Şimdi Ara

NBA MVP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • he öyle... t-mac yeryüzünün en iyi oyuncusu her şeyi de o hak ediyor

• T-mac çok iyi oyuncu ama kobe kadar değil.Kobe herşeyi yapabilen korkunç bir oyuncu.Şu an nba de Jordanla kıyaslanacak tek oyuncu.Zaten Jordan ın kendiside en beğendiğiniz oyuncu kim sorusuna sadece Kobe demiş.Başka bir isim bile vermemiş.Mvp için ise Nash e 3 defa vermezler.O yüzden şu an 50 galibiyeti geçecek takımdan seçilir.O takım da Dallas olur.Nowitzki olabilir.Tabii Kobenin de şansı var.Ama galibiyet yüzdesi çok önemli o yüzden Nowitzki.Yao iyi dönerse onun da şansı var.
  • Bu ödülü kazanmak için takımın başarısı çok önemli bir faktör.İstatistik olarak bakarsak bu ödülü her sene Garnett alır ama ödülün tanımı farklı.Şu an için konuşmak erken ama en önemli üç aday Kobe-Nowitzki-Nash.Bunlar arasından seçecek olursak Dallas ın durumunu düsünürsek Nowitzki en önemli adaydır kuşkusuz ama tab gönlümden Kobe geçiyor.Lebron da gecen seneki ortalamalarını düşürdü,Wade içinde takımın durumu malum playoff e girmesi bile tehlikede.Keşke Yao sakatlanmasıyda o zaman %99 alırdı ödülü.
    Bu arada t-mac diyenlere de çok güldüm açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 13 Ocak 2007; 10:46:16 >
  • Kardeş okuduğunu anlayabilme problemin var sanıyorum o yüzden bişey demiyeceğim.

EDİT:Şimdiye kadarki performansına göre Nowitzki diyorum ben.Garnett'in istatistikleri daha iyi olsa da takım farkından dolayı Nowitzki.
    quote:

Orjinalden alıntı: tracy

kobe nerden çıktı yawww
    quote:

Orjinalden alıntı: seso81

+30'da onu geçen yıl kobe sansasyonel şekile 35le sezon bitirerek yaptı.ayrıca t mac gibi bir sakat bir sağlam değil az maç kaçırdı.Ama yine alamadı ki bence çok saçmasapan bir karardı.T mac'in almasına imkan vermiyorum ben habire sakatlandığı da düşünülürse.
    quote:

Orjinalden alıntı: tracy
    şuan son 7 maçta 6 galibiyet 30+ sayı ortalaması
    daha önce sakattı zaten

basketbol bölümünde nerde olursa olsun t-mac yazan yerde kobeyi savunma zorunluğu hisseden zihniyeti bi türlü anlamıyorum

söylemeden edemicem bu geceki maç hou:102 la:77 naber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seso81 -- 18 Ocak 2007; 2:00:44 >

• çok ilginç konuları tartışıyorsunuz
  • Phoenix ve Nash sezon sonuna kadar bu sekilde devam ederse MVP'yi Nash'den baska kımseye vermezler.Hem Suns gecen seneden daha iyi oynuyor hemde Nash'in istatistikleri gecen seneye oranla dahada arttı.
  • Ben T-Mac diyorum.
  • ya başta nash-kidd ikilisinin(aynı takımda olsalar uff ne can yakarlardı)ikisinin her hareketi mantık kokuyor ama bence nash daha zeki kidd ailesi bakımından pek akıllıca davranmıyor olaya nash'in zekasından da bakmak gerekir
    normalde ben melo derdim ama kavga edip 15 maç ceza aldı bi de üstüne üstlük yumruk atıp kaçtı
    o yüzden ya garnett ya da dwight howard diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

ya başta nash-kidd ikilisinin(aynı takımda olsalar uff ne can yakarlardı)ikisinin her hareketi mantık kokuyor ama bence nash daha zeki kidd ailesi bakımından pek akıllıca davranmıyor olaya nash'in zekasından da bakmak gerekir
    normalde ben melo derdim ama kavga edip 15 maç ceza aldı bi de üstüne üstlük yumruk atıp kaçtı
    o yüzden ya garnett ya da dwight howard diyorum

Nash ve Kidd aynı takımda olsa kesinlikle birinden biri hemen takas edilirdi. Onun yerine skoere bir oyuncu veya uzun alınmaya calısılırdı. Bence MVP Nash olabilir ama 3. kez verirler mi orası meçhul.

