Şimdi Ara

NBA2K20 ANA KONU [PS4] ANTHONY DAVIS (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
10
Favori
47.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ataman5

Ben oyunu komple sildim, oyunu sil baştan temiz bir install yapacağım, zaten oyun büyüklüğü yama kadar, birlikte tek sefer oyunu temiz indirmiş olacağım.

Bu arada 23gb güncellemeye nedir demeyin Xbox One için güncelleme 38GB.

Alıntıları Göster
    Hocam oyunun boyutu 100 gb ı geçti heralde 🤔
    Ben oyunun nba kısmından memnundum, bakalım hayırlısı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi hoş firmada senelerdir oyum çıktığı günden sonraki her hafta sektirmeden 15-30 gb arası güncellememi çıkartılır. Oyunu denemeden mi çıkarıyolar anlamıyorum. Haftayada bir 20 gb daha gelir sonraki hafta 30 böyle 4-5 ay oyun oturana dek sürer her seride olduğu gibi.

• Her badge geldiginde birini dusurup digerinj arttirip farkli kombinasyonlar deniyorum sutorde aradigimi bulamadim henuz :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 23.8 GB güncelleme geldi oyuna.

• Arkadaşlar genelde akşamları 7'den sonra birkaç saat takılacak 3. arıyoruz park için... 30+ yaş ve kısa şutör karakter olursa tadından yenmez... İlgilenen arkadaşlar lütfen PM atsın...
  • Bu arada genelde parkta bu sene tercih edilen badge'ler bilginiz olsun...

Shooting / Deadeye, Difficult Shot, Hot Zone Hunter, Quick Draw, Range Extender
    Playmaking / Dimer, Handles for Days, Quick First Step, Tight Handles, Unpluckable
  • lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Oyun çıkar çıkmaz atlamamak gerektiğini bilmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Oyun çıkar çıkmaz atlamamak gerektiğini bilmek lazım.
    Çıktıktan üç ay sonrada devam ediyor ne zaman alalım 21 çıkınca mı

• Bence oyunla veya güncellemenin boyutuyla ilgili bir sorun yok... Oyun güzel oynayın oynatın efenim... Çok da beklemeye gerek yok
  • Benim my career oyuncumun ismi yok, bildiğin boşluk :) Adamı oluştururken girmiştim halbuki, ne formada ne de oyun içinde adım yazmıyor. Nette baktım benim gibi bir çok kişide bu sorun varmış, oyunun bir diğer hatası. İleride güncellemeyle düzeltirler umarım.
  • Bugünkü Dodgeball Rodeo etkinliği çok keyifliydi. Hem oynanış, hem atmosferi çok eğlenceliydi.

Oyundan bir şikayetim Houston’dayım, Harden’ın atışları girmiyor. Yıldız performansı göremiyorum, oynadığım zorluk seviyesi All Star.

• Frank Slade kullanıcısına yanıt
    Benimki de öyle hocam. 23 gb güncelleme gelince düzeltildi herhalde dedim ama artık bir sonraki güncellemeye diyelim

• MyTeam ve my League oyuncuları oyunu gönül rahatlığıyla alabilir. Mycarrier sorunlu anladığım kadarıyla, büyük güncelleme ne kadar sorunları çözdü bilemiyorum ama oyunun nba tarafında sıkıntı göremedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Def/Reb 3 badge açabiliyordum. Dün 3 badge tamamladım. Badge Max diyor şimdi. Bunlar bronzda mı kalacak ? En başta karakter build ekranında mı ayarlanıyordu ?
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Bunun anlamı 3 badge hakkın var demek oluyor defans için. İster 3 farklı badge'i bronz yapabilirsin veyahut 1 badge'i gold yapabilirsin. Ben olsam oyun stilime uygun olarak bir badge silver yaparım 1 badge'i de bronz bırakırım. Bu arada tüm badge haklarını aldıktan sonra istediğin kadar değişiklik yapabilirsin. Yani dene bakalım hangi kombinasyondan daha fazla verim alacaksın. Ona göre o kombinasyonla devam edersin.
  • Mettfrost kullanıcısına yanıt
    Tamamdır şimdi hatırladım, teşekkür ederim :) Pick Dodger, Tireless Defender ve Worm almıştım. Worm çok işime yaramıyor gibi, dediğiniz gibi yapabilirim. İyi oyuncularla oynayınca dün Slasher karakterden çok keyif aldım. Çoluk çocuk denk gelirse zaten karakter ne olursa olsun sinir olunuyor.
  • Mettfrost kullanıcısına yanıt
    Bu konuda emin misiniz hocam ? Her badge barinj tamamladigimda istedigim badge'leri degistirebiliyorum ama tamamladigimda da istedigim gibi oynayabiliyor muyum her istedigim zaman ?

• quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Tamamdır şimdi hatırladım, teşekkür ederim :) Pick Dodger, Tireless Defender ve Worm almıştım. Worm çok işime yaramıyor gibi, dediğiniz gibi yapabilirim. İyi oyuncularla oynayınca dün Slasher karakterden çok keyif aldım. Çoluk çocuk denk gelirse zaten karakter ne olursa olsun sinir olunuyor.
    pozisyonun neydi bilmiyorum ama defansif ağırlıklı bir centersan oyunun en kritik badgelerinden biri worm,ribaundlarda pota altında inanılmaz pozisyon almanı sağlıyor,box ve rebound chaser ile kombinlendiği zaman durdurulmaz oluyosun hem ofansif hem defansif ribaund kısmında.Birbiriyle bağlantılı birbirini boostlayan epey badge mevcut,moving truck ta bu saydıgım badgelere eklenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rheme

Bu konuda emin misiniz hocam ? Her badge barinj tamamladigimda istedigim badge'leri degistirebiliyorum ama tamamladigimda da istedigim gibi oynayabiliyor muyum her istedigim zaman ?
    tüm haklarını kullandıysan yani max upgrade hakkın 4 ve 4ünü de tamamladıysan o saattten sonra istediğin kadar degisiklik yapabilirsin.
  • aarda kullanıcısına yanıt
    Peki bir kategorinin badgelerini maksladiysam da ayni sey gecerli mi hepsi mi makslamam gerekli ?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.