Şimdi Ara

NBA'de tüm zamanların en iyi 10 smacı ve 10 bloğu müthiş videolar!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ağzınız açık kalacak, hayretler içinde kalacaksınız. İşte NBA'de tüm zamanların en iyi 10 smacı. Yıldız olan yerlere rapid yazın. Rapid in orjinal ismini yazacaksınız ben yazdığımda yıldız çıkıyor. Denedim oldu. İpucu size:rapidshar1.de 1 rakamı yerine e harfi yazın adres satırında oluyor.

http://rapidshare.de/files/19602899/wowturkey.com_-_Top_10_dunks_of_all_time.ram.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncaydemirbilek -- 4 Mayıs 2006; 18:51:12 >

• link bozuk yada yanlış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENKAZ_ENKAZ

link bozuk yada yanlış
    link bozuk değil. **** işareti yerine adres satırında rapidshar. yazın. (nokta olan yere e harfi gelecek) Bu kadar basit yahu. Yinede yapamayanlar nasıl oluyo anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncaydemirbilek -- 4 Mayıs 2006; 18:28:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaydemirbilek

link bozuk değil. **** işareti yerine adres satırında rapidshar. yazın. (nokta olan yere e harfi gelecek) Bu kadar basit yahu. Yinede yapamayanlar nasıl oluyo anlamıyorum.

Alıntıları Göster
    tamam yazmıştım ama yazrken yanlış yazmışımözür dilerim

• Blokları upload ediyorum bekleyin arkadaşlar.
  • Arkadaşlar sitede rapid in kullnılması yasak heralde. O yüzden linkte ***** olan yerlere adres satırınızdan rapid in orjinal ismini yazıp indirebilirsiniz.
  • quote:

Arkadaşlar sitede rapid in kullnılması yasak heralde. O yüzden linkte ***** olan yerlere adres satırınızdan rapid in orjinal ismini yazıp indirebilirsiniz.
    Video çok güzeldi eline sağlık bloklarıda merakla bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SON 5-10 YILIN EN İYİ OYUNLARI
    6 yıl önce açıldı
    Her Yılın En İyi 10 Filmi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşte size bir müthiş video daha. En az smaçlar kadar keyif verici. Unutmadan size bir **** lar hakkında ipucu. Sitede rapidin orjinal isminin kullanılması yasak. O yüzden adres satırınızda **** ların olduğu yere rapidin orjinal ismini yazın. Örnek:rapidshar. nokta olan yerede e harfini yazıp indirin. Seyredin sonra pozisyonları tartışırız.
    http://rapidshare.de/files/19612612/Top_10_blocks_of_all_time.ram.html
  • Arkadaşlar pozisyonları burada tartışabiliriz. Benim sorum top ten blok videosunun bir numarasının kim olduğu. Çıkaramadım. Adam neredeyse hiç zıplamadan pota seviyesinde bloklarını yapıyor. Kim bu basketbolcu?
  • quote:

Arkadaşlar pozisyonları burada tartışabiliriz. Benim sorum top ten blok videosunun bir numarasının kim olduğu. Çıkaramadım. Adam neredeyse hiç zıplamadan pota seviyesinde bloklarını yapıyor. Kim bu basketbolcu?
    indirdim smaçlar guselmiş en çok hoşuma giden 10 no lu smaçtı. kim acaba bu lakers lı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metality

indirdim smaçlar guselmiş en çok hoşuma giden 10 no lu smaçtı. kim acaba bu lakers lı

Alıntıları Göster
    Aaa nasıl tanıyamadın. Okuyunca çok şaşıracaksın belkide OOOO bir süper star OOOO bir son saniyelerin efendisi o bir iki üç dört ooooooooooooooo onun NBA de ilk yılları
    KOBE BRYANT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncaydemirbilek -- 4 Mayıs 2006; 20:18:08 >
  • quote:

Aaa nasıl tanıyamadın. Okuyunca çok şaşıracaksın belkide OOOO bir süper star OOOO bir son saniyelerin efendisi o bir iki üç dört ooooooooooooooo onun NBA de ilk yılları
    KOBE BRYANT

Alıntıları Göster
    Benim tanıyamadığım bloklardaki 1 numaradaki siyah kim bilen varsa yazsın????
  • quote:

KOBE BRYANT

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tuncaydemirbilek

KOBE BRYANT

• quote:

Orijinalden alıntı: RccP

quote:

Orjinalden alıntı: tuncaydemirbilek

KOBE BRYANT

Alıntıları Göster
    en iyi 10 blokda mükemmeldi saol
    Şu 1 numaradaki adamı bende çıkartamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ukafadar

en iyi 10 blokda mükemmeldi saol
    Şu 1 numaradaki adamı bende çıkartamadım.

Alıntıları Göster
    bi nidercem diyorum ama downloadlar var indirdikten sonra bakalım..

yerden ayaklarını kesmeden blok yapmış demissiniz..zenci 2,25 kadar ve zayıfsa muhtemelen manute bol dan bahsediyorsunuz..
  • quote:

yerden ayaklarını kesmeden blok yapmış demissiniz..zenci 2,25 kadar ve zayıfsa muhtemelen manute bol dan bahsediyorsunuz..

Alıntıları Göster
    bizde biliyoruz kobe olduğunu konuyu canlandıralım dedik mahvettin
    smaçlar guselmiş.şimdi blokları indiriyorum bakalım nasıl

• quote:

Alıntıları Göster
    Evet bloklarda 1 numara Manute Bol imiş. Adam NBA de oynayan en uzun basketbolcuymuş. Boyu:2.31
  • quote:

Evet bloklarda 1 numara Manute Bol imiş. Adam NBA de oynayan en uzun basketbolcuymuş. Boyu:2.31

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    en ıyı smaclar ındırdım ama calısmıyo bozuk dosya
  • quote:

Orijinalden alıntı: vandosa

en ıyı smaclar ındırdım ama calısmıyo bozuk dosya

Alıntıları Göster
    bozuk değil çalşıyor. codec paketi yukle. k lite codec yada ace mega codec. yazaılm bölümünde üst konuda var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.