Bir onerim olacak bence 4 yada 5 kisiden olusan fifa takimlari daha zavkli olabilir hem benim gibi oynayamayanlarda bir potada erimis olur. Buarada bende ikiside var, kardeslik sagolsun.
serkan abi az değilsin haa :P seni alan takım banka asya ligindekilerden hallice olur heheh
mahmut Hocam fifa 12 ile Bir turvuva yapıcaksk benide yazabilirsin...
NBA JAM - YOK FİFA12 VAR
Fifa organizasonundan Alper arkadaşımız sorumlu listeyi o yapacak
NBA JAM listeside bana ait.
isimleri toplayıp listeledikten sonrda fikstür oluşturup maçları ayarlayacağız.
şuan Fifa 12 elimde yok Bir kac haftaya elime gecer ozaman Turnuvada bende varım.
Valla teke tek bi sansim olmaz arkadaslar. Turnuvaya benim adimi yazin ama averaj takimi olurum yeminne. Bende daha yapay zekayi yenemiyorum. Ne zekasi... dogrusu soyle olmali yapay salagi bile yenemiyorum. Ama mahmut hocamla ayni takimda offfff. Aklima bi fikir geldi ben fasulyeden oyniyim:)) yeni bide nick alirim Fasulye79. Neyse vazgectim siz takilin ben sonuclari takip ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: benimki80
Valla teke tek bi sansim olmaz arkadaslar. Turnuvaya benim adimi yazin ama averaj takimi olurum yeminne. Bende daha yapay zekayi yenemiyorum. Ne zekasi... dogrusu soyle olmali yapay salagi bile yenemiyorum. Ama mahmut hocamla ayni takimda offfff. Aklima bi fikir geldi ben fasulyeden oyniyim:)) yeni bide nick alirim Fasulye79. Neyse vazgectim siz takilin ben sonuclari takip ederim.
serkan hocam gir ya.bizim gibi güçsüzlerde kendi içinde kapışır işte.yoksa sen olmasan mehmet olmasa benımde işim yok sonuncu olurum :)
benide ekleyin beyler turnuvaya... maç saatleri nedir kim ilgileniyor fifa 12 turnuvasıyla psn e ekleyeyim
Herkese slm.
FİFA12 için bende var ve gelirim diyen arkadaşların isimlerini yazıyorum.Maçları bu cuma-cumartesi-pazara yayalım.illaki bir turnuva saati olmasın.istediğiniz zaman rakibiniz ile maçı yapıp foruma sonuçları yazarsınız bende tabloyu oluştururum.Malum haftaya bf3 geliyor ayrıca bayram arifesi filanda var.o yüzden maçları erken yapmak iyi olur.yazdığım listeye isim ekletmek için bu gece son.yarın sabah fikstürü yazarım.
FİFA için maçlar lig usulü yapılacak.Ama rövanş olmayacak.Birinci olan ŞAMPİYON olur.Listeye eklenmesini ve çıkarılmasını isteyenbu gece berlirtsin.
mac aninda baglanti koparsa nolucak, bence maca kalindigi yerden devqm edilsin ornegin 60. dk da baglanti koptu, baska mac acilsin ve macin 30 dk si oynansin, sonucun toplami uygulansin, ama kirmizi kart falan olma duumunda nolur bilmyorum... bu konu onemli sizin fikirlerinizi de bekleriz, ya da skora bakilmaksiin fifa nin yaptigi gibi baglantisi giden taraf yenik sayilabilir, ama bu durum benim cok hosuma gitmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: egemenpamukcu
mac aninda baglanti koparsa nolucak, bence maca kalindigi yerden devqm edilsin ornegin 60. dk da baglanti koptu, baska mac acilsin ve macin 30 dk si oynansin, sonucun toplami uygulansin, ama kirmizi kart falan olma duumunda nolur bilmyorum... bu konu onemli sizin fikirlerinizi de bekleriz, ya da skora bakilmaksiin fifa nin yaptigi gibi baglantisi giden taraf yenik sayilabilir, ama bu durum benim cok hosuma gitmiyor
Bence de kaldığı yerden devam etmeli.
Alper Fifa turnuvasına beni de yaz.her ne kadar sevmesekte fifayı futbol aşkı işte :)
Bu turnuvadan sonra NBA JAM organizasyonu ile beraber olucaz:)
2 kişilik takımlarınızı kurun ve takım isimlerini ile beraber başvuruları yapmayı başlayın arkadaşlar.
Bizim takımın ismi oyunun akışı açısından :) 1 Hayvan 1 Davar (Mahmut - Serkan) oyunu oynayanlar ismin anlamını kavrayacaklardır:)
Hayvan ve davarın kim olduğunu turnuva sonunda kararlaştırıcaz:)
şimdi ikili gruplar halinde takım isimlerini rica ediyorum:)
Bak iste nba jamde iddaliyiz. Demi mahmut hocam bumsakalaka..:)) Yanliz benim davar pis 3 luk atiyo diger arkadaslara duyurulur.
Fifa için bir kardeşliğe girdim bu turnuva başlamadan alabilirsem bende katılacağım
alper abi ben de gelirim hem fifaya hem nbaye . sormana bile gerek yok sadece zamanı söyle yeter . ama şunu da bilin baya iddaalıyım sonunculuğu kimseye kaptırmam demedi demeyin
Bugünden itibaren istediğiniz zaman maçları yapabilirsiniz.sonuçları buraya yazarsınız arkadaşlar.3-4 gün içinde bitiririz.herkes birbiriyle 1 kere maç yapacak.bende fikstürü yazarım.eğer mazeret belirtmeden maçlara katlmayan olursa turnuvadan çıkar bir dahada düzenlediğimiz hiç bir turnuvaya giremez.
zamanları ayarlayıp asarsak güzel olur ayrıca heralde butun arkadaslar aksam 8 den sonra online olabılır bende oyle :)
zamanla yapamayız.çünkü çoğu arkadaş zamana uyamıyor.Bu akşam dan itibaren listedeki arkadaşlarla oynayıp sonuçlarını buraya yazarsınız bende fikstür oluştururum.