Şimdi Ara

NBA JAM ve FİFA12 ONLINE TURNUVA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar bu aksami turnuvaya ayirmaya calisacagim, uygun olan mac yapmadigim kisileri beklerim. Size biraz averaj lazim degil mi, turnuvanin formati degisti haberiniz olsun, beni en farkli yeneni alper birinci ilan ediyo, hadi hemen bekliyom.
  • Serkan abi kusura bakma.gormemisim ps3 un basinda degildim, bu aksam giremicem ne yazikki...
  • Akşam 7 den sonra bende evdeyim eksik maçları yapalım Fifa yı silicem beni online gören mesaj atsın lütffen.
  • biz iki ara bi dere de yaptık serkan hocamla maçı.serkan hocamla şu kanaate vardık.oynamış olmak için oynuyoruz oyunu.yoksa oyunun kendini oynatacak bi tarafı yok maalesef.gönül isterdiki şöyle gerçekçi bi futbol oyunu oynarken aynı zamanda eğlenebilsek.ne yazık ki fifa da bu mümkün değil.tam bir eziyet oynamak. neyse maçın sonucu real madrid serkan hocam ( 0) barcelona ben deniz (2) dir alper bilgine.
  • Arkadaşlar herkesi forumdan Pes2011 almaya davet ediyorum!!!

Online olarak oynarken inanılmaz eglendik geçen gün Ömür ile. Şöyle 10 kişi oyuna sahip olursa gene güzel maçlar ortaya çıkacaktır.

oyun forumda 20 TL bedelle satılmaktadır bilginize.
  • Harbiden yaa su fifa hayatim boyunca oynamaktan hic zevk almadigim enderi nadirattan oyunlar listesine girdi ya helal olsun bu oyuna. Kardeslikten hep beraber almamis olsak aninda takasa verirdim oyunu. Simdi diyecekler yenildigin icin zevk almiyosunuz. Hic alakasi yok skorbordda yaziyor yenme yenilme hemen hemen ayni, sorun ben mehmete 4 atarkende hic zevk almadim. Gercekci olabilir, animasyonlar iyi olabilir ama oynanista ki zevk gercekten cok kotu. Oyun ici dinamikler oyunu cok agir ve sikici bir hale getiriyor. O nasil pas oyle aheste aheste bir saatte bozuk zeminde dingillanan bir top. Boyle gercekcilik olmaz olsun, hangi sahada boyle pas gorduk allah askina, oyun yapimcilarina biraz premier lig seyretmelerini oneriyorum insanlar nasil pas veriyor birbirine bi izlesinler. Oyuna dikkat edin arkadaslar su potasiyel gercekten var: bilen biri kalenin agzindan herhangi bir adamla alir topu hic pas bile yapmadan gider golunu atar. Egemenle yapacagim maci bekliyorum herhalde bu dedigim orada gercek olur. Pes 2011 bundan teknik olarak daha kotu olabilir ama 100 kat daha zevkli. Oynamamis olanlara bir denemelerini tavsiye ederim.

• ilginc, oysa bu seneki fifa benim cok hosuma gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

ilginc, oysa bu seneki fifa benim cok hosuma gitti.

aynen benim de hoşuma gitti gerçekçi olması da güzel olmuş bence
  • Bircogunuzun oyunu cok sevdigini biliyorum ama bana cok hitap etmedi. Ama tabi topluca oynarken katilirm araniza, biraz yaslanmisiz belkide:))
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.