Şimdi Ara

NBA JAM Ödüllü Killzone 3 TURNUVASI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde organizeye gerek yok değil.bence çok gerek var.akşamları en fazla 1 oyun oynanıyor artık.o da herkes katılmıyor.bu turnuvayı son kez killzone oynuyalım diye kurduk zaten.bu cumadan sonra artık çoğu kişi kz oynamaz.son kez toparlanalım diye organize oluyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

son oyundaki performansim sizi yaniltmasin, :D onceki oyundabdusmeyeydim birinciydim yine, turnuvada mermi olup uzerinize yagicaz... :D

Sizin takım doldu mu boş yer varsa beni alın :)
  • Ben bulucam size adam merak etmeyin:)))) Birazcık reklama ihtiyaç var sadece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FendersTraT

quote:

son oyundaki performansim sizi yaniltmasin, :D onceki oyundabdusmeyeydim birinciydim yine, turnuvada mermi olup uzerinize yagicaz... :D

bi kisilik bos yer var gelebilirsin bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok güzel bir fikir.Ay yildiz klanini kutlamak isterim.Ilerki günlerde Sultan klani olarak ayni sekil MW2 turnuvasi düzenlemek niyetindeyiz.
  • quote:

quote:

quote:

bi kisilik bos yer var gelebilirsin bence..

Geldim bile egemeeeen

Yalnız bildirilen takım farklıııı bi düzenleyinde ona göre şeyapıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FendersTraT -- 17 Ekim 2011; 16:12:55 >

• up up:D
  • rakip cıkmadı daha arkadaşlar kaldık bizbize
  • Fatih hocam bizim kadroda kesin kimler katılıyor ?
  • ya baktık çıkmadı mehmet hocam kendi içimizde oynarız şöyle 4 takım çıkarsak herkesde maç saatinde düzenli gelse ii maçlar çıkar.şimdi hani diyorum oyuncu sayısını 5 yapalım 4 takım çıkar o zaman.ama bu sefer bir kişi maçta düşerse diğer takım mağdur olur.
  • Abi önce katılacakların bir listesini yapalım sonra rastgele takımları kuralım.Dışardan takımı olmayan insanlarda katılabilir o zaman.
    5 kişi den senin dediğin gibi 4 hatta 5 takım çıkartabiliriz.Ve rastgele takım kurarsak güç dengesi de sorun olmaz.
    Lig usulü olmasıda iyi bişey 5 takım olsa her takım 4 maç yapacak en azından bi maç yapıp bitmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadirXCII_TR

Fatih hocam bizim kadroda kesin kimler katılıyor ?

Şu an için şöyle;
    ///YILDIZ1///
    1.İsstanbul
    2.KadirXCII_TR
    3.egemenpamukcu
    4.FendersTraT
    5.Katatonia
    6.fatihemre

Ancak arkadaşların dediği gibi eğer dışardan katılım olmazsa güç dengesini göz önünde bulundurarak yeniden düzenleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isstanbul

quote:

Orijinalden alıntı: KadirXCII_TR

Fatih hocam bizim kadroda kesin kimler katılıyor ?

Şu an için şöyle;
    ///YILDIZ1///
    1.İsstanbul
    2.KadirXCII_TR
    3.egemenpamukcu
    4.FendersTraT
    5.Katatonia
    6.fatihemre

Ancak arkadaşların dediği gibi eğer dışardan katılım olmazsa güç dengesini göz önünde bulundurarak yeniden düzenleriz.

tamam fatih hocam ilk mseajı düzenledim.eğer yabancı katılımcı olmazsa perşembe günü bir düzenleme yaparız.

• Forumda başka klan yok mu ya ?
    Ben bi google dan aratayım killzone klanı olan forumları buranın linkini atıp gaza getireyim en iyisi
  • arkadaşlar ilginelip eklediniz için teşekkürler bekliyoruz bi grup çıkar
  • Bu arada 2. Takımlarda ki Fenderstrat ile ( yani ben ) takımsızlardaki crybaby (yani yine ben ) aynı kişi Takımsızlardaki Crybaby yi silebilirsek karısıklık olmaz iyi olur
  • takımında eksik olan arkadaşlar beni de düşünebilirsiniz, saygılar...
  • quote:

Bu arada 2. Takımlarda ki Fenderstrat ile ( yani ben ) takımsızlardaki crybaby (yani yine ben ) aynı kişi Takımsızlardaki Crybaby yi silebilirsek karısıklık olmaz iyi olur

tamam değiştirdim.tufan hocam takımları kuracaz.senide yazdım.

• bu arada 1 kişi daha gelirse 20 kişi oluruz.5 erliden 4 takım çıkar.böylece sadece birinciye nbjam ounu veririz.daha anlamlı olur. ama maç saatınde takımı eksık olan kişiler eksik oynamayı kabul edecek.veya düşerse tekrar dawet edecekler.kaderine boyun eğecek.her takım bırbırıyle 2 kere oynasa 8 maç olur.2,5-3 saat oyun oynarız adaletli olur.her takım bir İSA bir HELGHAST olur.
  • Çok güzel bi sistem bence Ben forumdan killzone oynayanlara mesaj atıyorum gelin oyun kazanın diye
    Adam yok ya biraz farklı kişilerle yapalım mahmut abi hep bizden birilerini öldürmekten bıkmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FendersTraT -- 17 Ekim 2011; 21:51:40 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.