Şimdi Ara

NBA JAM Ödüllü Killzone 3 TURNUVASI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben te katılmak istiyorum fakat önceden belirlenmiş herhalde takımlar, benide bi takıma koyarsanız sevinirim . Övünmek gibi olmasın ama bilgarsk bulvarı ise biz orda fatihemre ile birlikte keskin nişancıda iyiyiz
  • Beni de ekleyebilirsiniz ancak, 3 Kasım'a kadar oynayabilirim.
  • Herkezi tebrik ediyorum çok iyi 2 oyun çıkardıkk adamlar isyan ettiler son maç :) ben gelmeden önceki maç noldu bu arada ?
  • kadir hocam ilk maçıda aldık farklı clandı o.
    playforfun ekliyorum listeye senide uygun bir takıma koyarız.yalnız psn adresn nedir. cuma 22:00 da maç.katılacaklar arkadaşlar tam saatınde eksıksız gelırse eğer.ve oyun esnasında çıkmazsa takımlar dengeli olur.aksi halde eksik kişiyle oynamak zorunda kalırsınız.diğer arkadaşları mağdur etmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarxxx -- 18 Ekim 2011; 1:50:39 >
  • Akşam maç izlerken sıcak klima esintileri arasında salyalarım aka aka uyuakalmışım:)))

Klan savaşı olmuş sanırım kaçırmışız:))) hangi klan denk geldi ???
  • normalde odullu killzone turnuvasini goren kisinin damlamasi lazim diye dusunmustum aslinda ben, ama daha zaman var katilacaklar olacaktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Beerbender -- 18 Ekim 2011; 16:45:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katatonia10

Akşam maç izlerken sıcak klima esintileri arasında salyalarım aka aka uyuakalmışım:)))

Klan savaşı olmuş sanırım kaçırmışız:))) hangi klan denk geldi ???

ilk rakibimiz olan klan 2 kişi eksikti, o yüzden pek zor olmadı 5-0 ken çıktılar.. ikinci ve üçüncü maçları yunanlılarla yaptık. özellikle ilk maç baya iyiydi 8 e 8 oynadık 4-3 aldık, ikincisinde avni abi ile biri çıktı ama bak kim çıktı hatırlayamadım heheh. neyse onu da 6 ya 6 yaptık bitmeden kaçtılar
  • arkadaşlar diğer clanlardan birşey çıkmaz ise perşembe günü 5erliden 4 takım ayarlarız.ayrıca perşembe akşamı cuma maç için geleceklerini teyit ettirirlerse maç esnasında kimse mağdur olmaz.
  • Bugn maç online oluck varmı maç ypalm ?
  • Ben ve Serkan diyorum siz hepiniz!!!!

:)))
  • Bizi alan yokmu beyler
  • Herkese yer var dostum dışarda kalmaz kimse merak etmeyin;) Zaten toplasan kaç kişiyiz şurda adam yoklugunda dışarda adammı bırakıcaz:)
  • arkadaşlar görünen oki başka clan gelmıyecek.biz yıne kendı aramızda yapacaz.şuan 21 kişiyiz 7 erliden 3 takım yapalım.kimse gelmeyeceğine göre ödülüde kaldıralım diye konuştuk mehmet hocamla siz ne dersiniz.şimdi turnuva olması için 4-5 takım giremesi lazımki 1.belli olsun.5erli takım çıkarsak takımlardan gelmiyen oluyor maç saatınde o takım o ödülden mahrum kalacak sonra.
  • ben iskender kebabımı isterim olmadı adana olsun. ben anlamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

arkadaşlar görünen oki başka clan gelmıyecek.biz yıne kendı aramızda yapacaz.şuan 21 kişiyiz 7 erliden 3 takım yapalım.kimse gelmeyeceğine göre ödülüde kaldıralım diye konuştuk mehmet hocamla siz ne dersiniz.şimdi turnuva olması için 4-5 takım giremesi lazımki 1.belli olsun.5erli takım çıkarsak takımlardan gelmiyen oluyor maç saatınde o takım o ödülden mahrum kalacak sonra.

Ödülü kaldır. Bende katılmak istiyorum.ilk sayfada yazdım ama görmemişsiniz galiba,bende açık olarak belirtmemişim zaten katılacağımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperakg -- 20 Ekim 2011; 17:08:44 >

• Arkadasim nedir bu bizim rakipsizligimiz hayret bisey yaa. Yokmu su taktuk klani felan mahmut hocam iletisime gec sunlarla. Bunlar nasil klan 5 kisi cikaramiyolar. Neyse gene kendi aramizda yapariz maclari, hay allah desenize yine mahmut hocanin kafasina sikacam:))
  • valla ben de birbirimizi kesip biçmekten sıkıldım, bu savaş nedendir

diğer klanlar zaten toplanıp 5 kişi çıkaramıyor hakikaten, ister katılın ister inkar edin; oyun ne yazıkki miladını doldurdu... kendi aramızda oynuyoruz anca
  • ben katılmıyorum beyler vazgectim. Kadir abi, egemenpamukcu, fatih hoca bir takıma toplanmış sırf gebertirler, bunları alt üst etmek için çok sıkı bi takım oyunu gerekir oda bana gelmez. bf3te görüşürüz artık
  • O zaman cuma günü öylesine toplanıyoruz 10 da dimi Yoksa oyun iptal mii
  • arkadaşlar tunuvayı ödülsüz olarak kendi aramızda yapacağız.ismini yazdıran arkadaşlar için ben takımlar ayarlayacağım.artık gitmeyen isteyen gider kalan sağlar bizimdir.sonuçta ben bu turnuvayı ayarlarken son kez killzone oynuyalım ve arkadaşlığımız pekişsin yeni arkadaşlar topluluğumuza katılımı sağlansın diye ayarlmıştım zaten.ha nba jam oyununu çok isteyen olursa ben hediye ederim merak etmesin kimse ! katılan arkadaşlarada teşekkürler.turnuva cuma 22 de olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarxxx -- 20 Ekim 2011; 20:49:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.