|
NBA 2K25 [PS5 / PS4 ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
serverlarda lag durumu nasıl ? geçmişteki gibi sorunlar halen devam ediyor mu ?
-
Dün denedim, paket açma animasyonlarını beğendim. Birkaç görev yaptım. Görev sisteminde de değişiklikler var. Auction House da geri gelmiş. -
-
Şut barı değişmiş ve kötü olmuş ayarlardanda değişmiyor.action house da zor açıldı biraz.satış ve alış gerceklesince de mt yi ve oyuncuyu bekletmeye alıyor ve vermiyor, sonra tekrar deneyin diyor neden acaba
-
Arkadaşlar selam YouTube da usa greece vs gibi müsabakalar var Nba2k25 olimpiyat modu vs diye yazınca çıkıyor ama b türlü bulamadım nasıl yapıyorlar nerden yapıyorlar bu müsabakaları lütfen yardımcı olur musunuz -
Beyler NBA de ne oynuyorsunuz ben açıkçası biraz eskide kaldım 25 senedir her çıkan nbai alırım hala 03-04 Lakers ile 01-02 kings maçı falan yapıyorum. PC ye karşı öyle maç yapıyorum diğer modlari denemedim bile ne yapilir bu oyunda...
Ah İngilizcesiizlik ah🙂↕️ -
Arkadaşlar daha önce de Online Lig düzenlediğimizden bahsetmiştim. 16 katılımcılı ilk sezonumuzun draftını yapmış bulunuyoruz 2k Online Lig oynamak isteyen arkadaşları aramızda görmek isteriz.
Olmazsa olmazlarımız:
- on ball savunma
- aktiflik (iki günde bir maç)
İlgilenen olursa Discord kanalı linkimizi aşağıya bırakıyorum. İyi oyunlar.
-
Oyun gerçekten yepyeni bir oyun hissiyatını veriyor. MyTeam ve MyCareer sezon görevlerinin bazılarının bağlantılı olması güzel. Örneğin My Career oynarken Triple Threat atabiliyorsunuz. Overallım 88 olmasına rağmen şu Heart of Dynasty görevini bitiremedim. Takım arkadaşlarım tam sığır ya da zorluğu düşürmem gerekiyor. Takımım olmadığı için Park'ta Casual bölümünde oynayıp bronza yükseldim. Takım olmadan saçma sapan adamlarla oynamak zorunda kalacağım gibi gözüküyor. Oyunun başında şut sokmak her zamanki gibi zorladı. Skor ortalamam çok düşük kaldı ama telafi etmeye başladım. Kariyer maçlarında görsellik hep çok iyiydi ama bu oyunda aşmış artık. Canım istiyor MyTeam giriyorum, canım istiyor My Career. İki mod da kendini oynatıyor.
-
Hocam (myteam)şut barını degistirebildiniz mi? Çok kötü olmuş yenisi.ek olarak yetenek yükselten ayakkabıları taktiginiz zaman herhangibi bir yükselme göremedim siz gördünüz mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koç_hisarlı -- 10 Eylül 2024; 11:6:57 > -
Evet, şut barını değiştirebildim. Ama çok seçenek yok, belki ilerleyen dönemde ödül olarak verirler :( Yukarı ok, çapraz ok gibi seçenekler var. Customize HUD diye bir yere koymuşlar. Ayakkabılarda yetenek yükseltme yok. Takeover ekleme var. Takeover ekleyince o takeover ile birlikte yükselen yetenekleri gösteriyor.
-
Teşekkürler hocam.action house daki alım ve satım gerceklestigindeki bekletme olayına ne diyorsun.yaklaşık 1 saat bekletiyor oyuncuyu veya mt yi almak icin.düzelme durumu varmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koç_hisarlı -- 10 Eylül 2024; 15:8:1 > -
sadece offline oynuyorum. oyun animasyon cennetine dönmüş resmen, yakında gerçek maçtan ayırt edemeyiz. sadece keşke işin savunma kısmını daha kompleks yapsalar, daha fazla enstrümanımız olsa. savunma yapmak o kadar zevkli değil :) -
Hocam ben Auction House'u sizin kadar kullanmıyorum. Pek hesabını da yapmam. Duplicate çıkarsa koyarım. Deneyimlersem mutlaka yazarım. Auction House hemen açık olmuyor. MyTeam'de Bronze, Silver, Gold vb. seviyeler koymuşlar. Auction House Gold olunca açılıyor. Dün gece Gold oldum, açıldığını gördüm ama denemedim. Gold olmak çok uğraştırıcı değil bu arada. Birkaç gün oynayıp Gold olabilirsiniz.
Bu arada iyi yanlarına değindik de, buglardan bahsedeyim. Park'ta 3v3 atarken bazı maçlarda inanılmaz kasma oluyor. Savunma yaparken oyun kasıyor, hücumda sorun yok. Kör olacaktım 10 dakika maç yapayım diye. Birkaç kez denk geldi. İlk güncellemeyle bunu düzeltmek lazım. Bir de bomboş turnikeler kaçıyor. Yine bunu düzeltmek lazım. Öyle böyle bomboş turnikelerden bahsetmiyorum. Bildiğin potanın içine elinle koyduğun toplar girmiyor. Top çalma ve pas arası yapmalar çok güçlü. Lockdown karakter açan çok fazla. Ben de Lockdown açtım, hep heves ediyordum. Bunu da nerflerler muhtemelen.
-
-
Dostlar bir sorum var 2k24 oynanışı sevmemiştim en iyi oyuncular ile turnike bile atamıyordum yada yakın mesafeden sürekli kaçırıyordum diğer serilerde bu olmuyordu acaba bu sene nasıl bu sorun devam ediyor mu?? -
oyunu oynyan akadaşlar nasıl bu sene oyun?geçen seneni aynısı mı?fark var ise alacağım
-
Son mesajları gönderen arkadaşlar için yazıyorum.
Uzun zamandır çıkmış en iyi Nba2k oyunu Nba2k25 olabilir. Oyun içi oynanış ciddi anlamda keyifli hale gelmiş. Animasyonlar daha doğal, oyuncuların hareketleri daha gerçekçi ve şutlar daha istikrarlı giriyor. CPU savunma ciddi anlamda iyileştirilmiş. Ritim şut gerçekten başarılı bir ekleme olmuş. Şut ayarları da kişinin oyunu ne kadar iyi oynayabildiğine göre ayarlanabilir hale getirilmiş. Oynanış olarak uzun zaman sonra keyif alarak Nba oynuyorum. Almaya değer kesinlikle.
-
Kesinlikle tam similasyon gercekci olmuş.ama oyunda herkes dış atıştan kaçıyor kötü şut barı yüzünden
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X