Şimdi Ara

Nba.com League Pass Broadband

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya playofflar için almayı düşünüyorum 30$.KAblotv yok burda,digitürkte pahalı (kurulum ücreti falan,ztn 1 ay yani) hiç kullanan var mı broadband'i?Yükleme sorunu falan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otobar -- 1 Mayıs 2009; 6:00:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: otobar

Ya playofflar için almayı düşünüyorum 30$.KAblotv yok burda,digitürkte pahalı (kurulum ücreti falan,ztn 1 ay yani) hiç kullanan var mı broadband'i?Yükleme sorunu falan var mı?

türkiye'den üye olduğun zaman ntv ve ntvspor'dan yayınlanacak maçları izleyemezsin diye biliyorum. eğer bu kanalları da izleme imkanın yoksa kötü olur..

ayrıca hd izlemek için 2mbit standart görüntüde 1 mbit hız gerekli.

aslında sezon başında bir dönem açıyor nba.com. iyi bi internet hızı ile gayet güzel izlenilebiliyordu. bu konuda çok daha bilgili bi arkadaş var ama askerde, belki o yardımcı olabilir görürse..

benden bu kadar..

• Sorun değil o ya,önemli olan nbatv deki maçları kaçırmamak.Sağol

quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Orjinalden alıntı: otobar

Ya playofflar için almayı düşünüyorum 30$.KAblotv yok burda,digitürkte pahalı (kurulum ücreti falan,ztn 1 ay yani) hiç kullanan var mı broadband'i?Yükleme sorunu falan var mı?

türkiye'den üye olduğun zaman ntv ve ntvspor'dan yayınlanacak maçları izleyemezsin diye biliyorum. eğer bu kanalları da izleme imkanın yoksa kötü olur..

ayrıca hd izlemek için 2mbit standart görüntüde 1 mbit hız gerekli.

aslında sezon başında bir dönem açıyor nba.com. iyi bi internet hızı ile gayet güzel izlenilebiliyordu. bu konuda çok daha bilgili bi arkadaş var ama askerde, belki o yardımcı olabilir görürse..

benden bu kadar..

• birşey yazıcaktım özel mesaj kapalı. neyse kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.