Şimdi Ara

NBA MVP

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bence t-mac

• quote:

Orjinalden alıntı: Anthonyc

sizce kim mvp olmayı hakediyor?

bence t-mac

• son 2 sene nash e bu odulu layık goren komıte bu sene napıcak merak edıyorum , amare nın gelmesıyle bıraz ıstatısıklerının dusmesını beklıyodum ama daha da ıyı oldu nash ve gecen senekı kobe performansı gıbı bı performans sergıleyende yok komıte sacmalıcak yıne anlasılan
  • kevin garnet , kobe , nowitzki ya da lebron james e vermezlerse gerçekten artık saçmalamış olurlar

diğer hiç bir ihtimal olamaz bence
  • kobe ya da wade
  • NASH
  • sezon sonuna kadar böyle giderse ve sakatlanmazsa bencede t-mac...

dirk de yakın görünüyor şimdilik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kobe ya var mı ötesi ???? takımıda çok iyi durumda zaten
  • karar vermek için çok erken
  • Dirk & Nash ...Hangisi finale çıkarsa
  • tmac bu sene naptıda MVP yı alıcak anlayamıyorum yalnız ben su anlık performansı ıcın konusuyorum ılerleyen haftalarda cosabılır ona lafım yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

tmac bu sene naptıda MVP yı alıcak anlayamıyorum yalnız ben su anlık performansı ıcın konusuyorum ılerleyen haftalarda cosabılır ona lafım yok

şuan son 7 maçta 6 galibiyet 30+ sayı ortalaması
    daha önce sakattı zaten
  • kobe yada garnett ama şahsen kobe alsın isterim
  • +30'da onu geçen yıl kobe sansasyonel şekile 35le sezon bitirerek yaptı.ayrıca t mac gibi bir sakat bir sağlam değil az maç kaçırdı.Ama yine alamadı ki bence çok saçmasapan bir karardı.T mac'in almasına imkan vermiyorum ben habire sakatlandığı da düşünülürse.
    quote:

Orjinalden alıntı: tracy
    daha önce sakattı zaten
  • kobe nerden çıktı yawww
    quote:

Orjinalden alıntı: seso81

+30'da onu geçen yıl kobe sansasyonel şekile 35le sezon bitirerek yaptı.ayrıca t mac gibi bir sakat bir sağlam değil az maç kaçırdı.Ama yine alamadı ki bence çok saçmasapan bir karardı.T mac'in almasına imkan vermiyorum ben habire sakatlandığı da düşünülürse.
    quote:

daha önce sakattı zaten

basketbol bölümünde nerde olursa olsun t-mac yazan yerde kobeyi savunma zorunluğu hisseden zihniyeti bi türlü anlamıyorum

söylemeden edemicem bu geceki maç hou:102 la:77 naber

• kobe yi zaten t-mac yada ıversonla kıyaslamam bile ayrıca kobe şimdiden 3 şampiyonluğu var ve jordan bile ilk şampiyonluğunu kobe nin şimdiki yaşında almıştı

şimdi jordanla kıyasliorum zannetme sadece örnek verdim.ıverson ile t-mac napmış??
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll
    .ıverson ile t-mac napmış??

iverson'ın 2001 senesinde normal sezon mvp'liği var.. ama kobe'nin yok
  • Steve nash disinda birilerine vermezlerse ayip olur.MVP'liginin ilk senesinde Shaq,gecen sene de Kobe MVP olmaliydi bence.Bu sene icin de ya Nowitzki,ya da Lebron

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdevrim -- 12 Ocak 2007; 12:42:19 >
  • quote:

kobe nerden çıktı yawww
    quote:

Orjinalden alıntı: seso81

+30'da onu geçen yıl kobe sansasyonel şekile 35le sezon bitirerek yaptı.ayrıca t mac gibi bir sakat bir sağlam değil az maç kaçırdı.Ama yine alamadı ki bence çok saçmasapan bir karardı.T mac'in almasına imkan vermiyorum ben habire sakatlandığı da düşünülürse.
    quote:

daha önce sakattı zaten

basketbol bölümünde nerde olursa olsun t-mac yazan yerde kobeyi savunma zorunluğu hisseden zihniyeti bi türlü anlamıyorum

söylemeden edemicem bu geceki maç hou:102 la:77 naber

asil sen kobe nin daha iyi oldugu gercegini kabullenemiyosun sanirim

arkadasin yazdigini dikkatli okursan gecen sene kobe butun sezonu 35+ ile bitirdi ama mvp olamadi diyor bu yazidan nasil oluyoda kobe yi savundugunu cikarabiliyosun

tmac 7 maca 30+ oldugu icin senin MVP adayin oluyo , ve bu sacma olmuyo , kobe butun sezonu 35+ ile oynadi diyen arkadasin dedigi sacma oluyo oylemi

• quote:

Orjinalden alıntı: AIR JORDAN

NASH

3. kez vermezler bence LeBron almalı
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.