Şimdi Ara

NBA 2K25 [PS5 / PS4 ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
12
Favori
4.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Offline oynayacaksanız tatmin edebilir. Bu sene yeni bir oyun hissiyatı var. Ama arkadaşınız yoksa online eziyete dönüşüyor.

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt

online lig, park rec falan pek ilgimi çekmiyor hocam. My career oynuyorum genelde. zaten karakter çok zor gelişiyordu 2k24 de.

• Ps5 store a en iyi indirim ne zaman geliyordu geçen senelerde? Black friday zamanı mı yoksa yılbaşı indirimlerinde mi? Hatırlayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mt almak isteyen yazabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koç_hisarlı -- 17 Kasım 2024; 3:22:18 >
  • Myteam oynuyorum triple threat. Oynamak isteyen varsa beraber girebiliriz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • toytonum T kullanıcısına yanıt
    Hocam arada görevler için girmek zorunda kalıyorum ama çok kasıyor. MyCareer’de böyle bir ağırlık yok. Bu Triple Threat kasması bambaşka bir seviyede.

• Arkadaşlar bu fifadaki teknik direktör kariyeri gibi offline olarak bir takım alıp hem takımla ilgilenebileceğimiz hem de sezon boyu lig maçlarını oynayıp şampiyonluk kovalayacağımız mod hangisi acaba oyunda?

Hocam nazicane bi şey sormak istiyorum, allstar edition satın aldım beraberinde 100 bin coins verdi mycareer karakteri oluşturdum bu arada vc leri kullandım, daha sonra sildim yeniden oluşturmak için! coinleri geri alamıyorum heralde tam çözemedim orayı...

• 2K23 kullanıcısına yanıt
    Coinler gitti maalesef.

• Miraclescape kullanıcısına yanıt

Sağlık olsun hocam napalım :))

Youtube da mycareer resetleme diye kısa bir video var yabancı, yalnız o kadar hızlı anlatıyo ki eleman anladığım kadarıyla ps5 menüden oyunun üstüne gelip options tuşu ardından scyn data fln bi şeyler yapıyo ama çok hızlı geçiyor tam çözemiyorum

• 2K23 kullanıcısına yanıt
    Palavra oluyor genelde etkileşim kasmak için. Sanmam olacağını.

• Miraclescape kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Öyle bir şey mümkün değil. Hatta oyun bu sene daha çok build yapın diye garip garip ödüller veriyor.

• NBA 2K25 - Season 3 Trailer | PS5 & PS4 Games

PlayStationyoutube
    Tis the season for Vinsanity! Deck the halls with new rewards and build the coldest MyTEAM yet in Season 3. #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #nba2k25 #vincecarter
    https://www.youtube.com/watch?v=9S0CqMfAYIY
  • Uzun yıllar sonra oyunu bu sabaha karşı indirimde aldım. Fifa belasından yeni kurtulmuşken tövbe online kafasına girmem.. Eskisi gibi istiyorum ki kendi adamımı yapayım. Çaylaktan başlayıp yukarılara doğru tırmanayım. Öyle bi mod hala geçerli mi? Sadece offline tek kişilik kariyer istiyorum. Bilgi verebilecek var mı?

• gio88 kullanıcısına yanıt
    Olmaz olurmu, my career.

• Oyunu yıllar sonra oynuyorum.Pek beğendiğim söylenemez. Şut barı hiç eğlenceli değil. Mantıgı da pek belli değil gibi. Eğlendirmedi oyun. Sanırım 7/24 oynayan insanlar onlineda sürekli 3lük atmasın diye bişey yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gio88 -- 3 Aralık 2024; 0:34:50 >

Offline için söylüyorsanız bu sene offline tarafı çok başarılı. Yapay zeka çok daha iyi. Online tarafta ise herkes leblebi gibi üçlük atıyor. Offline maçlarda üçlük atamıyorsanız muhtemelen şut stiliniz, üçlük reytinginiz ve en önemlisi badgelerinizde bir sıkıntı var. Ha yapay zeka çok iyi savunma yaptığı için ve uzun zaman sonra oynadığınız için zorlanıyor da olabilirsiniz.

Evet haklısınız. Biraz zaman ayırdıkça oyunum gelişmeye başladı. Offline tarafından dün uzun süre oynayıp zevk aldım. Ama çok detay var. Tüm oyun yapımcıları günümüzde sadece benim oyunumu oyna mantığıyla ilerliyor. Çok zaman ayırmazsan oyuncun gelişmez.

Aynen öyle Oyun tarzınıza göre rozetler bile değişiyor. Oyunda build yapıyorsun ama rozetlerin de oyun tarzına uyması gerekiyor. Mesela ben şutu 99 yapsam, shifty shooter gold verse yine de işime yaramaz. Oyun tarzıma hiç uymuyor. Bu gibi detaylar var, görevlerde de böyle.

• Selamlar, Pro Am / Rec (çoğunlukla 5v5 yani) oynamak için bir takım arıyorum. Pozisyon: C (7’0)

Uzun süredir 2K oynayan biriyim ve kafa dengi insanlarla beraber oynamak isterim. Tek isteğim iki center olacak şekilde oynamayı sevmem o nedenle hali hazırda main’i center olan bir takım arkadaşınız varsa beni davet etmeyin lütfen.

buradan veya özel mesaj aracılığıyla yazabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.