Şimdi Ara

NBA 2K7yi bugün buldum sonunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar beşiktaş sinanpaşada buldum oyunu sonunda. Yalnız dikkat edin bazı yerler mor cd satıyor. gümüş oyun satan yerden alırsanız garanti olur. daha başka oyunlarda gelmiş. Nba 07, final Fantasy XII, Scarface, aklıma gelmeyen bayaa oyun vardı...

• quote:

Orjinalden alıntı: gonzo_o

Arkadaşlar beşiktaş sinanpaşada buldum oyunu sonunda. Yalnız dikkat edin bazı yerler mor cd satıyor. gümüş oyun satan yerden alırsanız garanti olur. daha başka oyunlarda gelmiş. Nba 07, final Fantasy XII, Scarface, aklıma gelmeyen bayaa oyun vardı...
    çok gereksiz bi konu açmışınbu arada osaydığın oyunlar bakırköy ve çoğu yerde var
  • Anadolu yakasında yok mesela ve benimle beraber bu oyunu arayanlar için yazdım okumazsın olur biter ok. Bir sürü email geldi bulursan söyle diye onlar için yazdım tamam

Hem bu konuda sordum alan varmı diye bi kişi dışında bir bulan(antalyada) olmadığını yazdı. O zaman yazmadında şimdi yazıyorsun vardı diye? Hadi ordan sende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonzo_o -- 7 Ekim 2006; 20:26:51 >
  • quote:

Anadolu yakasında yok mesela ve benimle beraber bu oyunu arayanlar için yazdım okumazsın olur biter ok. Bir sürü email geldi bulursan söyle diye onlar için yazdım tamam

Hem bu konuda sordum alan varmı diye bi kişi dışında bir bulan(antalyada) olmadığını yazdı. O zaman yazmadında şimdi yazıyorsun vardı diye? Hadi ordan sende
    o konudan devam edebilirdin yeni konu açmaya ne gerek var
  • sana ne kardesim zararli mi oldu bu bilgiyi vermesi, ben ariyodum bu oyunu, oraya buraya gidip sorcak zamanim yok işim oraya düştüünde gidip alirim ordan saolasin gonzo, bide beyenip beenmediini söölersen makbule çok geçer
  • quote:

Orjinalden alıntı: slipknotcu_velet

quote:

Anadolu yakasında yok mesela ve benimle beraber bu oyunu arayanlar için yazdım okumazsın olur biter ok. Bir sürü email geldi bulursan söyle diye onlar için yazdım tamam

o konudan devam edebilirdin yeni konu açmaya ne gerek var

O konuya yazdım da ne oldu sen ona cevap yazdınmı alla alla. uğraştığımız şeylere bak. Foruma dikkatli baksan başlığı görürdün. Paylaşımcı olmayacaksan bu forumda işin ne

Ayrıca o konunun başlığı NBA 2K7 (PS2 Screenshots) şeklinde alakasız bir konu benim anlatmak istediğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonzo_o -- 7 Ekim 2006; 23:05:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ruuuuud

sana ne kardesim zararli mi oldu bu bilgiyi vermesi, ben ariyodum bu oyunu, oraya buraya gidip sorcak zamanim yok işim oraya düştüünde gidip alirim ordan saolasin gonzo, bide beyenip beenmediini söölersen makbule çok geçer

Önemli değil artık bazılarıda anlar niye konuyu böyle açtığımı. oyun 2K6dan çok farklı değil sanki grafiklerle çok az oynanmış. Maç anında taktiklere eklemeler olmuş. Hareketlerde yenilikler var kadrolar doğru. Ben seriyi baştan beri takip ediyorum. Ben oyunu beğendim. İyi oyunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben oyunu çok beğendim. Nba 2k6 ya göre çok değişiklik var bence. Hareketler çok daha gerçekçi ve esnek olmuş. Ps2 de böyleyse xbox 360 dakini veya ileride ps3 e çıkacak olanını oynamak süper zevkli olacaktır. Herkese tavsiye ederim.
  • ruuuuud:
    nedemek bana zararımı dokundu git forum kurallarını okuda öyle gel
    gonzo_o:
    o konuya yaz demedimki senin açtığın bi tane daha konu var yine bu konudan bahsediyorsun ondan devam edebilirdin
  • Yaa üff herneyse tartışmayın...Gonzo oyunda yeni haraketler varmı biraz açıklasana oyunu
  • Var tabi herkesin kendine has özellikleri geliştirilmiş. Bu arada Nba live 07 aldım içinden Nba 07 çıktı. İlgi çekici yanları var. bir sürü oyun modunun yanında Nba life varki çok beğendim. sıfırdan oyuncu olup nba de tutunmaya çalışıyoruz. Ayrıca oyun modları arasında alstar bölümünde skill yarışması da eklenmiş ki bu hiç bir oyunda olmamıştı daha önce.
  • bende bugün aldım 2k7 çok güzel ama ben 2k6 ile arasında fark bulamadım sadece menü değişik bazı oyuncular eklenmiş karmalara güncel kadrolar var paslar güzel olmuş O bastığımız zaman güzel paslar veriyor ha bi de 2000,2001,2002,2003,2004 draftlarında seçilen oyuncular karmaları var en güçlüleri 2003 orada wade lebron carmelo bosh keman milicic falan var onlar güzel olmuş jordan gene yokbiraz şutlar değişmiş güçlü oyunculara özel güç hareketleri verilmiş bunlardan başka darklı şeyler varsa paylaşalım
  • bende bugün gittim yakuza,nba07,nba2kve scarface aldım nba07 kopylayıp verdim ama 2k7 çok hoşuma gitii ilk defa oynadım.street modu çok güzel bide nba 07 de maç esnasında çalan müzikler hiç hoşuma gitmedibenim nba street vol 3 den sonra oynadığım en zevkli basketbol oyunu nba2k7
  • tartışmanın anlamı yok soran çok olduğu için arkadaşın bu başlığı açması gayet normal
  • ya ben pek fark bulamadım oyuna başlarken ara video bile yok... grafikler hemen hemen aynı maça başlarken taraftarlar bile aynı... Toyota key-matchup falan aynı olmş herşey benm youtube da izlediim videolar cok farklıydı... sesler falan deişkti acaba 2k6nın üstüne 2k7 yazıp bide kadroları deiştrip sattılar mı ??
  • Ps2 ve xbox versiyonlari icin daha fazla sey beklemek yanlis olur artik, o izledigin videolar x360 versiyonudur buyuk ihtimal
  • quote:

Var tabi herkesin kendine has özellikleri geliştirilmiş. Bu arada Nba live 07 aldım içinden Nba 07 çıktı. İlgi çekici yanları var. bir sürü oyun modunun yanında Nba life varki çok beğendim. sıfırdan oyuncu olup nba de tutunmaya çalışıyoruz. Ayrıca oyun modları arasında alstar bölümünde skill yarışması da eklenmiş ki bu hiç bir oyunda olmamıştı daha önce.

Bende Nba Live diye aldım Nba 07 çıktı.!

• quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

quote:

Var tabi herkesin kendine has özellikleri geliştirilmiş. Bu arada Nba live 07 aldım içinden Nba 07 çıktı. İlgi çekici yanları var. bir sürü oyun modunun yanında Nba life varki çok beğendim. sıfırdan oyuncu olup nba de tutunmaya çalışıyoruz. Ayrıca oyun modları arasında alstar bölümünde skill yarışması da eklenmiş ki bu hiç bir oyunda olmamıştı daha önce.

Bende Nba Live diye aldım Nba 07 çıktı.!

bende adama kızmıştım gidip bu oyun ne alaka diye. kapakla içi tutmuyo.demek sen de aynı sorunu yaşadın. bu korsancılardan herşey beklenir ne diyelim.

• quote:

Orjinalden alıntı: screammmmm1

ya ben pek fark bulamadım oyuna başlarken ara video bile yok... grafikler hemen hemen aynı maça başlarken taraftarlar bile aynı... Toyota key-matchup falan aynı olmş herşey benm youtube da izlediim videolar cok farklıydı... sesler falan deişkti acaba 2k6nın üstüne 2k7 yazıp bide kadroları deiştrip sattılar mı ??
    bende oyunu çalıştırınca ddedim bu aynı oyun sonra biraz farklılıklar gördüm o kadar yani
  • Beyler ps2 e NBA 2k7 i sakın almayın oyun tamamen aynı hıc bır fark yok yarı sonlarında cıkan sehırcıler bıle aynı sadece ana menuyu bıraz makyajlamıslar hepsı o
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.