• quote:

ya başta nash-kidd ikilisinin(aynı takımda olsalar uff ne can yakarlardı)

istersen bi de billups ı koyalım o takıma 3 oyun kurucu bi arada oynayıp dağıtsınlar ortalığı
    usta o iki oyuncunun aynı takımda olması can yakar ama kendi takımlarının canı yanar
  • quote:

ya başta nash-kidd ikilisinin(aynı takımda olsalar uff ne can yakarlardı)

aynı takımda 1,5 sene oynadılar.. 1996-97 senesinin ortasında kidd dallas'dan phoenix'e gelince 97-98 senesinin sonuna kadar birlikte phoenix'te oynadılar.. ama o zamanlar nash bu kadar büyük bir oyuncu değildi ve benchten geliyordu.. kendini sonradan çok geliştirdi.. işin garip yanı 97-98 sezonundan sonra nash, kidd'in eski takımı dallas ile anlaştı ve sürekli yükselen bir performansı oldu

quote:

ikisinin her hareketi mantık kokuyor ama bence nash daha zeki kidd ailesi bakımından pek akıllıca davranmıyor olaya nash'in zekasından da bakmak gerekir

bu dediklerinden hiçbir şey anlamadım

• Sanctus Diavolos:haklısın aslında bende ikisi aynı mevkide oynuyodu diye düşünüyodum
    drexler22:demek istediğim ikisi de çok zeki ama jason kidd ailesi hakkında pek mantıklı düşünemiyor o yüzden steve nash bana göre daha zeki olaya nash'in zekasından da bakmak lazım demek istemiştim
  • quote:

Sanctus Diavolos:haklısın aslında bende ikisi aynı mevkide oynuyodu diye düşünüyodum
    drexler22:demek istediğim ikisi de çok zeki ama jason kidd ailesi hakkında pek mantıklı düşünemiyor o yüzden steve nash bana göre daha zeki olaya nash'in zekasından da bakmak lazım demek istemiştim

Ben yine anlamadım ne demek istedigini olaya nashin zekasından nasıl bakıcaz. Hadi NAshin bakıs acısından baksak eyvallah da nashin zekasından nasıl bakıyoruz?

• quote:

Orjinalden alıntı: @pi

quote:

Sanctus Diavolos:haklısın aslında bende ikisi aynı mevkide oynuyodu diye düşünüyodum

Ben yine anlamadım ne demek istedigini olaya nashin zekasından nasıl bakıcaz. Hadi NAshin bakıs acısından baksak eyvallah da nashin zekasından nasıl bakıyoruz?

walla 2. defa anlamadım demeye korktum.. acaba dedim bende mi sorun var sabahtan beri nash'in zekasından bakmaya çalışıyorum da, nasıl yapılacağını bi türlü bulamadım gitti

hadi onu geçtim.. mvp konusuyla, olaya nash'in zekasından bakmanın ne alakası var yada kidd'in ailesi bakımından pek akıllıca davranmaması ne demek noluyoz yaw

• quote:

Orjinalden alıntı: drexler22
    hadi onu geçtim.. mvp konusuyla, olaya nash'in zekasından bakmanın ne alakası var yada kidd'in ailesi bakımından pek akıllıca davranmaması ne demek noluyoz yaw

Abi gözünü seveyim sus iyice karıstırdın ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @pi -- 18 Ocak 2007; 22:35:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

Orjinalden alıntı: @pi

quote:

walla 2. defa anlamadım demeye korktum.. acaba dedim bende mi sorun var sabahtan beri nash'in zekasından bakmaya çalışıyorum da, nasıl yapılacağını bi türlü bulamadım gitti

olm yarıldım burda ya, cidden karnıma ağrılar girdi

@pi & drexler22 saolun bu zevkli "an" için

• kidd in ailesi karıştırmış olayı..yoksa herşey ortada
  • Stece Nash,Gilbert Arenas,Dirk Nowitzki.Bu sene MVP yarışında en güçlü gördüğüm 3 aday....
  • allahım ya
    yav beyniniz kısa devre mi yaptı lan anlamadım
    ya nash çok zeki bi insan diyorum o yüzden alma ihtimali daha fazladır
    artık anlamassanız

• Dirk Nowitzki,Steve Nash..Gönlümden geçenler T-MAC ve Melo fakat zor..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.