Şimdi Ara

NBA MVP (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gönlümden geçen Kobe ama dallas ve dirk böyle giderse MVP dirk olur hemde hiç kimseyi yanına yanaştırmadan çok rahat alır...
  • WADE OR KOBE
  • Miami iyi bir yerlere gelebilirse wade diyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fearless

Miami iyi bir yerlere gelebilirse wade diyorum.

ilginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

quote:

Orjinalden alıntı: Fearless

Miami iyi bir yerlere gelebilirse wade diyorum.

ilginç

niye o kadar şaşırdın anlamadım
  • Gene bence kobe demıyecegım dunku gıbıı Kobe MVP satennn
  • şu andaki duruma göre ya nash ya da nowitzki seçilecek sene sonunda. nash son iki senenin mvp'si ve bu sene o iki seneden daha iyi. yani bu taraftan bakınca nash kesin. ama, nash'e üstüste iki kere verdikleri için bu ödülü, bu sefer ligin en iyi takımının liderine, en iyi oyuncusuna vermeyi uygun görebilirler mvp ödülünü. dallas bu seneyi rekora yakın bir dereceyle bitirecek gibi. ve istatistik veya takım liderliği bakımından nash'den aşşagıda görünse de takımı ligin en iyisi olduğu için ve o da o takımın lideri olduğu için nowiztki alabilir ödülü. her ikisi de alsa hakeder ve kendi açımdan bakarsam ikisine de sevinirim ama bence bu sene nowitzki alacak. ayrıca kendisi en favori oyuncumdur tüm nba'de.

bu arada kobe diyenlere gülüyorum:) takımının şu andaki durumu kötü. şu dakkadan itibaren lig bitene kadar çoğu maçlarını kazansalar ve kobe bazen ulaştığı 5-5, 6-6 asist-rebound ortalamalarını tuttursa(sayıyı yapıyo zaten) o zmn olabilir belki. ama şu halde çok çok zor.

finallerin mvp'si de mehmet olsun bee:)

• lakers playoff a girerse kobe olur,kimsenin şüphesi olmasın.
  • nickimdeki gibi foreverkobe
  • Takımların durumu araya katılmazsa tabiki Kobe..amaa katılıcağı için ya Nash yada Dirk olucak
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.