Arkadaşlar msn'de bir arkadaş oyunun çıktığını söyledi. İzmirde aramadık yer bırakmadım. Oyun hakkında bilgisi olan lütfen yazsın çıktımı çıkmadımı bilelim.
valla torrentlerde daha gormedim yakında düşer herhalde almanca felan belkide ps2 yada xbox için cıkmıstır(sadece tahmin tabi)
quote:
Orijinalden alıntı: Ares
valla torrentlerde daha gormedim yakında düşer herhalde almanca felan belkide ps2 yada xbox için cıkmıstır(sadece tahmin tabi)
Çıkış tarihleri; 29-Ekim-2004 Avrupa 26-Ekim-2004 Amerika
ya bu adamlar geri zekalı özellikle önce konsola cıkarıyorlar bi onun için kimse konsol almaz hala salak microsoft un yolundalar halo öldüğünde pc ye geldi
quote:
Orijinalden alıntı: balcova
ya bu adamlar geri zekalı özellikle önce konsola cıkarıyorlar bi onun için kimse konsol almaz hala salak microsoft un yolundalar halo öldüğünde pc ye geldi
Alıntıları Göster
fifa çoktan çıktı hani benim nba live 2005 im
quote:
Orijinalden alıntı: tracy
fifa çoktan çıktı hani benim nba live 2005 im
Alıntıları Göster
nba 2005 nasılmış fikri olan varmı hayal kuruyoruz karşımıza çıkınca şok olmayalım...
quote:
Orijinalden alıntı: visualize
nba 2005 nasılmış fikri olan varmı hayal kuruyoruz karşımıza çıkınca şok olmayalım...
Alıntıları Göster
fifa 2005 icindeki vidosu super bilmiyorum artık !!!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: masaya
Alıntıları Göster
ewet gerçekten süper eğer böylşeyse süper olcak.
quote:
Orjinalden alıntı: masaya
quote:
Orijinalden alıntı: duncan21
ewet gerçekten süper eğer böylşeyse süper olcak.
quote:
Orjinalden alıntı: masaya
Alıntıları Göster
bu oyunun demosudamı ortalıkta yok.Bir fikir sahibi oluduk
quote:
Orijinalden alıntı: visualize
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: visualize
Şu ana kadar çıkan NBA serisinin en iyisi söylentileri var bencede öyle olacak gibi...
daha çıkmadı oyun.
yanlış haber walla. 80630 sitesinde oynıyan arkadaşlar var..artı amerikada bikaç arkadaşım da oynuo şuanda evlerinde. pc de de çıktı ps2 de de. bulamıyoruz o ayrı ama.gerekise ben getirtcem amerikadan.kopyalatıcam
daha çıkmadı oyun.
yanlış haber walla. 80630 sitesinde oynıyan arkadaşlar var..artı amerikada bikaç arkadaşım da oynuo şuanda evlerinde. pc de de çıktı ps2 de de. bulamıyoruz o ayrı ama.gerekise ben getirtcem amerikadan.kopyalatıcam
Alıntıları Göster
EA Sports Fifa serisinden yediği darbe yüzünden işi NBA Live serisine kaldı doğruya doğru en iyi basketbolu ea sports yapıyor
quote:
Orijinalden alıntı: KeN()
EA Sports Fifa serisinden yediği darbe yüzünden işi NBA Live serisine kaldı doğruya doğru en iyi basketbolu ea sports yapıyor
Alıntıları Göster
baska basketbol oyunu ne var ki?
quote:
Orijinalden alıntı: masaya
baska basketbol oyunu ne var ki?
Alıntıları Göster
bi de arkadaşlar basketbol menejerliği varmıs onun hakkında bilgisi olan var mı? ne zaman cıkacak fln?
quote:
Orijinalden alıntı: MANiN
bi de arkadaşlar basketbol menejerliği varmıs onun hakkında bilgisi olan var mı? ne zaman cıkacak fln?
Alıntıları Göster
fifa out nba in
quote:
Orijinalden alıntı: Basar
fifa out nba in
Alıntıları Göster
walla oyun piyasaya girmiş arkadaşlar Bence oyun satanlara bi bakın derim.
pc ye düştü düşecek bence hemen indirelim :)
quote:
Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING
pc ye düştü düşecek bence hemen indirelim :)
bu arada topici okuyunca bi aratım dedim dc++ de ve nba.live.2005-Reloaded :)