde sağ analog ile şut atarım. Bu sene değişik bir sistem getirmişler. Sağ analoğu ileri itince oyuncu önce stepback gibi bi hareket yapıp öyle atıyor, bunu kapatmanın yolu yok mu direkt kareye basıyormuş gibi şut atsın 24-23 teki gibi?

Hocam aldığınız sürüm tournament edition anladığım kadarıyla, full oyun mu?

• 2K23 kullanıcısına yanıt

Ben dün aldım. Full oyun değildir korkusu bende de vardı. Ekşide sormuştum ve bir arkadaş standart sürümün dahil olduğunu söylemişti. Bir sorun yok tam oyun. Standart sürümün süslüsü. Vc falan veriyor bir miktar hediye.

• 2K23 kullanıcısına yanıt
    Full oyun hocam ekstra hediye olarak 35k vc ve birkaç free agent oyuncu veriyor myteam’da

Casual oyuncuyum, çok iyi dribble yapamam ama takım oyuncusuyum triple threat ve rec oynuyorum, eklemek isteyen varsa beraber oynayabiliriz
  • my career tatmin edici mi ? alınır mı ? gamepass e uzun süre geleceğini sanmadığım için bu versiyonu almayı düşünüyorum.

Eyv, hocam 👍

• toytonum T kullanıcısına yanıt

Günümüz şartlarında bu sürüm için bence makul bir fiyat! sağolun hocam bilgi için, ben daha çok oyunun nba tarafını oynuyorum myleague fln, sezon yaparım ama bu sürümle birlikte carrier açmakta cazip geliyo artık..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.