Şimdi Ara

NBA JAM Ödüllü Killzone 3 TURNUVASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TAKIMINI TOPLA GEL.

Arkadaşlar 21.11.2011 cuma akşamı saat 22:00 da ay yıldız clanı tarafından düzenlenen killzone 3 turnuvası olacaktır.ödül 1.takımın tüm oyuncularına 2.takımın 4 oyuncusuna NBA JAM oyunudur .Turnuva herkese açıktır.

//TURNUVA DETAYLARI//

*Turnuva lig usulü yaplacak.
    *Turnuva haritası bilgarsk bulvarıdır.
    *Her takım diğer takımla 2 kere oynuyacak bir helghast olarak bir isa olarak.
    *Savaş alanı oynanacaktır.
    *Puanlar kazanılan görev sayısı toplamı olacaktır.

*Takımlar 6 kişilik olacaktır.Herkes takımını istediği oyucularla kurmakta özgürdür.
    *Oyun sırasında takımından düşen olursa aynı kişiyi tekrar oyuna dawet edecektir.Dawet edemez ise kalan mevcudu kadar oynamaya zorunlu olacaktır.
    *Listesinde sunduğu oyucular haricinde oyuncuyu maç esnasında takıma çağıramaz.

küfür ve sataşma yapan takım diskalifiye olur.bize sunduğu oyunculardan başka oyuncu takıma çağırılamaz.

KATILMAK İSTEYENLER PSN TAKIMININ PSN NİCKLERİNİ BURAYA DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE YAZABİLİR.TAKIMLAR OLUŞTIKÇA SIRAYLA EKLENECEKTİR.

1.TAKIM ///AY1///
    1.angelofbegin
    2.benimki79
    3.macabeyi
    4.TURK-Avni
    5.Einnechjed
    6.hursik

2.TAKIM ///YILDIZ1///
    1.İsstanbul
    2.KadirXCII_TR
    3.egemenpamukcu
    4.CryBaby747
    5.Katatonia
    6.fatihemre

///KATILACAKLAR///

alimamak
    oqican
    hystrial
    cankoloz
    troylegend
    AraciskingTR1
    tsavran
    sekobaros
    omurozturk
    alperakg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarxxx -- 20 Ekim 2011; 17:30:19 >

• Hayirli olsun keske forumda boyle turnuvalar daha fazla duzenlense.Iyi olan kazansin.
  • Alper abi katılmak isterdim ama okul var :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: htfb97

Alper abi katılmak isterdim ama okul var :(

halitcim katılmanı bizde isteriz turnuva cuma akşamı musait olursan bir takıma koyarız.gelemiyorsanda onemli değil onemli olan okulun.
  • Up up:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAEKE

Up up:)
    Ben ödül olarak 1.5 iskender isterim. Arksından künefe. Arasından açık çay...

Olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isstanbul

Ben ödül olarak 1.5 iskender isterim. Arksından künefe. Arasından açık çay...

Olmaz mı?

Alıntıları Göster
    bizim takım bellimi?
  • Katilmak istiyorumda ailem işte izin vermiyorlar..
  • quote:

Katilmak istiyorumda ailem işte izin vermiyorlar..
    mahmut hocam takımlar için tamamen açık lobi olacak heralde artık kime teklif götürülürse.
  • quote:

halit sıkma canını önemli olan okulun ilerde daha cok turnuva yaparız onlara katılırsın
  • quote:

güncel takımım olsaydı katılmayı çok isterdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthface

Alıntıları Göster
    Bende varım ama kazanan bizim klan olacak fazla kasmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FendersTraT

Bende varım ama kazanan bizim klan olacak fazla kasmayalım

walla hiç belli olmaz isteyen dışarıdanda oyuncu getirtebilir.ya da takım kurabilir.sonuçta hem 1. ye hem 2. ye ödül var. birde oyunda kaybetmeniz önemli değil.örneğin 4-3 yenildiniz 3 puanınız var demektir.maçlar tamamlanınca puanı fazla olan takım kazanır.
  • quote:

takımlarda boş yer olursa veya katılmak istediğin oyunculara msj çek. sonuçta herkesin sabir bir takımı yok.
  • quote:

Dostum sabit takımın önemli değil maksat klan dışında ki iyi killzone oyuncularıyla da tanışmak ,sen buraya yaz ısmını bızım klandanda 2den fazla takım çıkar belki beraber oynarsınız bu turnuvanın diğer bi amacıda bizi çıktığı andan itibaren idare eden killzone 3 e son kez bir minnetlerimizi sunmaktır zaten yakında bf3 mw3 gibi oyunlar çıkacak çoğumuz geçecek onlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAEKE

quote:

Dostum sabit takımın önemli değil maksat klan dışında ki iyi killzone oyuncularıyla da tanışmak ,sen buraya yaz ısmını bızım klandanda 2den fazla takım çıkar belki beraber oynarsınız bu turnuvanın diğer bi amacıda bizi çıktığı andan itibaren idare eden killzone 3 e son kez bir minnetlerimizi sunmaktır zaten yakında bf3 mw3 gibi oyunlar çıkacak çoğumuz geçecek onlara

Alıntıları Göster
    demek istedinizi anladım psn:AraciskingTR1 adımda Baran gruplarda yer olursa

• quote:

demek istedinizi anladım psn:AraciskingTR1 adımda Baran gruplarda yer olursa

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun, takımları ne zaman kurucaz... aslında kurayla mı yapsak takımları
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Last Beerbender

Hayırlı olsun, takımları ne zaman kurucaz... aslında kurayla mı yapsak takımları

Alıntıları Göster
    egemen turnuva clan içinde değil herkese açık ve ödüllü olduğu için herkes istediği takımı kurabilir.boşta kalan arkadaşlar varsa onlarada takım ayarlarız.sonuçta katılın arkadaşlar işin ucunda kaybedicek bişey yok.ilk takımı ben yazayım.SON 2 arkadaş değil daha haber vermedik.her takım bir isim ve bir takım lideri bulsun.sonuçta biz etik olarak dengeli bir takım kurmaya çalıştık.

///AY1///
    1.angelofbegin
    2.benimki79
    3.macabeyi
    4.TURK-Avni
    5.Einnechjed
    6.hursik

• quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

egemen turnuva clan içinde değil herkese açık ve ödüllü olduğu için herkes istediği takımı kurabilir.boşta kalan arkadaşlar varsa onlarada takım ayarlarız.sonuçta katılın arkadaşlar işin ucunda kaybedicek bişey yok.ilk takımı ben yazayım.SON 2 arkadaş değil daha haber vermedik.her takım bir isim ve bir takım lideri bulsun.sonuçta biz etik olarak dengeli bir takım kurmaya çalıştık.

///AY1///
    1.angelofbegin
    2.benimki79
    3.macabeyi
    4.TURK-Avni
    5.Einnechjed
    6.hursik

Alıntıları Göster

Bakıyım müsait olursam katılırım.Güzel bir düzenleme yapmışsınız

takımı toplarsam bizim klandan toplarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperakg -- 16 Ekim 2011; 18:53:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Aslında mantıklı ama kurayla olmıcaksa ben Egemenleyim :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.