NBA Stüdyo'nun 13 Mart'ta ki bölümünü seyredenler eminim ki vardır.Baştan sona güzel giden programı Murat Kosova Basketbol Dergilerini tanıtırken mahvetti.Basket Poster'in bu ayki sayısını tanıtan Kosova,Josh Smith'in smacını gösterirken tam anlamıyla yamuldu.
Hani ingilizcede "th" harfleri yan yana gelince ''f'' diye okunurya;Kosova bunu biraz abarttı.Aynen tipi kayarak şöyle dedi "josh smieffft".
işte bu telafuzu yaparken asırı derecede komikti.adam rezil oldu.kaan kural ve murat murathanoglu bozuntuya vermedi.
ama aşırı komikti yaw
J.Smith'in takma adı J_Smoove ,okurkende öyle uzatıyorlar bilerek smaçlarına atfen..
Ne demek istediğini anlamadım
Murat Kosova nasıl telaffuz etti bilmiyorum ama th sesi f gibi değil, Türkçe'de olmayan peltek s sesiyle telaffuz edilir.
abi gercekten müthiş di ya murat kosova.hiç bu kadar komik bi duruma düştüğünü görmedim...
neyse ne.. sonucta faydali bi program..dalga gecmenin pek bi manası yok.. GO SONICS
bence de süper bi program hem en kalitelisi
BU ADAMLARIN EKRANINDAN NBA TV'Yİ, NBA STUDYO'YU KESECEKSİN..OZAMAN ANLAYACAKLAR OLAYI.. GO SONICS..
Abi ben NBA'in en büyük takipçilerinden biriyim.NBA Stüdyo'yla dalga geçmek yada küçültecek birşey yapmadım.Yapmakta istemedim.Sadece telaffuzu bozuk ve eğlenceliydi...
Adamın hayatı Amerika'da geçmiş, telafuzu senden öğrenecek durumda değildir bence,... bilmiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme