ÖNCELİKLE HERKEZE MRHABA ....BENİM DERDİM BU OYUNDA BİLGİSAYARDAN ONLİNE HİÇBİŞEY YAPAMIYORUM ...BİONLİNE LİG MUHABBETİ VAR ONA GİRMEYE ÇALIŞIYOM ...BAZI SAYFALAR ÇIKIYO AMA DEVAMI GELMİYO ....BURDA BİRİSİNLŞE KARŞILIKLI OYNAMAK İÇİN YADA ONLİNE LİG MODUNA GİREBİLMEK İÇİN HANGİ ADIMLARI İZLEMEK GEREKİYO...BUNLARI ANLATAN BİRİSİ OLABİLİRSE ÇOK SEVİNİRİM ...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER:=))
Merhaba;
Ouick Game > Ranked seçeneğinden online maç yapabilirsiniz.
Lütfen yardım edin.Bu oyunu kurdum ve 1.periyodu geçemiyorummm.Bilgisayarımın adındada türkçe karakter yok!o çözüm değil yani.işletim sistemim windows 7.Ayrıca save de yapamıyorum.failed save diye hata veriyor.lütfen yardım edin..!!!
yaa aslında ordan giriyorum ama neden se tekrar aynı yere hiç bir takıom farklılığı olmadan geri geliyo ...yani ranked ve quıck game in latlı üstlü olduğu sayfaya ....neden hiç bişey değişmiyo ...onu anlamıyom ...hep lakers orlando kalıyo orda?.....ve rankede kaç kere tıklasam da direk maça geçmiyo ...avaba atladığım bir şey mi var?
quote:
Orijinalden alıntı: basketci_m
yaa aslında ordan giriyorum ama neden se tekrar aynı yere hiç bir takıom farklılığı olmadan geri geliyo ...yani ranked ve quıck game in latlı üstlü olduğu sayfaya ....neden hiç bişey değişmiyo ...onu anlamıyom ...hep lakers orlando kalıyo orda?.....ve rankede kaç kere tıklasam da direk maça geçmiyo ...avaba atladığım bir şey mi var?
aynen tekrar quick game ekranına geri dönüyor iki sarkadaşımdada denedik onlardada aynı
online tamamiyle hatalı 1 tane maç yapamadım kaç aydan beri
oyun orjinal olmasına rağmen bende oynayamadım.bu nasıl iştir yaf.steam forumunda 2k'ya laf ettim böyle olmaz ya..