Var tabi herkesin kendine has özellikleri geliştirilmiş. Bu arada Nba live 07 aldım içinden Nba 07 çıktı. İlgi çekici yanları var. bir sürü oyun modunun yanında Nba life varki çok beğendim. sıfırdan oyuncu olup nba de tutunmaya çalışıyoruz. Ayrıca oyun modları arasında alstar bölümünde skill yarışması da eklenmiş ki bu hiç bir oyunda olmamıştı daha önce.
Bende Nba Live diye aldım Nba 07 çıktı.!
o oyunun vıdeosunu ızlemıstım bayag hosuma gıtmıstı 2k7 alacagma keske onu alsaydım
başka farklılıklar gören var mı oyunda arkadaşlar 2k6 dan farkı yok boşu boşuna aldım bu arada basket topu portakala benziyo birazda plastik topa
quote:
Orjinalden alıntı: oBLoOd
başka farklılıklar gören var mı oyunda arkadaşlar 2k6 dan farkı yok boşu boşuna aldım bu arada basket topu portakala benziyo birazda plastik topa
Fark derken ne bekliyordunuz ki beyler??? Bu oyun zaten alternatifi olamayacak kadar iyi bir oyun. Konsol olarak bu kadar olur daha fazlasını xbox360 ta buluruz ancak. Oyunu fark olsun diye alıyosanız o başka ama sonuça daha kötüye gitmemiş ufak tefek ayrıntıalr var mesela paslar yeni hareketler var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme