Şimdi Ara

NBA 2K8 PS3 Vs.360

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hafıza kartına atıp evde ps3 oynadığım tv de izledim, ps3 daha hoş gözüküyor.
  • NBA 2K8 bana görede PS3 te daha iyi gibi görünüyor, bu konsollar arası niye böyle hissedilir fark oluyor sinir oluyorum, Fifa 08 dede Xbox360 bariz üstün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 4 Ekim 2007; 1:57:08 >
  • PS3'te futbol oynanmayacağı belli, ama basketbolu süper yaptıklarına demosunu oynayarak kanaat getirdim.
  • Formalar Xbox 360 da daha iyi göründü bana. Seyirciler PS3 de daha iyi gibi. Ama illaha bir fark bulmak için söylenmiş cümleler yani fark olmayadabilir psikolojik olabilir. İkisinin de çok güzel göründüğü kesin. Grafiklerin demodan daha iyi olduğu da kesin.
  • Demoyu PS3 de oynadım ama şu AA sorunu sinir bozucu. PC de böyle sorunumuz yok bizim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 17 Aralık 2007; 22:11:51 >
  • ps3 te nba 2k8 i yeni indirdim
    gerçekten inanılmaz grafikler var
  • HD versiyonunu izledim pek bir fark göremedim belki ps3 burun farkıyla önde olabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Demoyu PS3 de oynadım ama şu AA sorunu sinir bozucu. PC de böyle sorunumuz yok bizim.

Ona bakarsan PC'de öyle grafikte yok.
  • EA sağ olsun. İstese yapamazlar sanki!
  • su oyunu Aydın'da bulamadım ya ne diyim
  • Ya fark falan yok geçiniz Çok çok az bir fark var yani tartışmaya değmez bile.

Fanboylara tabiki diğeri daha güzel görünecek

Kuzguna yavrusu anka görünür hesabı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 18 Aralık 2007; 18:55:40 >
  • quote:

EA sağ olsun. İstese yapamazlar sanki!

2K8 i 2k yapıyor EA değil.
  • quote:

Demoyu PS3 de oynadım ama şu AA sorunu sinir bozucu. PC de böyle sorunumuz yok bizim.

Pc de böyle oyununuz da yok sizin
  • boyle atmosferi olan spor oyunu ben daha gormedim oynamadim kevin harlana hastayim zaten sirf su wooooowwwww diye bagirisini duymak icin nba actiuonin hicbir bolumunu kacirmazdim denk geliyodu iste senede bi defa en iyi 10 harekette
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.