Şimdi Ara

NBA JAM ve FİFA12 ONLINE TURNUVA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarxxx -- 28 Ekim 2011; 15:10:16 >
  • kuzenim TheMarjinaLs ekleyın listeye :) kendisi msj atacak birazdan
  • GÜNCELLLL

KAYITLAR TAMAMLANMIŞTIR MAÇLARA BAŞLIYABİLİRSİNİZ.MAÇ SONUÇLARINI SADECE FORUMA YAZICAKSINIZ.ARKADAŞ SONUÇLARINIZI FİFA HABERLERDENDE TAKİP EDEBİLİRSİNİZ AYRICA.

NBA JAM ve FİFA12 ONLINE TURNUVA
  • hadi hayırlısı arkadaşalar sonuçlar akşama gelir bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum :)
  • tüh ya tam oyunu indiriyorum yetişemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FendersTraT

tüh ya tam oyunu indiriyorum yetişemedim

:) madem kimse daha sonucu yazmadı senle bir arkadaşı daha ekliyorum burakcım.

//GÜNCELLL//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarxxx -- 28 Ekim 2011; 18:59:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

quote:

Orijinalden alıntı: FendersTraT

tüh ya tam oyunu indiriyorum yetişemedim

:) madem kimse daha sonucu yazmadı senle bir arkadaşı daha ekliyorum burakcım.

//GÜNCELLL//

Çok sağolasın abi

• maç yapmak isteyen var mı
  • Arkadaşlar yaklaşık 5 dk önce Abdullah (cankoloz) la turnuva maçını yaptık. Takımlar Bayern München (ben), Real Madrid (cankoloz). Maçın 55. dk sına kadar 2-0 ben öndeydim. Sonra 55. dk da bağlantının kopmasıyla yeni bir maç yapma ve maçı 37. dk da bitirip toplam sonucu yazmaya karar verdik. O 37 dk da 1 gol daha oldu ve sonuç olarak maçı 3-0 yendim. Bu da ilk skorumuz olsun, detaylı anlatmamın sebebi maçta bağlantı koptuktan sonra kalan süreyi diğer maçla tamamladığımızı belitmekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Beerbender -- 28 Ekim 2011; 20:12:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Arkadaşlar yaklaşık 5 dk önce Abdullah (cankoloz) la turnuva maçını yaptık. Takımlar Bayern München (ben), Real Madrid (cankoloz). Maçın 55. dk sına kadar 2-0 ben öndeydim. Sonra 55. dk da bağlantının kopmasıyla yeni bir maç yapma ve maçı 37. dk da bitirip toplam sonucu yazmaya karar verdik. O 37 dk da 1 gol daha oldu ve sonuç olarak maçı 3-0 yendim. Bu da ilk skorumuz olsun, detaylı anlatmamın sebebi maçta bağlantı koptuktan sonra kalan süreyi diğer maçla tamamladığımızı belitmekti.

ok tebrikler egemen listeyi 5 maçta bir yenileyecem.sürekli resim yüklemeyle uğraşmıyalım diye.

• örnek olsun diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarxxx -- 28 Ekim 2011; 22:33:42 >
  • abicim bu turnuva değil resmen süper lig olmuş.

ben bu 17 kişiyi nerden bulacam da ne ara maç yapacam.

maçlara çıkmadım diye kesin federasyon beni bi alt lige düşürür.
  • Alper hocam olay kopmus gitmis yeminne. Bu turnuva degil ki baya bildigin helganin ligi. Valla bu ligin tamamlanmasi aylar surer. Ne ara bu maclari tamamlayacagiz... allah yardimcimiz olun cumleten:)).

Hocam sure uzarsa atma bak bizi ligden, calisan is guc sahibi adamlariz anca yetisiriz:)). Zaten sonuncu olurum ama olsun cikar aslanlar gibi macimizi yapariz.
  • yok be bugun 17 maçın rahat 10 tanesi yaptık say. 7 maç mı yapamıyacagız cumartesı pazar.
  • Oy oy oy fikstür falan baya uğraştın alper abi

her hafta sonu bir maç şeklindemi olacak ?
    Baya uzun sürer ama zaman konusunu serkan abinin dediği gibi fazla sıkı tutmayalım.17 maç var çünkü
  • GÜNCELLL

MAÇLARINIZI KONTROL EDİN !
  • cankolozu 3-0 yendim. bi üç puan daha lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isstanbul

cankolozu 3-0 yendim. bi üç puan daha lütfen.

:))) yarın eklerım fatıh hocam.maçlar çoğalsın tek tek gırmek zahmetlı oluo.
  • Alper hocam eline saglik tablo felan pek fiyakali olmuslar
  • isstanbul 2 - 0 Katatonia

arkadaşlar, fifada 2 saat bekledim gelen olmadı. unuttunuz mu turnuvayı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.